M3L!H
Üye
[YENİ] The Amazing Spider-man Apk
İşletim Sistemi: 2.2+LİNK:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KURULUM: Apk dosyasını telefona at ve telefonuna kur Oyuna girmeden önce telefonu uçak moduna al Oyuna girdikten sonra uçak modundan çık ve dosyaları indir.
İyi oyunlar.Arkadaşlar zamanım olmadığı için SD'ler biraz gecikti bunun için üzgünüm.
SD Linkleri:
KURULUM: Bu 3 partlık SD dosyalarını indirin ve bir klasöre çıkarın. Daha sonra .obb dosyasını .zip ile değiştirip açın. İçindeki dosyaları ayrı bir klasöre atın.
Telefonunuzun sdcard/Android/data/com.Gameloft.android.ANMP.GloftAMHM klasörüne files dosyasını kopyalayın. Oyununuz böylelikle sorunsuz açılacaktır. Diğer yöntemleri de denedim. Bu yöntem ile çalıştı. Huawei U8800 2.2 Froyo Stock ROM.
SD Linkleri:
,
,
KURULUM: Bu 3 partlık SD dosyalarını indirin ve bir klasöre çıkarın. Daha sonra .obb dosyasını .zip ile değiştirip açın. İçindeki dosyaları ayrı bir klasöre atın.
Telefonunuzun sdcard/Android/data/com.Gameloft.android.ANMP.GloftAMHM klasörüne files dosyasını kopyalayın. Oyununuz böylelikle sorunsuz açılacaktır. Diğer yöntemleri de denedim. Bu yöntem ile çalıştı. Huawei U8800 2.2 Froyo Stock ROM.
Evet galaxy S2 bu oyunda dahil piyasadaki neredeyse tüm oyunları çalıştırır rahat ol. Sadece s2 gpu'suna özel apk lara dikkat etmen gerekebilir.