Tango Nokia Com destek sayfasında

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Tango Nokia Com destek sayfasında

Nokia destek tango guncellemeleri ile ilgili kontrol sayfalarını kullanıma actı. Cihazınız icin 8773 kodlu tango guncellemesinin ne durumda oldugunu buradan takip edebilirsiniz.

Sayfaya girdiginizde cihazınızın satıldıgı ulkeyi bularak kontrolünüzü yapabilirsiniz. Şimdilik dikkatimi ceken at&t lumia900 cihazları için tango guncellemesi hakkında hiçbir bilgi olmadıgı. Bu konuda internet sitelerinde dolaşan bilgi ise bu büyük operatörün tango guncellemesi yerine bu güncellemenin özelliklerinin bulundugu bazı guncellemeler sunacagı ve tango guncellemesini pas gecerek ilk wp7.8 guncellemesini veren operatör olmak istedigi yönünde.

• Beğen
Tepkiler: m542tf

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
nokia global resmi sitesi hatta europe icinde Türkiye de var

sataer

Üye
ama hala cihazlar yok memlekette gün görmemiş küfürlerim Microsofta geliyor :vur

sataer

Üye
haksız mıyım abi bu kadar da geç kalınmazki.. Bu saatten sonra ilk nesil cihazları Türkiye pazarına sokmanın mantığı ne yani?

man20

man20

Üye
lumia'yı bırakın daha nokia 808 bile çıkmadı. içimden bi ses lumia için biraz daha beklicez. çünkü önce 808 çıkar tahminen.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
belli olmaz bu kadar geciktikten sonra insanlarin wp8 cihazlari beklemeye yonelecekleri kesin tabi bu arada fiyat avantajiyla cikartirlarsa o zaman işler degişir.

sataer

Üye
valla bu saatten sonra çıksa da bu işlerden anlamayanlar alır şu dakkadan sonra beni kessen lumia800 e 1200 tl para saymam abi. Nokia nın kar marjını çok düşük tutması gerek yoksa kar edeyim derken hem müşteri kaybedecek hem de cihaz satamayacak potansiyel müşteri de yalan olacak. Ah ulan microsoft ah :vur

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
ama 900 tl derseler hemen koşarak gidip bir lumia800 alirsin di mi:ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 900 gibi bir cihaz wp8 alamayacaksa ben bu oyunda yokum.bende galiba androide geçeceğim.

cumalitr

Üye
Bu bilgi daha önce vardi lakin yazan hep ayni "Waiting for approval"..Lakin nokia'nin isvicre sitesinde bugün yeni bir update verilmis,suan vaktim yok yarin denerim update yapmayi..

verilen update lumia 800 icin bu sekilde 1750.0805.8773.12220

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wp tango bu işte 8773 kodundan anlamalisiniz.

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar hepimizin psikolojisi bozulmuş wp8 gelse ne olur gelmese ne olur eskiden wp8mi vardı allah aşkına

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepimizin psikolojisi bozulmuş wp8 gelse ne olur gelmese ne olur eskiden wp8mi vardı allah aşkına

zaten wp7.8in de ne oldugu tam olarak belli degil videolarda hic dikkatinizi cekti mi bilmiyorum adamlar sadece live tileları gosteriyor sanki menude veya başka bir yerde bişeyler gizli daha iki gun once de resmi bir hetkilinin röportaji vardi buradan paylaştik. Yani wp7.8 daha geliştiriliyor ve bugun bir video daha yayinlandi lumia900de test ediliyor. Heralde son halini henuz almadi

sataer

Üye

o nasıl bi yorum kardeşim şimdi? Eskiden wp ile lumialar da yoktu.

- - - Eklendi - - -

zaten wp7.8in de ne oldugu tam olarak belli degil videolarda hic dikkatinizi cekti mi bilmiyorum adamlar sadece live tileları gosteriyor sanki menude veya başka bir yerde bişeyler gizli daha iki gun once de resmi bir hetkilinin röportaji vardi buradan paylaştik. Yani wp7.8 daha geliştiriliyor ve bugun bir video daha yayinlandi lumia900de test ediliyor. Heralde son halini henuz almadi

almadı abi verebilecekleri herşeyi vermeye uğraşıyorlar donanım pürüzleri varmış onları da gidericez demişti Sullivan.

m542tf

m542tf

Üye
bilgi için :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bana sorarsanız wp7.8 konusunda hazırlıklı olun sürprizler gelebilir