[YENİ] The Amazing Spider-man Apk

Sponsorlu Bağlantılar

k4nun1

k4nun1

Üye
dark bende tablet te deniyorum bitane ***** te lisans bulunamadı diyo dier apk larda nete baglanmıyo şimdi bunu denicem

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptım akşam buraya dosyalarını atarım! ;D

klongs

klongs

Üye
netten indirmiycen sd dosyayı atacaksın interneti keseceksin

klongs

klongs

Üye
interneti kesin diyorlardı aldığım sitede bende tam bilmiyorum

ZulkarneynMS

Üye
Elinize sağlık. Teşekkürler.

c.ahmet_wolfman

Üye
Powervr için sd paylaşilirsa iyi olur tel lg p970

KayraBey

KayraBey

Üye
Yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.Uygulama 1.1.0 sürümüdür.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
canaytekin

canaytekin

Üye
Yeni sürümünü buradan indirebilirsiniz.Uygulama 1.1.0 sürümüdür.

peki yıne sd dosyalarını bız kendımızmı atcaz yoksa apkden dogru ındrme yapabılıyormuyuz ??

KayraBey

KayraBey

Üye
Valla bu yeni sürüm apk.Kurup sd dosyalarını indirmeniz gerekiyor.

canaytekin

canaytekin

Üye
indirmiyor daha dogrusu apk acılmıyor bıle

badmus

badmus

Üye
galaxy tab 10.1 yeterli hafiza yok diyor halbuki 13 gb bos.

mademan05

Üye
arkadaşlar ya düzgün dosya verin yada hiç eklemeyin boşu boşuna uğraşıyoruz yaav.hiç bir şekilde kurulmuyor.yok uçak modu yok helikopter modu bu ne yav birisi düzgün olanı eklesinde kullanalım.aynı şekilde ashaplt 7 de öyle boşu boşuna form kirliliği başka bir şey değillll..

• Beğen
Tepkiler: canaytekin ve dnz 20
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
arkadaşlar ya düzgün dosya verin yada hiç eklemeyin boşu boşuna uğraşıyoruz yaav.hiç bir şekilde kurulmuyor.yok uçak modu yok helikopter modu bu ne yav birisi düzgün olanı eklesinde kullanalım.aynı şekilde ashaplt 7 de öyle boşu boşuna form kirliliği başka bir şey değillll..

:gul:Helikopter modu:P:

• Beğen
Tepkiler: canaytekin

dnz 20

Üye
birinde oyun oluyorsa, düzgünce anlatabilirmi sunu????

azb58

Üye
yahu arakadaş şu partları yandexe yükleyinsenize ya bu yüklediğinzde 1 partın indirilmesi 2 saat sürüyor xD

canii

Üye
konu çorba olmuş bence burda bu işi çözcek tek kişi bu oyunu oynuyan birisi alıcak sd dosyalarını upload edicek ve dedi gibi yandexe uzantısını deiştirin apksinide öle yapın isminide deiştirin sonra lisans nedeni ile siliniyor jpg felan yap isminide örümcek yaz gitsin konuyu sonlandırın ama lütfen bu işi doru düzgün yapacak biri yapsın allah rızası için 4 gündür uraşıorum xperia arc s telefonum bi türlü oynuyamadım bune ya

- - - Eklendi - - -

kardeş bu apkyi kurunca sd dosyalarını indirmiş gibi gösterip direk oyuna girior ben bu apknin stsini ilk sayfadaki sd'leri indiripmi atıcam uyarmı yoksa indirdin yer hangi siteyse orda warmı sd dosyları ?

Üst Alt