cukuleaks
Üye
Gio pişmanlıktir sakin alma sonra reklamlardan toplayamayiz seni400 tl lik bir telefonla android diye ovunemezsin en az 600 tl lik bisiler al sony ericsson live with walkman tavsiyem bütçeyi artirirsan neo v daha da arttirirsan arc s daha da artirirsin galaxy s3 daha da artirirsan leptop al daha artirirsan araba al daha da artirirsan ev al daha da artirirsan arsa al daha da bisi alaman zaten
- - - Eklendi - - -
700 lira yaparsan neo v al süper telefon
Neo v

- - - Eklendi - - -
Hackless hakli custom root yukle.ya hackless custom root ne demek bi aciklar misin ? Custom rom olmasin o ? :rolleyes:
Ayrica androidin ne nimetinden faydalanamiyormus gio kullanicisi ? Bi hd oyunlar mi nimet ?
Dostum soruna gelirsek, ihtiyaclarinla alakali. Cihazdan ne bekledigin onemli.
Ozur dilerim cf root

- - - Eklendi - - -
Android diye ovunmek ne demek ? Nedir bu gio'ya camur atma cabasi ?
Neo v deki adamin 3-5 oyun oynamaktan baska benden fazla yaptigi ne var ? Hayatinda gio kullanmamissin atip tutuyorsun.
--------------------------
Dostum defy mini bulabilirsen defy mini al. Ben bulamadigim icin gio almistim. Fiyat artabilir diyorsan da 2. El htc lere bak.
Dostum yanlis anlama ama kendini en yakin kopruden asagiya atman lazim. Sen suanda beni bitirdin yerin dibine soktun. Ben bunu duyduktan sonra herseyi birakip cekip giderim " Neo v deki adamin 3-5 oyun oynamaktan baska benden fazla yaptigi ne var ? Hayatinda gio kullanmamissin atip tutuyorsun" saka yaptin galba. Oturdugum sandalyeden bir seferligine zipladim. Hatta etrafimda 2 tur atip duvara baktim. Neo v bir oyun telefonu. Acamadigi hic bir oyun yok. Galaxy s rootlu 1.4ghz halleriyle bile gta3 u kasarken neo v kaymak gibi aciyor. 5 megapixel 3d foto cekiyor. Hdmi baglantisi var. Bravia engine teknolojisi var. Cozunurluk desen gio yu katlayip gecior. Sen neyden bahsediosn? Gioyla neo v yi bir tuttugun anda nefesimi tutup kendimi oldurmeye calistim.
- - - Eklendi - - -
Galaxy gio 800 mhz
Neov 1ghz
Galaxy gio 320x480
Neo v 480x854
Galaxy gio 3.2 inc
Neo v3.7 inc
Galaxy gio Harekete duyarlı ekran 1 inç başına180 piksel
Neo v LED-backlit LCD ekran Çizilmeye karşı dayanıklı ekran 1inç başına 265 piksel (Bravia engine!!!)
Gio ram okadar azki gostermiyo bile
Neo v 512 mb ram
Gio EKRAN KARTİ YOK!!!!!!(1-2oyun fark dimi?)
Neo v adreno 205( gioya degil cogu telefona fark atan bi ekran karti)
Gio dlna,hdmi yok
Neo v dlna hdmi var.
Gio duz muzik dinleme
Neo v tam dolu batarya ile 31 saat muzik dinleme BRAVİA teknolojisi(tum telefonlara takar ,gionun adi bile gecemez)
Gio duz video kaydi
Neo v 720p hd video kaydi
Gio 3.2 megapixel
Neo v 5 megapixel (yazilimla birlikte 8 gibi )
Gio qualcom duz islemci
Neo v qualcom snap dragon ( fiyatina gore cok guzel)
Simdi gioyu ben bilmiorm. Ne kullandim nede biliorm. Ben hic bise bilmiorm. Neo v nin 1-2 oyundan baska giodan ne farki var? Tamam sen haklisin....
Bidaha bilip bilmeden konusmayalim
...
400 tl lik bir telefonla android diye ovunemezsin en az 600 tl lik bisiler al sony ericsson live with walkman tavsiyem bütçeyi artirirsan neo v daha da arttirirsan arc s daha da artirirsin galaxy s3 daha da artirirsan leptop al daha artirirsan araba al daha da artirirsan ev al daha da artirirsan arsa al daha da bisi alaman zaten