[YENİ] The Amazing Spider-man Apk

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
[YENİ] The Amazing Spider-man Apk
İşletim Sistemi: 2.2+LİNK: KURULUM:
Apk dosyasını telefona at ve telefonuna kur Oyuna girmeden önce telefonu uçak moduna al Oyuna girdikten sonra uçak modundan çık ve dosyaları indir.
İyi oyunlar.Arkadaşlar zamanım olmadığı için SD'ler biraz gecikti bunun için üzgünüm.

SD Linkleri: , ,

KURULUM: Bu 3 partlık SD dosyalarını indirin ve bir klasöre çıkarın. Daha sonra .obb dosyasını .zip ile değiştirip açın. İçindeki dosyaları ayrı bir klasöre atın.
Telefonunuzun sdcard/Android/data/com.Gameloft.android.ANMP.GloftAMHM klasörüne files dosyasını kopyalayın. Oyununuz böylelikle sorunsuz açılacaktır. Diğer yöntemleri de denedim. Bu yöntem ile çalıştı. Huawei U8800 2.2 Froyo Stock ROM.​

• Beğen
Tepkiler: uater, yekkkk, Cihanî Sultan ve 2 diğerleri

klongs

klongs

Üye

[video=youtube;63gIMkGllvM]http://www.youtube.com/watch?v=63gIMkGllvM&feature=player_embedded#![/video]
apk:

• Beğen
Tepkiler: bLack3ds, Silinen Üye 94869, Cihanî Sultan ve 2 diğerleri
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Açılan konular birleştirildi. İki üyemize de teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
canaytekin

canaytekin

Üye
sd dosyaları ındırmıyor apk calısmıyor bılgılerınıze

Euphoria-

Üye
Çalışmıyor.

amcalu1

amcalu1

Üye
Bu bilgisayar mi telefon mu bide galaxy s2 çalıştırır mi telefon sa

[alikan]

[alikan]

Üye
Hocam forumun bu bölümü mobil telefon platformu olduğuna göre bu oyunda telefonlar için olsa gerek :s Evet galaxy S2 bu oyunda dahil piyasadaki neredeyse tüm oyunları çalıştırır rahat ol. Sadece s2 gpu'suna özel apk lara dikkat etmen gerekebilir.

• Beğen
Tepkiler: galaxy note
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Malesef çalışmıyor. Ben başka forumlardan SD'yi de indirdim gene siyah ekran hatası.

aydnzara

Üye
ben sd dosyasını indiremiyorum buy satın al falan yazıyor.

- - - Eklendi - - -

arkadaslar bide ashpalt 7 oyunu çıkmadı mı daha

canaytekin

canaytekin

Üye
sd dosyası zaten ındırılemıyor apk den dogru baska bı sıteden sd dosyasını ındırdım bu sefer de sıyah ekran cıkıyor oylece kalıyor sanırım apk de bı sorun var asphalt 7 daha cıkmadı dostum

__black__

__black__

Üye
HTC desirede çalışırmı

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben smart4u sitesinden indirdim su an oynuyorum mükemmel bir oyun

tcfb

tcfb

Üye
:tşk:

ayhan2000

ayhan2000

Üye
verdiginiz apk data indirmiyor

k4nun1

k4nun1

Üye
siyah ekran :S

BadLucian

BadLucian

Üye
Lisans hatası alıyorum sd dosyaları check edemeden lisana kontrolü yapıp oyundan atıyor

k4nun1

k4nun1

Üye
aynen bad

- - - Eklendi - - -

bikaç farklı apk la denedim aynı

canaytekin

canaytekin

Üye
beyler apk ıle sd dosyasını ınderemezsınız zaten daha tam olarak kırılmadı bugun ıcerısınde yenı bı konu acıcagım o zmn rahatlıkla oynayabılırsınız

k4nun1

k4nun1

Üye
ben sd indirdim 1.3 gb sdsi var 500 olarak indrysnz açılınca 1.3 oluyo apk bekliyorum sağlam

Üst Alt