Bence Hayat Omrunuzu Sadece Bir Kisiye Baqlamak Deqildirr ..
Mesela Ben 2 Ay Oncesine Kadarda Boyle Dusunmuyordumm ..
Bakinnn ;
Mesela Diyelim Ben 65 Yasinda Oleceqimm .. ( Allah'Tan Baska Kimse Bilmez Ama Benimkisi Sadece Ornek )
65 Yasinda Oleceqimi Bilmiyorum .. Ama Sevdiqim Bir Insan Var ..
Butun Gun Onu Dusunuyorum .
Acaba Nerde, Ne Yapiyor, Kiminle Beraber, Beni Aldatiyor Mu, Beni Seviyor Mu, Seviyorsa Ne Kadar ..
Bunlar Temel Sorular .. Birde Sizin Fikirleriniz .. Butun Gununuzu, Gecenizi Sadece Bir Insana Mi Baqlayacaksinizz .?
Sizce Deqer Mi .?
Hayata 2 Defa 3 Defa Gelmiyoruzki Olup Tekrar Dirildikten Sonra Birdaha Yapmayalimm ..
Belki Ben Yarin Olup Gittim .. Sevdiqim Kiza Ne Olacakk .?
Ha Ben Hic Sevmeyinde Demiyorumm .. Sadece Baqlanmayin ..
Can Yucel'In Dediqi Gibii ..
- Baqlanmayin Birine 'Uqrunda Olecek Kadar' ..
Sonunda Oda Insan Sizde Bir Insansiniz ..
Aradaki Tek Fark Hicbir Farkin Olmamasidir .!
Uzatmadan Kisacasi, Hayatimizi Bir Baskasina Verecek Kadar Vaktimiz Yok ..
Kendimize, Dinimize, Ailemize Iyi Bir Birey Olursak .. Allah Kismetin En Iyisini Nasip Edecektir Zaten ..

daha 15 yaşındasın ne diye yoruldum moruldum diyonbende artık yoruldum, yordular aşık olmak isterim suan ama çok önyargılı ve aptallar(hepsi icin dğl) ne olur ceza vermeyin veya mesajı silmeyin duygulandım ve bunu söylemek istiyorum bir cogu bilmem ne taraflarını altından sanıyor ulasıla bilmez olduğunu sanan aptallar sonunda kendilerı kaybedyorlar birde kendinden büyük erkek tutkusu tam zırvalık adam deli oluyor göbeklerine kalçalarına bakmadan trip atmaları boyanıp kendini bisi sanmalar beni çiledn çıkarıyor

daha 15 yaşındasın ne diye yoruldum moruldum diyon![]()
hayatta öyle kızlar tanıyacaz kii değeri kalmamışlar sana kafa tutacak..çay içiyordum tam senin yorumu gördüm zor tuttum kendimikızları anlamak ; onları anlayamayacağını anlamaktır
+645646556 
çay içiyordum tam senin yorumu gördüm zor tuttum kendimi![]()
+645646556
![]()
Harikasın...Allah Hz.Havva annemizi Hz.Adem babamızın eğri kaburga kemiğinden yaratmıştır.Efendimiz bir hadisinde:
"Fazla düzeltmeye çalışmayın kırılır" buyuruyor.Kısacası onlarla %100 harika da olmuyor.Onlarsız da olmuyor.Evliyim 2 çocuğum var.Benimde ufak tefek kavgalarım oluyor.Bazen neden evlendim ki başıma dert aldım diyorum ama sonra o 2 küçük adamı görünce işler değişiyor ve iyi ki evlenmişim diyorum.
Allah Hz.Havva annemizi Hz.Adem babamızın eğri kaburga kemiğinden yaratmıştır.Efendimiz bir hadisinde:
"Fazla düzeltmeye çalışmayın kırılır" buyuruyor.Kısacası onlarla %100 harika da olmuyor.Onlarsız da olmuyor.Evliyim 2 çocuğum var.Benimde ufak tefek kavgalarım oluyor.Bazen neden evlendim ki başıma dert aldım diyorum ama sonra o 2 küçük adamı görünce işler değişiyor ve iyi ki evlenmişim diyorum.

[ENGİN];4905876' Alıntı:kızlarda erkekleri anlamıyordur eminim![]()
öylemidir! 
öylemidir!
![]()