N8 anakart değişiyor!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
N8 anakart değişiyor!!!!
arkadaşlar belki hatırlarsınız bir aralar ön kamera çalışmaması sonraları da bluetooth çalışmaması problemleriyle başıma dert olan n8imi 21.06.2012 tarihi itibari ile servise verdim bugün kvk internetten cihazımı sorgulattım ve cihazımın anakartının değişeceğini ve bu parçanın daha ellerine ulaşmadığı belirtilmiş durumda ben telefonu 31.04.2011-30.04.2011 tarihlerinden birinde aldım tam hatırlamıyorum da neyse yani daha 1 sene garantisi var.Benim asıl sorum şu acaba anakart değişiyor ben bu telefonu istemiyorum felan desem 0 ürün yada üst modelle değişim para iadesi gibi bir şey yaparlar mı bunu yapanlar var ama onların sorunları ya aldığı gün yada 2-3 hafta içerisinde olduğunu belirtmişler birde anakart değişiyor diye içime bir kurt düştü ya yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar

hakan_710

hakan_710

Üye
tecrübem yok bu konuda ama öle bişey yapacaklarını sanmıyorum. Haa isteseler yapamazlar mi yaparlar ama servisteki kişilere kalmış birşey. Büyük ihtimal senin telefonun sadece anakartıni değiştirip, kamera falan filan gibi sökülebilir parçalarin eskilerini kullanıp sana gönderecekler. imei numaran falan değişecek.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kvk yapmaz değişim. Anakart değişir geri gelir sıkıntı olmaz.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
parçaların eskilerini kullanıp derken neyi ima ettiniz anlayamadım peki imei değişmesi ile bir sorun olur mu

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
olmaz.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
inşallah birde 30 iş günü diyorlar ya bugün aldığım turkcell bayisine gittim bu hafta içi gelir dediler kvk sitesinde parça bekliyorlar sizce çok sürer mi

hakan_710

hakan_710

Üye
yani kasa olarak senin bozulan telefonundaki kasayı, kamerayı, kısaca sökülebilir parçaları takacaklar. imei de bi sorun olmaz sonuçta serviste yaptırıyosun. Ama satmayı düşünürsen, alıcı kişi problem çıkarır mi bilmem.

serinaga

serinaga

Üye
Ancak anakartı değiştirip halen tel. sorun yaşarsa o zaman değişime gidilir ...

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
yok satmayı felan düşünmüyorum ancak bir de ben hdmı kapağının çatlak olduğunu da belirtmek istemiştim onu da yazdılar ama zaten n8in kronik sorunlarından biriydi hdmı kapağı acaba o zaman kasayı değiştirirler mi hani hazır anakartı da değiştirmişken onu da elden çıkaralım felan .:D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yok satmayı felan düşünmüyorum ancak bir de ben hdmı kapağının çatlak olduğunu da belirtmek istemiştim onu da yazdılar ama zaten n8in kronik sorunlarından biriydi hdmı kapağı acaba o zaman kasayı değiştirirler mi hani hazır anakartı da değiştirmişken onu da elden çıkaralım felan .:D

değiştirmezler ama hdmı kapağı değişir belki

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
inşallah onu da değiştirirler peki hangi durumlarda kasa değişir onu biliomusnuz

hakan_710

hakan_710

Üye
inşallah onu da değiştirirler peki hangi durumlarda kasa değişir onu biliomusnuz
bence şansını fazla zorlama :D eskiden olsa bir kereye mahsus (gerçi ben dha fazla değiştirttim) kasayı değiştiriyodular ama artık değiştirmiyolar. n73 üm vardı her joystick bozulmasında tamamını olmasa da ön kapağı değiştiriyodular sağolsunlar :D:D 4-5 kez joystick değişti :D bir keresinde de kasayı tamamen değiştirmiştiler :D

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
arkadaşlar belki hatırlarsınız bir aralar ön kamera çalışmaması sonraları da bluetooth çalışmaması problemleriyle başıma dert olan n8imi 21.06.2012 tarihi itibari ile servise verdim bugün kvk internetten cihazımı sorgulattım ve cihazımın anakartının değişeceğini ve bu parçanın daha ellerine ulaşmadığı belirtilmiş durumda ben telefonu 31.04.2011-30.04.2011 tarihlerinden birinde aldım tam hatırlamıyorum da neyse yani daha 1 sene garantisi var.Benim asıl sorum şu acaba anakart değişiyor ben bu telefonu istemiyorum felan desem 0 ürün yada üst modelle değişim para iadesi gibi bir şey yaparlar mı bunu yapanlar var ama onların sorunları ya aldığı gün yada 2-3 hafta içerisinde olduğunu belirtmişler birde anakart değişiyor diye içime bir kurt düştü ya yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar

kardeşim. ben yasadım sıkıntını.. c7 anakart degısımı dedıler nıtekım degısım gerceklestı..(2 ay falan ) sonra gelen cıhazıma kartı takar takmaz ımeı kayıtlı dgldır dıe uyarı msjı aldım. kvk ve nokıa ıle gorustum halloldu sorun. ama ben belle guncellemesını suıt uzerınden alamadım cunkuu cıhaz malum Türkiye kayıtlı degıldı. sıkayet ettm tuketıcı haklarına haklı bulundum. ıtıraz edılmedı nokıa tarafından. sonrasında bana cıhaz dgsımı gerceklestırdıler..c7 yerıne 701 werdıler.. bılgıne :)

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim. ben yasadım sıkıntını.. c7 anakart degısımı dedıler nıtekım degısım gerceklestı..(2 ay falan ) sonra gelen cıhazıma kartı takar takmaz ımeı kayıtlı dgldır dıe uyarı msjı aldım. kvk ve nokıa ıle gorustum halloldu sorun. ama ben belle guncellemesını suıt uzerınden alamadım cunkuu cıhaz malum Türkiye kayıtlı degıldı. sıkayet ettm tuketıcı haklarına haklı bulundum. ıtıraz edılmedı nokıa tarafından. sonrasında bana cıhaz dgsımı gerceklestırdıler..c7 yerıne 701 werdıler.. bılgıne :)

kardeşim zaten 30 iş gününü geçtiği zaman para iadesi ya da sıfır ürün vermiyorlar mı ki neden 2 ay sürdü doğru söylüyrsun imei no değişir anakart değiştiği zaman ama ben n8 den de memnunum açıkçası bir de acaba n9 verirler mi onun yerine eğer senin ki gibi bir değişim söz konusu olursa ?

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
kardeşim zaten 30 iş gününü geçtiği zaman para iadesi ya da sıfır ürün vermiyorlar mı ki neden 2 ay sürdü doğru söylüyrsun imei no değişir anakart değiştiği zaman ama ben n8 den de memnunum açıkçası bir de acaba n9 verirler mi onun yerine eğer senin ki gibi bir değişim söz konusu olursa ?

walla kardeşim ben o 30 iş gunu hakkında gorustum nokıa yla hatta kvk ıle.. adamlar haklı bı bakıma bu zaman konusunda.. anakartın senın once nokıaya arızalı olarak gonderılıyor. nokıanın elıne ulastıktan sonra sorunsuz bı anakartı kvk ya cıkıs yapıyorlar. cıhaz gıdıp gelmesı 1 ay surmustu. ondan sonra 1 ay ıcınde de teslım ettıler ıste.. walla n9 u bılemem.. c7 wermemelerının nedenı 1. nesıl cıhaz oldugundan dolayı uretımın durmus olması we sıfır c7 bulunmaması idi.. ama umarım werırler :D

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi

walla kardeşim ben o 30 iş gunu hakkında gorustum nokıa yla hatta kvk ıle.. adamlar haklı bı bakıma bu zaman konusunda.. anakartın senın once nokıaya arızalı olarak gonderılıyor. nokıanın elıne ulastıktan sonra sorunsuz bı anakartı kvk ya cıkıs yapıyorlar. cıhaz gıdıp gelmesı 1 ay surmustu. ondan sonra 1 ay ıcınde de teslım ettıler ıste.. walla n9 u bılemem.. c7 wermemelerının nedenı 1. nesıl cıhaz oldugundan dolayı uretımın durmus olması we sıfır c7 bulunmaması idi.. ama umarım werırler :D

umarım :D

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
ooooooooow yoooooooooooooooooooooooo diyorum ya ne n8 miş :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kvk sitesinden sorgulattım parça ellerine ulaşmış tamiri yapılıp gönderilecekmiş hadi hayırlısı.Bir de ben şunu sormak istiyorum benim tlf n8 acaba hani atıyorum br daha sorun çıkarır ve gönderirsem aksilik felan çıkıpta 30 iş gününde yapılmazsa ürünün sıfırını veriyorlar ancak ilk nesil symbian3 ler durduruldu üretimleri diye duydm bana ikinci nesilmi verirler 700,701 gibi yoksa Nserisi bir cihaz mı verirler bu durumda nserisi verecek olurlarsa n9 olacak gibi duruyor eğer 2.nesil cihaz veririlerse almak istemiyorum görünüşleri hiç güzel değil n8imin ayrı bir havası var ancak n9 alsam çoook şık ve bir de verirler mi orası da var ve en önemlisi işletim sist olan meego biliyorsunuz ki geliştirilmeyecek......inşallah telefon sağ salim elime ulaşır :D

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
tamiri yapılmış test ediyorlarmış arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

az önce kvk int. sitesine girdim ve cihazımla ilgili hiçbirşey yazmıyordu acaba gönderdiler mi ?

darkwolf33

darkwolf33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar n8 telefonum 09.07.12 tarihi ile kargoya verilmiş olup 3 iş günü sonunda elime ulaşacakmış haydi hayırlısı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt