Opera Mobile Labs guncelleme! (v12.00.2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Hangi yazılım?Eğer iOS'se bunu yapan zaten Apple.:DKısacası demek istediğini anlamadım.:o

ios kısıtlaması anla işte. :D

- - - Eklendi - - -

Bir de tarayıcı motorundan kasıt kinetic scrolling motoru yoksa birbirinden farklı tonla tarayıcı mevcut. Opera, ios için mini tarayıcısını geliştirirken kendi kinetic scrolling mantığından feragat etti.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

ios kısıtlaması anla işte. :D

- - - Eklendi - - -

Bir de tarayıcı motorundan kasıt kinetic scrolling motoru yoksa birbirinden farklı tonla tarayıcı mevcut. Opera, ios için mini tarayıcısını geliştirirken kendi kinetic scrolling mantığından feragat etti.

Kızma ama doğru anladım opera mini safari'deki gibi aşağı ittirirken felan kısıtlı mı gidiyor?

pRime.

pRime.

Üye
Kızma ama doğru anladım opera mini safari'deki gibi aşağı ittirirken felan kısıtlı mı gidiyor?

Yok yanlış anlamışsın hünkarım. Operanın kinetic scrolling motoruyla safarininki farklı normalde. ios olunca aynı olmak zorunda yoksa safariyle alakası olmayan tarayıcılar mevcut ios'ta.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Yok yanlış anlamışsın hünkarım. Operanın kinetic scrolling motoruyla safarininki farklı normalde. ios olunca aynı olmak zorunda yoksa safariyle alakası olmayan tarayıcılar mevcut ios'ta.

Tamam.Şimdi yanlış anladığımı anladım en azından.:D

memolim83

memolim83

Üye
apple da sf4 oynuyorlar ama geçen gördüm biraz alakasız ama. Bende güncelledim opera 12 yi ama türkçe yok heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt