[YENİ] The Amazing Spider-man Apk

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

klongs

klongs

Üye
alternatif link:

sd files(OBB files)
part1:

part2:
part3:

Kurulum:
Yöntem 1.

1. SD Kart dosyasını indirin
2. 7Zip yardımıyla "main.108.com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM. obb" dosyasını klasöre çıkartın ve ismini GloftAMHM veya com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM olarak değiştirin
3. Sonra adını değiştirdiğiniz GloftAMHM klasörünü sdcard/gameloft/games/ veya sd/android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM/files/ konumuna kopyalayın
4. Oyunu yükleyin ve oynamaya başlayın.

Yöntem 2.
1-SD dosyasını indirin
2-İndirdiğiniz obb dosyasını 7-zip ile çıkarın.Çıkardığınız dosyayı sd/android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM/files/ kısmına atın
3-Oyunu açın.

Yöntem 3
Data dosyasını indirin->onu çıkartın->obb dosyası olacak->rename the obb file from .obb to .zip->tekrar çıkartın->çıkarttığınız dosyanın ismini " GloftAMHM" olarak değiştirin->ismini değiştirdiğiniz" GloftAMHM" dosyasını /SD/Gameloft/games/ konumuna kopyalayın.

- - - Eklendi - - -

linkleri geç verdiğim için kusura bakmayın konunuz silindi diye mesaj geldi bende hiç konuya bakmadım meğerse birleştirmişler

mademan05

Üye
teşekkürler

KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:

k4nun1

k4nun1

Üye
yokmu düzgün apk ya

troy25

troy25

Üye
:tşk:

k4nun1

k4nun1

Üye
yok hacı check licence yazısından sonra atmayan apk

canaytekin

canaytekin

Üye
dostum farklı yere yukleyeceksın oyunu bak dızını verıyorum yenıden yuklemeden oncede apk yı kaldır telden yukledıkten sonra kur dizinde bu
sd card\android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM\files bu sekılde klasor ac sonrada 7 zip veya wınrar la cıkardıgın obb uzantılı dosyanaın ıcındekılerı fıles klasorune at ben oyle calıstrdım attıktan sonra apk yı yukle wıfın acık olsun dene haber ver bana

tempestshine

tempestshine

Üye
Size hayırlı olsun.Paylaşımlara da :tşk:

canaytekin

canaytekin

Üye
sd card\android\data\com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM\files

- - - Eklendi - - -

a ile m arasında yazarken yanlıslıkla bosluk koymusum sen oyle yapma klasor ısmını

k4nun1

k4nun1

Üye
1-2 dk içinde haber vercem kardeş

sestonu1123

Üye
aynısını yaptm license sorunu var

k4nun1

k4nun1

Üye
net açık olduğu halde net hatası veriyo bu sefer :D

canaytekin

canaytekin

Üye
apk dosyasını kaldır yenıden yukle ins olur

k4nun1

k4nun1

Üye
yok :S

- - - Eklendi - - -

kardeş kullandığın apk yı at bna

evo_24

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Samsung Galaxy Ace 5830İ'de çalışır mı?Ace 5830i Galaxy Ace'den farklı belirtmek istedim.

canaytekin

canaytekin

Üye
farklı bır apk dosyası indir bendede basta olmamıstı pc de olsam bnm kullandıgım apk dosyasını paylasırdım ancak telden giriyorum

- - - Eklendi - - -

dostm yarın atablrm ancak laptop yanmda degıl

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Şu oyunu da bitürlü çalıştıramadım gitti tablette çok cins sürekli siyah ekran var.

canaytekin

canaytekin

Üye

Üst Alt