ilyasucan
Üye
arkadaşlar aplyi kurun ve açmayın bu adresten sd dosyalarını indirin üsttekileri
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar anlattığım şekilde oyunu oynayabilirsiniz internet bağlantısı gerektiryor galiba benim wi-fi açıkken çalıştı yani internet paketiniz yada wi-fi bağlanmış olmanız gerekiyor inş yardımcı olabilmişimdir.
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar anlattığım şekilde oyunu oynayabilirsiniz internet bağlantısı gerektiryor galiba benim wi-fi açıkken çalıştı yani internet paketiniz yada wi-fi bağlanmış olmanız gerekiyor inş yardımcı olabilmişimdir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve hafıza kartı android data içine kopyalatın 3 part halinde indiriceksiniz birleşince 1.3 gb oluyor ben yaptım şuan oynuyorum kolay gelsin- - - Eklendi - - -
arkadaşlar apyi kurun ve açmayın bu adresten sd dosyalarını indirin üsttekileri
ve hafıza kartı android data içine kopyalatın 3 part halinde indiriceksiniz birleşince 1.3 gb oluyor ben yaptım şuan oynuyorum kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar apkyi kurun ve açmayın bu adresten sd dosyalarını indirin (YÖNTEM 1 DEKİ DOSTALARI 3 PART HALİNDE 1. PARTI AÇIN KENDİ BİRLEŞTİRİYOR VE 1.3 GB OLUYOR)
ve hafıza kartı android data içine kopyalayın kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar apkyi kurun ve açmayın bu adresten sd dosyalarını indirin (YÖNTEM 1 DEKİ DOSTALARI 3 PART HALİNDE 1. PARTI AÇIN KENDİ BİRLEŞTİRİYOR VE 1.3 GB OLUYOR)
ve hafıza kartı android data içine kopyalayın kolay gelsin