550 TL civarı dokunmatik telefon almak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi

Hayır pek değil kartını kesiyorlar sadece

Tamam, teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Yahu oyun oynamasa bile telefonu özelleştirmek ister.

Live with walkman
Xperia mini
Galaxy gio
Nokia 603

Androide opera mini yükleyince daha hızlısı yok.

Nokiaya çok alıştım açıkcası. Kullanımı kolay geliyor bana. Uygulama da kullanmıyorum zaten. Telefondaki uygulamalar yeterli. Ama dediğiniz gibi kişiselleştirmeyi seviyorum. Opera Mobile kullanıyorum uzun zamandır, gayet güzel. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tamam, teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Nokiaya çok alıştım açıkcası. Kullanımı kolay geliyor bana. Uygulama da kullanmıyorum zaten. Telefondaki uygulamalar yeterli. Ama dediğiniz gibi kişiselleştirmeyi seviyorum. Opera Mobile kullanıyorum uzun zamandır, gayet güzel. :)

603 te de 6 tane giriş ekranı var istediğin gibi kişiselleştirebilirsin kardeşim.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-ev-ekranlariniz-561079.html

- - - Eklendi - - -

verdiğim linke bir bak

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tamam, teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

603 de rahatça kisişelleştirilebilir kardeşim benim Belle iyi zaten :oke:

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi

603 te de 6 tane giriş ekranı var istediğin gibi kişiselleştirebilirsin kardeşim.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-ev-ekranlariniz-561079.html

- - - Eklendi - - -

verdiğim linke bir bak

Şimdi bakıyorum, çok güzel duruyorlar hepsi. :)

- - - Eklendi - - -

603 de rahatça kisişelleştirilebilir kardeşim benim Belle iyi zaten :oke:

Hepsine ayrı ayrı duvarkağıdı yüklenmesi de ayrı bir güzellik .

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
SheFy

SheFy

Üye
570 e 603 aldim.2 ay önce ve hiç pişman değilim ve aldığım telefoncudan sim kartımı ücretsiz kestiler. Ve 10 - 11 tane oyun kurmuşum inan ki hiç açtığım yok bazen can sıkıntısından açıyorum o kadar. Android oyun dolu biliyoruz ama millet oyun oynamak için değil telefonda bulunması için yüklüyor. Şahsen ben oyunu pc de oynarım. Neyse kardeşim 603 al keyfine bak :)

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi

Yani marketlerin de sitelerine bakabilirsin :tebessüm:

:) Öyle baktım evet. :)

- - - Eklendi - - -

570 e 603 aldim.2 ay önce ve hiç pişman değilim ve aldığım telefoncudan sim kartımı ücretsiz kestiler. Ve 10 - 11 tane oyun kurmuşum inan ki hiç açtığım yok bazen can sıkıntısından açıyorum o kadar. Android oyun dolu biliyoruz ama millet oyun oynamak için değil telefonda bulunması için yüklüyor. Şahsen ben oyunu pc de oynarım. Neyse kardeşim 603 al keyfine bak :)

Öyle yapacağım. :) Yalnız sim kart olayı biraz canımı sıkıyor, kesme değil de aslında micro sim kart almak daha az risksiz olmaz mı?
Ayrıca ben hiç oyun oynamam. :) Zaten telefonda Angry Birds varmış, çok sıkılırsam onu oynarım .

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:) Öyle baktım evet. :)

- - - Eklendi - - -

Öyle yapacağım. :) Yalnız sim kart olayı biraz canımı sıkıyor, kesme değil de aslında micro sim kart almak daha az risksiz olmaz mı?
Ayrıca ben hiç oyun oynamam. :) Zaten telefonda Angry Birds varmış, çok sıkılırsam onu oynarım .
O konuda sıkıntı olmaz kardeşim onlar usülünü bulur sen telefonu al yeter ki :tebessüm:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
nokia 500

Carizmatik

Carizmatik

Üye
arkadaşım yaklaşık 1 hafta önce 603 aldım telefondan çok memnunum inan bu kadar performans beklemiyordum 20-25 tane uygulama açmama rağmen banamısın demiyor
kesinlikle bu fiyata böyle muhteşem bir tel kaçmaz
sim kart konusundada bir şüphen olmasın ben mevcut kartımı 3 liraya kardırdım hiç bir sorunda olmadı

cnn.clb

cnn.clb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yaklaşık 1 hafta önce 603 aldım telefondan çok memnunum inan bu kadar performans beklemiyordum 20-25 tane uygulama açmama rağmen banamısın demiyor
kesinlikle bu fiyata böyle muhteşem bir tel kaçmaz
sim kart konusundada bir şüphen olmasın ben mevcut kartımı 3 liraya kardırdım hiç bir sorunda olmadı

Ben de bu ay sonuna doğru alacağım, sabırsızlanıyorum şimdiden. :) Inşaallah kart konusunda da bir sorun çıkmaz da sorunsuzca hallederim hepsini.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben de bu ay sonuna doğru alacağım, sabırsızlanıyorum şimdiden. :) Inşaallah kart konusunda da bir sorun çıkmaz da sorunsuzca hallederim hepsini.
Telefonu aldıktan sonra kart sorunu ki sorun değil zaten 2 dk lık iş yahu :tebessüm:

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
nokia 603 <3

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hiçbir sıkıntın olmasın. Benim kartımı hemen istemişti Avea bayiindeki arkadaş. 2 dakika sonra kesilmiş olarak getirdiler kestikleri parçayı da sana veriyorlar eğer telefonu değiştirirsen normal sim kart istediğinde kesilen parçanın içine kartını yerleştirip eski halinde kullanabiliyorsun için rahat olsun sana fazlasıyla yetecektir. Telefonda gerekli olan herşey var. İnceleme yazısı hazırladım yakın zamanda(belki bugün) sitede olacak...

Üst Alt