İnternet hızı yerin altında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriveT

PriveT

Üye

O şakaydı gerçeğini altta verdim. Yurt dışındasın olsun o kadar :D

Hmm evet sonradan gordum :)

Benimkini aksam eve gidince yayinlayim diyecem ama, herkes internet kullanmayi birakir diye yayinlamayim :p

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
İçiniz fesatsa sizin sorununuz o beyler

Revengeful

Emekli Yönetici
töbe töbe :D

- - - Eklendi - - -

o ne la :D
Kısaca yetişkinlere daha uygun olan çizgi filmler. Yetişkinler için diyorsam erotik anlamda değil. Bol kanlı, şiddet içeren, konusu normal çizgi filmlere göre ağır olan bazılarında erotizm bulunan çizgi diziler. Nasıl duymadın şaşırdım. Naruto, One piece, Bleach, Death note.. Milyonlarca hayranı var bunların.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi

Kısaca yetişkinlere daha uygun olan çizgi filmler. Yetişkinler için diyorsam erotik anlamda değil. Bol kanlı, şiddet içeren, konusu normal çizgi filmlere göre ağır olan bazılarında erotizm bulunan çizgi diziler. Nasıl duymadın şaşırdım. Naruto, One piece, Bleach, Death note.. Milyonlarca hayranı var bunların.
ben 1.5 yıldır televizyondan ve o tur şeylerden uzağım :) sevmiyorum artık televizyonu küçükken deli gibi televizyon izlerdim bi anda herşeyi bıraktım

- - - Eklendi - - -

Hmm, tamam o zaman. Ev interneti sandim, sok oldum :) Burada telefon internetinin hizini hic bilmiyorum. Ihtiyacim olmadigindan denemedim :)

- - - Eklendi - - -

Ben yazarken vermis cevabi, geciktim, gormedim :)
ev interneri öyle olsa hattı kapattırırım :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

japonlar yapmiyomuydu onlari ama cok karisik onlar kafami bozar

Revengeful

Emekli Yönetici
Evet japonlar yapıyor. Death Note çok zekice hazırlanmış mesela. CSI dizilerini bilirsin. Onlardan bile daha zekice. Harika bir detektiflik animesi. Genellikle animeler doğaüstü olaylara yer veriyor. Sihir vs.. One piece 500 bölümden fazla ben yazın başında başladım şuan 500 ü geçtim

PriveT

PriveT

Üye

;)

Revengeful

Emekli Yönetici
Oldu biz kalkalım :ehe Biz yaşamıyormuşuz arkadaş :D

PriveT

PriveT

Üye
Oldu biz kalkalım :ehe Biz yaşamıyormuşuz arkadaş :D

Turkiye`ye gelince internete girmek azap oluyor :(
Heleki hurda bilgisayarlarla :S
Bazen misafirlige gittigim yerlerde dira ediyorlar, bilgisayarlarinin sorunlarini cozmem icin falan, tam bir kabus :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt