Cool Startup by Viral Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Cool Startup by Viral Signed
signed diyorum ama kontrol ettim siscontents ile imzalamış vatandaş bazen siscontents le imzalanan uygulamalar sertifika hatasıda verebiliyor bilginize. Yani unsigned da çıkabilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kaavkw, tempestshine ve Silinen Üye 511859

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
signed diyorum ama kontrol ettim siscontents ile imzalamış vatandaş bazen siscontents le imzalanan uygulamalar sertifika hatasıda verebiliyor bilginize. Yani unsigned da çıkabilir.

:tşk: Signed olsa bile sistem dosyalarına erişiyor yüklerken dahili bileşen hatası v.s. verebilir.

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
N8 yazmasa daha iyiymiş.Sonuçta symbian^3 de sadece n8 yok.paylaşım için :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

- - - Eklendi - - -

:tşk: Signed olsa bile sistem dosyalarına erişiyor yüklerken dahili bileşen hatası v.s. verebilir.

doğru ya öle yada böle tel hackli olmalı dimi kullanabilmek için :) rica ederim.

- - - Eklendi - - -

doğru ya öle yada böle tel hackli olmalı dimi kullanabilmek için :) rica ederim.

- - - Eklendi - - -

N8 yazmasa daha iyiymiş.Sonuçta symbian^3 de sadece n8 yok.paylaşım için :tşk:

ewet ama biliyosun N8 bi nebze symbian ın gözdesi herşeyde ona öncelik veriyorlar sen bunu kullanmak için bide N8 al bence :) rica ederim kardeş.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
arkadaşın dediği gibi n8 yazmasa iyi olurmuş. sadece o yok. ama seninde dediğin gibi ona öncelik veriyorlar. olsun, ben e7 mi n8 e değişmem. paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın dediği gibi n8 yazmasa iyi olurmuş. sadece o yok. ama seninde dediğin gibi ona öncelik veriyorlar. olsun, ben e7 mi n8 e değişmem. paylaşım için teşekkürler.

herkesin telefonu kendine özeldir ve marka model farketmez o model onun için tektir beğenmiştir ki almıştır o telefonu. sen E7 nı N8 e değişmezsin ben N8 imi Galaxy SIII e değişmem gibi :) gerçekten galaxy falan halt etmiş benim gözümde N8 im 10 numara ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. aslında bu sonuçta bi gif ve düzenlenebilir bende gif prosu var ama bu kaç parçadan oluşuyor bilmem bi bakarım olmazsa eğer çok uğraştırmayacaksa en çok kullanılan bütün modellerin ismini yazarım oraya :) Rica ederim.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

herkesin telefonu kendine özeldir ve marka model farketmez o model onun için tektir beğenmiştir ki almıştır o telefonu. sen E7 nı N8 e değişmezsin ben N8 imi Galaxy SIII e değişmem gibi :) gerçekten galaxy falan halt etmiş benim gözümde N8 im 10 numara ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum. aslında bu sonuçta bi gif ve düzenlenebilir bende gif prosu var ama bu kaç parçadan oluşuyor bilmem bi bakarım olmazsa eğer çok uğraştırmayacaksa en çok kullanılan bütün modellerin ismini yazarım oraya :) Rica ederim.

teşekkür ederim. zaten farketmişsindir senin paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

teşekkür ederim. zaten farketmişsindir senin paylaşımlarını ilgiyle takip ediyorum.
ben teşekkür ederim kardeş ewet farkındayım :) bu arada hem yaşıtız hem adaşız :)

- - - Eklendi - - -

E7 tamamdır kardeş :) biraz point atayım mola :) daha sonra c6 yaparım.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

ben teşekkür ederim kardeş ewet farkındayım :) bu arada hem yaşıtız hem adaşız :)

- - - Eklendi - - -

E7 tamamdır kardeş :) biraz point atayım mola :) daha sonra c6 yaparım.

eyvallah kardeşim :good:

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
nokia n8 yazanın dışında e7 ve c6 yazanda gelmiş.eklediğin için tekrar :tşk: ama niye c6-01 değil de c6 :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 yazanın dışında e7 ve c6 yazanda gelmiş.eklediğin için tekrar :tşk: ama niye c6-01 değil de c6 :D

onları siz istediğiniz için ben yapıwerdim kardeş. c6-01 yazacaktım ama o boşluğa uzun geliyo ve biçimsiz görünüyo o yüzden böle yazdım ama olsun farketmez diyosan 01 lisinide yaparım :) seni mi kıracam. rica ederim

tempestshine

tempestshine

Üye

onları siz istediğiniz için ben yapıwerdim kardeş. c6-01 yazacaktım ama o boşluğa uzun geliyo ve biçimsiz görünüyo o yüzden böle yazdım ama olsun farketmez diyosan 01 lisinide yaparım :) seni mi kıracam. rica ederim

c6-01 olsa daha iyi olur.sana zahmet olmazsa :utandım:

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: marcelo48 ve najanaja
Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
:tşk:

• Beğen

kaavkw

Üye
Bunu yeni gördüm, eline sağlık teşekkürler. :oke:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt