Samsung Galaxy S3 için yeni bir güncelleme yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 için yeni bir güncelleme yayınlandı

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3 için kısa süre önce yayınladığı ve stabiliteyi geliştirdiği güncellemesinin ardından yeni bir güncelleme daha geldi.

Slashgear sitesi tarafından verilen habere göre aynı değişim kaydını taşıyan 72.68MB'lık güncelleme çok büyük bir yenilik içermiyor.

Göze çarpan, bildirim penceresine parlaklık ayarlayan bir menünün eklenmiş olması. Normalde parlaklık ayarı için Ayarlar kısmına girmek gerekiyordu. Şimdi bildirim penceresinden kolayca parlaklık ayarlanabiliyor. İstenirse parlaklık ayarı otomatik olarak da yapılabiliyor.

Galaxy S3 kullanıcılarının telefonlarında yazılım güncellemesi kontrolünü yapmaları gerekiyor. Güncelleme henüz ülkemizde yayınlanmadı ancak kısa süre sonra gelecektir.

(DH)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun bir saat önce teknosa da inceledim çok hafif ve çok çıt kırıldım bir telefon dayanıksız gibi geldi yahu :hmmm

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
s3 kullanıcılarına iyi haber :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hayırlı olsun S3 kullananlar için :tebessüm:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
samsung bos durmuyo calisiyo

Türe

Türe

Üye
parlaklık zaten basılı tuttuktan onra sağa sola çekip ayarlanıyordu ? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Tecrübe kuzum tecrübe :ehe

- - - Eklendi - - -

Babam akıllı bıdık diyor bana ama bilmiyor ki benim bu bildiklerim çok fazla bişey değil :ehe
Şekerim sen de öyleyim baba de :kıskıs: Neyse sohebt konusu olmasın bu da :tebessüm:

Türe

Türe

Üye
:ehe

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim

beachboy_vily

beachboy_vily

Üye
bekliyorun bakalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt