Asphalt 7: Heat oyunu dün android için cıkmış bize gelcek mi

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Geleceğini sanmam.üstelik haber yanlış,asphalt 7 daha androide çıkmadı.gameloft yine bekletecek.

cyber

cyber

Üye
asphalt 6 nın ismşni değiştirin 7 yapın ikonuda idare edin artık alın size 7 isterseniz iki uğraşmayla ikonda değiştiririz yeter soran olursa da ben bunu çoktan bitirdim dersiniz :oke: =)

umt07

umt07

Üye
asphalt 6 nın ismşni değiştirin 7 yapın ikonuda idare edin artık alın size 7 isterseniz iki uğraşmayla ikonda değiştiririz yeter soran olursa da ben bunu çoktan bitirdim dersiniz :oke: =)

bunu niye senin yorumun altına yapıyorum bilmiyorum ama benim telefonum oyunları niye geç yüklüyor acaba? Şu yeni çıkam bi oyun varya 47 mb eşya bulma oyunu, 6. saatinde şuan sona yaklaştı saat 16:00 gibi yüklemeyi başlatmıştım :(((

slant1111

slant1111

Üye
yaklasık 1 yıl sonra çıkar diye düşünüyorum

tempestshine

tempestshine

Üye
Çıkacağını sanmam.%1 ihtimalle çıkabilir.

TheMadness

TheMadness

Üye
iOS için çıktı Android için çıkmadı. Biz de bekliyoruz :off:

ravenas

ravenas

Üye
İOS işletim sistemi içinde çıktı ama symbian'a çıkmaz bıraktı artık herkes symbian'ı.

TheMadness

TheMadness

Üye

Kızman mantıksız Madness.Size eninde sonunda çıkacak.Bize ise küçük bir ihtimalle

Samsung Türkiye sayfasında gördüm adam elinde S3 ile asphalt 7 oynuyordu ondan sinirlendim madem hazır neden yayınlamıyorlar :(

TheMadness

TheMadness

Üye
Androide geçtik Guitar Rock Tour 2 HD yok symbian'da bile var düşünün.

PriZm

PriZm

Üye

Kızman mantıksız Madness.Size eninde sonunda çıkacak.Bize ise küçük bir ihtimalle

kızmasının nedeni oyun ios ve androide 25 haziranda çıkacak denmesiydi.ama yine max payne ve gta 3 te olduğu gibi bekletiyorlar.

tempestshine

tempestshine

Üye

kızmasının nedeni oyun ios ve andoide 25 haziranda çıkacak denmesiydi.ama yine max payne ve gta 3 te olduğu gibi bekletiyorlar.

elinizdeki oyunlarla yetinin.birde oyun çıkmıyor diye yakınmayın.androidçiler bile bundan yakınırsa bizim halimiz harap

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Jomolocco

Jomolocco

Üye
cikar cikar :kop2: cok beklersiniz :zuhaha:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
SIII nasıl geçen Media Markt'ta inceledim hoşuma gitti ;)
Bu arada oyunu çıkacak diye beklemeyin hatta bundan sonra oyun çıkacak diye beklemeyin..
Kabullenmek ne kadar zor olsada Symbiandan sonra Belle'de bitti.. Gerçi ben N8'i ölüde olsa kullanmaya devam edicem ama sonuç olarak gerçeği kabulleniyorum bitti abi bitti..
Dikkat ettinizmi: Bundan 2 ay önce forumda yeni mesajlar bölümüne tıkladığınızda konuların en az yarısı Symbian 3 Genel - Cihaz Destek - Yazılım Destek bölümlerinden oluşuyordu.. Şimdi görmekte zorlanıyorum.. Bu bile insanların artık Symbian forumlarından çekildiğini gösterir.. Ben bile eskiden ilk olarak Symbian 3 Genel'e bakmadan forumda gezmezdim şimdi uğramıyorum bile Yeni Mesajlar butonuda Symbianın gerçekten öldüğünün kanıtıdır..
Artık fandroidler bile Symbiana gelip çatışma çıkarmıyor onlar bile eski heycanı bulamıyor bizim forumlarda :D Adamlarda ümidi kesti çünkü bizde artık onlardanız :D

- - - Eklendi - - -

ölenle ölünmez hayat devam ediyor =)