on numara karşılaştırma abi eline sağlık. buralara çok pahalı geleceği için 808 almak yerine n9 aldım.
Hayırlı olsun,çok şık ve güzel telefon.tavsiye edermisin acabaon numara karşılaştırma abi eline sağlık. buralara çok pahalı geleceği için 808 almak yerine n9 aldım.
Hayırlı olsun,çok şık ve güzel telefon.tavsiye edermisin acaba
Hayırlı olsun kardeşim.
hayırlı olsun, bende n9 almayı düşünüyorumon numara karşılaştırma abi eline sağlık. buralara çok pahalı geleceği için 808 almak yerine n9 aldım.

hayırlı olsun, bende n9 almayı düşünüyorum![]()
Hayırlı olsun Serdar darısı başıma![]()
Nokia Maps, Pulse gibi Nokia servis uygulamaları s3 ve 4s te var mı![]()
Hayırlı olsun Serdar'ımon numara karşılaştırma abi eline sağlık. buralara çok pahalı geleceği için 808 almak yerine n9 aldım.
N9 burada 1000 TL civarinda... Sisteme destek kesildigi icin talep azmis o yuzden en kaliteli ama muadilleri icinde en ucuz telefon
Hayırlı olsun Serdar'ım
Güzel karşılaştırma herkezin bir zevki bir bakış açısı var tabi sen nokia 808 sevmiş isen sana diyecek pek fazla lafım yok.Ama galaxy s3 yada one x gibi akıllı cihazlar atları aldı üsküdarı geçiyorlar.Büyük şehirde yaşıyorsan electroworld vardır mutlaka orda galaxy s3 ve one x oluyor genelde onları inceleyipte karar verseydin 808 felen almazdın açıkca söyliyeyim.Olsun yinede kamarası için alınır tabi oda başka neyse Hayırlı olsun güle güle kullan esenlikle kal
Vay beeIstanbul'dan da daha buyuk bir sehirde yasiyorum ve s3, iphone 4s vs bilmedigim, incelemedigim telefonlar degil. onlari bilmedigim icin 808 almadim, aksine, onlar varken onlari almadim, 808'i bekledim, inceledim begendim ve benim oldu![]()

Istanbul'dan da daha buyuk bir sehirde yasiyorum ve s3, iphone 4s vs bilmedigim, incelemedigim telefonlar degil. onlari bilmedigim icin 808 almadim, aksine, onlar varken onlari almadim, 808'i bekledim, inceledim begendim ve benim oldu![]()

Istanbul'dan da daha buyuk bir sehirde yasiyorum ve s3, iphone 4s vs bilmedigim, incelemedigim telefonlar degil. onlari bilmedigim icin 808 almadim, aksine, onlar varken onlari almadim, 808'i bekledim, inceledim begendim ve benim oldu![]()
özgür browser hakkındada 3-5 kelam edermisin? n8e göre nasıl? özellikle opera mobile'n performansını merak ediyorum.
özgür browser hakkındada 3-5 kelam edermisin? n8e göre nasıl? özellikle opera mobile'n performansını merak ediyorum.