bi gecelik 5800'a döndüm

Sponsorlu Bağlantılar

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
bi gecelik 5800'a döndüm
iphone'dan çıkardım micro sim kartı, yerleştirdim emekli 5800'ın sim yuvasına. Doğal olarak oturmadı ama telefon okudu kartı. (o kartı oradan nasıl çıkaracağım bilmiyorum :D) ve başladım kullanmaya. :) yarın geri iphone'a dönüş yapacağım ama özlemişim lan bunu. :)

Şu an bunu 5800'dan yazıyorum. Q klavye yerine alfasayısal klavye çıkınca şaşırmadım değil. Ama çok çok daha rahat yazılıyor bunda t9'la beraber. :)
Opera mini ile foruma bağlanıyorum ve açıkçası sayfa yağ gibi akmıyor, takılarak iniyor ve nedense bu çok hoşuma gidiyor. :D
Elime de hafif geldi telefon bayağı.

Özet: özlemişim lan :pro:

- - - Eklendi - - -

öff bu bölüm harbiden ölmüş. :( bi şey yazın lan.

bayon

Üye
konunun yeri burası mi emin değilim ama attan inip eşeğe binmek bu olsa gerek millet elinde ki nokia dan kurtulma dönemine girdi sende biran önce göremeyeceğin bi yere sakla onu belki çocuklarına tarihi eser diye gösterirsin :)

hikmet366

hikmet366

Üye
bu yaz symbıan üretimi kalkıyor

creeper

creeper

Üye
    Konu Sahibi
Bahaxi

Bahaxi

Üye
aslında o kadarda kötü değil .nokia desteğini çekmeseydi dahada iyi olabilirdi bence :)

semihguney

semihguney

Üye
bir gün herkes 5800 kullanacak .P sanki 100 yıl sonra kullanmışsın gibi yaw halbuki 5800ın devri çok yakın ama hemen unutuldu .P ben hâlâ kullanıyorum ve değiştirmeyı düşünmüyorum , zaten param da yoh :) android durdurulamaz şekilde ilerliyor ve symbian telefonlar antenli telefonlar gibi oldu ama bir gün bir ışık geleceh ve hepimizi kurtaracah :P

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
öff bu bölüm harbiden ölmüş. :( bi şey yazın lan.

Bu bölümü yönetim kendi kararınca öldürdü. Symbian diye uyduruk bölüm açıp ne var ne yoksa doldurdular. Koca bölüm unutulmaya terk edildi resmen. Wp8 kullanıyorum ama bu bölümü böyle sessiz görmek beni de üzüyor.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman

eceaydin

Üye
benide
:ağlarım:

marist

marist

Üye
Düşene bir tekmede siz vurun.

EmReRoĞlU

Üye
Artık yeniler eskiden bir telefon vardı 10 a kadar sayardı diyecek diğerleri ise 1000e kadar sayacak aradaki fark :oha:

Takipçi Satın Al

Üst Alt