Samsung Galaxy Gio Almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Gio Almalı mıyım?
Selam arkadaşlar.

şuan nokia 5130 xpressmusic telefonum var.malum, yetmiyor :D bu yüzden android telefon alma vaktim geldi diye düşünüyorum.

galaxy gio nasıl bir telefon ?

rahatça internete girebilir miyim?

rahatça oyun oynayıp uygulamaları kullanabilir miyim?

400-500 tl aralığında galaxy gio'dan daha iyi telefon(lar) var mıdır?

codblackops2

codblackops2

Üye
Galaxy gio alcağına 2.el android al :hmmm galaxy gio alma alırsan bile android için almış olursun androidin hiçbir nimetinden yararlanamazsın.Yani bence o fiyata android alma.Gerçek android için en az 800 tl gözden çıkarmalısın :oke:

- - - Eklendi - - -

Selam arkadaşlar.

şuan nokia 5130 xpressmusic telefonum var.malum, yetmiyor :D bu yüzden android telefon alma vaktim geldi diye düşünüyorum.

galaxy gio nasıl bir telefon ?

rahatça internete girebilir miyim?

rahatça oyun oynayıp uygulamaları kullanabilir miyim?

400-500 tl aralığında galaxy gio'dan daha iyi telefon(lar) var mıdır?

500 tlye biraz daha ekle krallar gibi nokia 603 al :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Öncelikle tavsiyem kesinlikle symbian işletim sistemli bir telefon almaman.

Telefon olarak Gio iyi fakat çalıştırdığı az HD oyun var.İnternette ise Flash Player desteği olmağı için pek rahat gezemezsin.Kamerası 3.2 Mp ve Flaş ı yok.Onun dışında Gio güzel telefondur fakat Android den tam verim alamazsın.

İkinci tavsiyem 2.el bir Galaxy S veya onun düzeyinde başka bir Android telefon al.Eğer bütçeni 700–800 e çıkarırsan Galaxy Wonder tavsiye ederim.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ya ace plus al şu an 650 tl ye.

cukuleaks

Üye
Kesinlikle 2.el galaxy s al. Ben asiri memnunum acamadigi hic ama hic bir uygulama yok suanlik. Nova3 disinda :) wonder kesinlikle alma kullandim. Stabilite galaxy s e gore cok kotu. Menu gecisleri falan bence cok kotu kasmalar felan var. Galaxy s al. Custom root cak.cyanogemod9 yukle. S3 touchwiz yukle. Devil kernel yukle . Ghzi 1.4 e cikart. Overclockla gpuyu 250 ye fiskirt. Al sana oyin canavari. Al sana telefon. Gio alirsan bin pisman olursun ayni sekilde wonder. Ekrani cok kucuk bence.

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hackless haklı ...

cukuleaks

Üye
hackless haklı ...

E yani (h)

- - - Eklendi - - -

Ace kesinlikle alma. Android sistemini en kotu kullanan telefon. Yani kullanamayan... oyun diorsan galaxy s in altinda alma. Kesinlikle ve kesinlikle alma.

oqlahoma

Üye
dostum aklından bile geçirme gio almak bence 400-500 tl arası temiz bir ideos x5 al f/p ürünü kesinlikle seni tatmin edicektir androidden çok keyif alacaksın bence ideos x5 al

61semih

61semih

Üye
telefonu kullanmadan android in hiçbir nimetinden yararlanamazsın diyenler olmuş.
evet hd oyunların birçoğunu açmıyor olabilir ve flash desteği olmadığından dlash videoları izliyemezsin fakat bu internette rahatça dolaşmana engel değil.marketi oyundan ve hd oyundan ibaret görenleri anlayabiliyorum fakat android hd oyun ve tam flash desteği demek değildir.hd olmayan ama en yüksek hasılatlar listesinde bulunan birçok oyun var,birçok hd oyuna taş çıkartır.oyun deneyimi yüksek grafikten ibaret değil.
herkez kafasına göre önermiş çok güzel gs2 öneren bile var gs2 fiyatı ve bulunduğu yer neresi gio nun neresi.kıyaslamak bile saçma olur.
parası yetse zaten gs2 mi diye sormazmı
bu paraya alabileceğin en iyi bir iki telefondan birisidir.
diğer arkadaşların dediği gibi2. el düşünür ve üstüne birazdaha katabilirsen daha iyi telefonlar önerebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: frk uzn ve samety500

cukuleaks

Üye
Sahsen ben kullandimda soyluyorum. Ve demissin "herkes oyun dediginde hd oyundan ibaret saniyor" diye. Cok haklisin. Onca hd oyun var sadece modern combati biraktim gerisini sildim. Suanda en sevdigim oyun sprinkle ve cs portable. Bence gio almayi dusunen arkadas 2.el bi galaxy s alsin . Fiyati yaklasik 750-800 tl olur heralde.

- - - Eklendi - - -

Ayrica adam oyun ve uygulamalari rahat acabilecek bi telefon ariyor. Suandak uygulamalar ve oyunlar genel olarak en dusuk 1ghz istiyor. Yani gio alsa simdiki hd 3dlerin hicbirini acmaz (.acsa bile kasar,kucuk ekranda zevkli olmaz.) Ki telefon alirken bundan 1-2 sene oncesini dusunuyordur illaki. Arkadasimizin istedigi telefon ozelliklerine gore gio almazi sadece pismanliktir.

- - - Eklendi - - -

Galaxy aceninde androidi en kotu telefon oldugunu ben degil ,kullanicilar+gelistiriciler soyluyorlar.

oqlahoma

Üye
Sahsen ben kullandimda soyluyorum. Ve demissin "herkes oyun dediginde hd oyundan ibaret saniyor" diye. Cok haklisin. Onca hd oyun var sadece modern combati biraktim gerisini sildim. Suanda en sevdigim oyun sprinkle ve cs portable. Bence gio almayi dusunen arkadas 2.el bi galaxy s alsin . Fiyati yaklasik 750-800 tl olur heralde.

- - - Eklendi - - -

Ayrica adam oyun ve uygulamalari rahat acabilecek bi telefon ariyor. Suandak uygulamalar ve oyunlar genel olarak en dusuk 1ghz istiyor. Yani gio alsa simdiki hd 3dlerin hicbirini acmaz (.acsa bile kasar,kucuk ekranda zevkli olmaz.) Ki telefon alirken bundan 1-2 sene oncesini dusunuyordur illaki. Arkadasimizin istedigi telefon ozelliklerine gore gio almazi sadece pismanliktir.

- - - Eklendi - - -

Galaxy aceninde androidi en kotu telefon oldugunu ben degil ,kullanicilar+gelistiriciler soyluyorlar.

1 ghz diyiyon ama x5 800 mhz de açıyor hemde kasmadan sadece gta3 sorun yapıyor

61semih

61semih

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

ace konusunda haklısın telefonun kronik sorunları var

gio fiyatına önerebileceğimiz daha iyi bir telefon varsa eyvallah ama bütce 450tl iken neredeyse 2 katı fiyatı telefon önermesi bana doğru gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Peki bütce 600-700 olursa bana önereceğiniz telefon(lar) hangi(leri) olur?

- - - Eklendi - - -

Güncel..

amcalu1

amcalu1

Üye
Gio pişmanlıktir sakin alma sonra reklamlardan toplayamayiz seni :D 400 tl lik bir telefonla android diye ovunemezsin en az 600 tl lik bisiler al sony ericsson live with walkman tavsiyem bütçeyi artirirsan neo v daha da arttirirsan arc s daha da artirirsin galaxy s3 daha da artirirsan leptop al daha artirirsan araba al daha da artirirsan ev al daha da artirirsan arsa al daha da bisi alaman zaten :D

- - - Eklendi - - -

700 lira yaparsan neo v al süper telefon

61semih

61semih

Üye
xperia u :oke:

blacktalon

blacktalon

Üye
oncelikle kimse seni zorlamiyor almali degil alinabilir mi yaz bence ve gio alipta androidten de bi fayda bekleme telefon androidi tasiyan bi canta gibi sadece duruyor ama kullanamiyosun tam olarak o yuzden alacsksan galaxy s ve ustu modeller dusun yoksa basini duvarlara vurursun paran bosa gider

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Hackless hakli custom root yukle.ya hackless custom root ne demek bi aciklar misin ? Custom rom olmasin o ? :rolleyes:

Ayrica androidin ne nimetinden faydalanamiyormus gio kullanicisi ? Bi hd oyunlar mi nimet ?

Dostum soruna gelirsek, ihtiyaclarinla alakali. Cihazdan ne bekledigin onemli.

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Gio pişmanlıktir sakin alma sonra reklamlardan toplayamayiz seni :D 400 tl lik bir telefonla android diye ovunemezsin en az 600 tl lik bisiler al sony ericsson live with walkman tavsiyem bütçeyi artirirsan neo v daha da arttirirsan arc s daha da artirirsin galaxy s3 daha da artirirsan leptop al daha artirirsan araba al daha da artirirsan ev al daha da artirirsan arsa al daha da bisi alaman zaten :D

- - - Eklendi - - -

700 lira yaparsan neo v al süper telefon

Android diye ovunmek ne demek ? Nedir bu gio'ya camur atma cabasi ?

Neo v deki adamin 3-5 oyun oynamaktan baska benden fazla yaptigi ne var ? Hayatinda gio kullanmamissin atip tutuyorsun.

--------------------------

Dostum defy mini bulabilirsen defy mini al. Ben bulamadigim icin gio almistim. Fiyat artabilir diyorsan da 2. El htc lere bak.

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben htc explorer kullandım işlemcisi armv7 ve 512 mb ram le onda birşey yapamazken gio ile napabilirsin ki google play de uyumlu olduğu büyuk boyutlu bir oyun olduğunu sanmıyorum gio alip androidi öğrenip sonra başka bir telefona geçilebilir giriş seviyesindeki bir telefon androidi öğrendikten sonra sizi tatmin etmez ama para durumu da onemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...