-YARINIYOK-
Üye
benn
anamm kimler burdaymıss
:-)
benn
anamm kimler burdaymıss
Allah Hz.Havva annemizi Hz.Adem babamızın eğri kaburga kemiğinden yaratmıştır.Efendimiz bir hadisinde:
"Fazla düzeltmeye çalışmayın kırılır" buyuruyor.Kısacası onlarla %100 harika da olmuyor.Onlarsız da olmuyor.Evliyim 2 çocuğum var.Benimde ufak tefek kavgalarım oluyor.Bazen neden evlendim ki başıma dert aldım diyorum ama sonra o 2 küçük adamı görünce işler değişiyor ve iyi ki evlenmişim diyorum.
bende artık yoruldum, yordular aşık olmak isterim suan ama çok önyargılı ve aptallar(hepsi icin dğl) ne olur ceza vermeyin veya mesajı silmeyin duygulandım ve bunu söylemek istiyorum bir cogu bilmem ne taraflarını altından sanıyor ulasıla bilmez olduğunu sanan aptallar sonunda kendilerı kaybedyorlar birde kendinden büyük erkek tutkusu tam zırvalık adam deli oluyor göbeklerine kalçalarına bakmadan trip atmaları boyanıp kendini bisi sanmalar beni çiledn çıkarıyor
, arada bir zülfiyare dokunduk, tam yerine rastladı manzara koyduk ...
bayanları anlama klavuzu ön söz
bu da klavuz![]()

Ben çok iyi anlaşırım onlarla bana trip atamıyorlar psikolojilerini alt üst ediyorum![]()

Tam benim konum işte
Şimdi siz hep soruyorsunuz ya kızlar ne ister
Ya arkadaş bu kadar mı odunsunuz (şaka şaka)
Aslında bizde ne istediğimizi bilmiyoruz
Belki kızlar bana kızacak ama bu böyle kimse tersini iddia etmesin
Hiç olmadık yerde kavga çıkarıp hiç olmadık yerde barışırız biz böyleyiz
Sürekli şüpheci, kıskanç, hep ben bilirim
Hepsi bizde mevut çok şükür
Ama bezen sadece bir bakış masum bir öpücük
Bizi melek yapabilir. Ama doğru zamanı yakalarsanız
KISACA KIZLAR ŞEYTAN VE BİRAZDA TUTARSIZ VARLIKLAR
(kızlar bana kızmayın ama öyleyiz)![]()
Bizi melek yapabilir. Ama doğru zamanı yakalarsanız"
, sanırım bütün mesele burada ...trip tabiki atacak nazlıda olacak nazlı olmayana kız denirmi yahu
o nazlı olacakki erkek biraz koşsun değerini bilsin
öyle hemen almak yok kızı![]()
Helal Sana Muratt 
trip atmayan kız kız değildir![]()
ışte bana atamaz çünkü trip attığı anda defolup gideceğini bilir zaten bilmiyorsa o kızla hiç arkadaş olmam.
azına sağlık canım aynen öle ben mesela trıp atmazsamcatlarım valla
zaten trıp attıgımda anlamıyosa o benım olmams sayarım oyy

Sağolasın Canım Benim Aynen Valla![]()

Hem Trip Atmayanıda Gördük Kız Nasıl Konuşuyor Arkasından Bırak sana Söylesin Yoksa Ne Gerek Var Arkandan Konuşmasına..vallaöle cnm![]()
burada da trip attılar sanki beyler dağılın![]()
Hem Trip Atmayanıda Gördük Kız Nasıl Konuşuyor Arkasından Bırak sana Söylesin Yoksa Ne Gerek Var Arkandan Konuşmasına..
Hem Açık Olmak Lazım ..
- - - Eklendi - - -
Kim Attı ?
Bence Trip Atmak Erqen Kizlarin Isidirr .. Vede Erkekler Her Zaman Karsilarinda Onlaradan Olqun Kadinlar Gormek Ister .. O Ne Trip Atmak Surat Asmak Yuz Cevirmek .. Cocuk Isi Bence .. Olqun Iliski .. Iliskidir ..