HakanSeven12
Üye
bişey sorcam o saatte ne videosu izliyosunki23.00 den videolar çok yavaş

bişey sorcam o saatte ne videosu izliyosunki23.00 den videolar çok yavaş

O şakaydı gerçeğini altta verdim. Yurt dışındasın olsun o kadar![]()

insan düşünüyorbişey sorcam o saatte ne videosu izliyosunki![]()

telrfon interneti:O Bu ne yaa? Valla ben olsam hic kullanmazdim heralde. Moralini bozmak olmasin da
- - - Eklendi - - -
Pek hizli degilmis ama, birincinin yaninda uzay mekigi![]()

Animebişey sorcam o saatte ne videosu izliyosunki![]()
yayınla sorun olmazHmm evet sonradan gordum
Benimkini aksam eve gidince yayinlayim diyecem ama, herkes internet kullanmayi birakir diye yayinlamayim![]()
töbe töbe
insan düşünüyor![]()

o ne la

bişey sorcam o saatte ne videosu izliyosunki![]()

Tamam, aksam eve gidince halledeyim
yayınla sorun olmaz
(Unutmazsam)bizmi fesatız tövbeeİçiniz fesatsa sizin sorununuz o beyler
yanlış tanımışsın 
anie dedi amaBelgesel falandir heralde
- - - Eklendi - - -
Tamam, alsam eve gidince halledeyim(Unutmazsam)

telrfon interneti![]()
Burada telefon internetinin hizini hic bilmiyorum. Ihtiyacim olmadigindan denemedim 
anie dedi ama![]()

Kısaca yetişkinlere daha uygun olan çizgi filmler. Yetişkinler için diyorsam erotik anlamda değil. Bol kanlı, şiddet içeren, konusu normal çizgi filmlere göre ağır olan bazılarında erotizm bulunan çizgi diziler. Nasıl duymadın şaşırdım. Naruto, One piece, Bleach, Death note.. Milyonlarca hayranı var bunların.töbe töbe
- - - Eklendi - - -
o ne la![]()
ben 1.5 yıldır televizyondan ve o tur şeylerden uzağım
Kısaca yetişkinlere daha uygun olan çizgi filmler. Yetişkinler için diyorsam erotik anlamda değil. Bol kanlı, şiddet içeren, konusu normal çizgi filmlere göre ağır olan bazılarında erotizm bulunan çizgi diziler. Nasıl duymadın şaşırdım. Naruto, One piece, Bleach, Death note.. Milyonlarca hayranı var bunların.
sevmiyorum artık televizyonu küçükken deli gibi televizyon izlerdim bi anda herşeyi bıraktımev interneri öyle olsa hattı kapattırırımHmm, tamam o zaman. Ev interneti sandim, sok oldumBurada telefon internetinin hizini hic bilmiyorum. Ihtiyacim olmadigindan denemedim
- - - Eklendi - - -
Ben yazarken vermis cevabi, geciktim, gormedim![]()

Kısaca yetişkinlere daha uygun olan çizgi filmler. Yetişkinler için diyorsam erotik anlamda değil. Bol kanlı, şiddet içeren, konusu normal çizgi filmlere göre ağır olan bazılarında erotizm bulunan çizgi diziler. Nasıl duymadın şaşırdım. Naruto, One piece, Bleach, Death note.. Milyonlarca hayranı var bunların.
Oldu biz kalkalımBiz yaşamıyormuşuz arkadaş
![]()

Oldu biz kalkalımBiz yaşamıyormuşuz arkadaş
![]()
Dayı bunlar ne diyor 240 megabit felan
bizimkisi internetse o ne , o internetse bizimki ?