Samsung Galaxy Gio Almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
Gio pişmanlıktir sakin alma sonra reklamlardan toplayamayiz seni :D 400 tl lik bir telefonla android diye ovunemezsin en az 600 tl lik bisiler al sony ericsson live with walkman tavsiyem bütçeyi artirirsan neo v daha da arttirirsan arc s daha da artirirsin galaxy s3 daha da artirirsan leptop al daha artirirsan araba al daha da artirirsan ev al daha da artirirsan arsa al daha da bisi alaman zaten :D

- - - Eklendi - - -

700 lira yaparsan neo v al süper telefon

Neo v :oke:

- - - Eklendi - - -

Hackless hakli custom root yukle.ya hackless custom root ne demek bi aciklar misin ? Custom rom olmasin o ? :rolleyes:

Ayrica androidin ne nimetinden faydalanamiyormus gio kullanicisi ? Bi hd oyunlar mi nimet ?

Dostum soruna gelirsek, ihtiyaclarinla alakali. Cihazdan ne bekledigin onemli.

Ozur dilerim cf root :)

- - - Eklendi - - -

Android diye ovunmek ne demek ? Nedir bu gio'ya camur atma cabasi ?

Neo v deki adamin 3-5 oyun oynamaktan baska benden fazla yaptigi ne var ? Hayatinda gio kullanmamissin atip tutuyorsun.

--------------------------

Dostum defy mini bulabilirsen defy mini al. Ben bulamadigim icin gio almistim. Fiyat artabilir diyorsan da 2. El htc lere bak.

Dostum yanlis anlama ama kendini en yakin kopruden asagiya atman lazim. Sen suanda beni bitirdin yerin dibine soktun. Ben bunu duyduktan sonra herseyi birakip cekip giderim " Neo v deki adamin 3-5 oyun oynamaktan baska benden fazla yaptigi ne var ? Hayatinda gio kullanmamissin atip tutuyorsun" saka yaptin galba. Oturdugum sandalyeden bir seferligine zipladim. Hatta etrafimda 2 tur atip duvara baktim. Neo v bir oyun telefonu. Acamadigi hic bir oyun yok. Galaxy s rootlu 1.4ghz halleriyle bile gta3 u kasarken neo v kaymak gibi aciyor. 5 megapixel 3d foto cekiyor. Hdmi baglantisi var. Bravia engine teknolojisi var. Cozunurluk desen gio yu katlayip gecior. Sen neyden bahsediosn? Gioyla neo v yi bir tuttugun anda nefesimi tutup kendimi oldurmeye calistim.

- - - Eklendi - - -

Galaxy gio 800 mhz
Neov 1ghz

Galaxy gio 320x480
Neo v 480x854

Galaxy gio 3.2 inc
Neo v3.7 inc

Galaxy gio Harekete duyarlı ekran 1 inç başına180 piksel

Neo v LED-backlit LCD ekran Çizilmeye karşı dayanıklı ekran 1inç başına 265 piksel (Bravia engine!!!)

Gio ram okadar azki gostermiyo bile
Neo v 512 mb ram

Gio EKRAN KARTİ YOK!!!!!!(1-2oyun fark dimi?)
Neo v adreno 205( gioya degil cogu telefona fark atan bi ekran karti)

Gio dlna,hdmi yok
Neo v dlna hdmi var.

Gio duz muzik dinleme

Neo v tam dolu batarya ile 31 saat muzik dinleme BRAVİA teknolojisi(tum telefonlara takar ,gionun adi bile gecemez)

Gio duz video kaydi
Neo v 720p hd video kaydi

Gio 3.2 megapixel
Neo v 5 megapixel (yazilimla birlikte 8 gibi )

Gio qualcom duz islemci
Neo v qualcom snap dragon ( fiyatina gore cok guzel)

Simdi gioyu ben bilmiorm. Ne kullandim nede biliorm. Ben hic bise bilmiorm. Neo v nin 1-2 oyundan baska giodan ne farki var? Tamam sen haklisin....

Bidaha bilip bilmeden konusmayalim
...

• Beğen
Tepkiler: brqsalvo

tcfb

tcfb

Üye
Kardeş sen heryere sor 550 tl yanında bulunsun yurt dışından geetirilernlere bak ben mesela galaxy gioyu 400 e alırken samsung wave y 1 i 485 e aldım wave i biraz incele canavar gibi telefon . tek sorunu var spoof gerçe , 2.0 a geçersen kolay tabi .ben şahsen galaxy gio kullanıyorum. cihaza link2sd kur anlatımları var . hackless doğru söylüyor, s veya s2 kadar hd lik olmasada fiyatına değer bi telefon kullandığım kadarıyla . açamadığım oyun yok . oyun sıkıntın olmaz sadece oyunlarda hdlik olmaz başka diyecek birşey yok .galaxy gionun kamerasıyla hd resimler çekebiliyosun . pro hdr kamerayı biryerlerden bul . play storeda ücretlimi hatırlamıyorum . büyük ihtimalle ücretlidir. internet üzerinden indir yükle. biraz kurcalayınca çözersin .

cukuleaks

Üye
Kardeş sen heryere sor 550 tl yanında bulunsun yurt dışından geetirilernlere bak ben mesela galaxy gioyu 400 e alırken samsung wave y 1 i 485 e aldım wave i biraz incele canavar gibi telefon . tek sorunu var spoof gerçe , 2.0 a geçersen kolay tabi .ben şahsen galaxy gio kullanıyorum. cihaza link2sd kur anlatımları var . hackless doğru söylüyor, s veya s2 kadar hd lik olmasada fiyatına değer bi telefon kullandığım kadarıyla . açamadığım oyun yok . oyun sıkıntın olmaz sadece oyunlarda hdlik olmaz başka diyecek birşey yok .galaxy gionun kamerasıyla hd resimler çekebiliyosun . pro hdr kamerayı biryerlerden bul . play storeda ücretlimi hatırlamıyorum . büyük ihtimalle ücretlidir. internet üzerinden indir yükle. biraz kurcalayınca çözersin .

O program sadece foto kalitesini artiriyor. Hd yapamaz kullandim. Hem s^3 te hem androidde... :)

tcfb

tcfb

Üye
Ben Sana Çektiğim Fotoğrafları Az Sonra Up larım . :) özelden yollarım

brqsalvo

brqsalvo

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio ve Ace tamamen gözümden düştü :) tavsiyeler için sağolun.biriktirebildiğim kadar para biriktirip,başka modellere bakıcam artık :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
  • Beğen
Tepkiler: brqsalvo

fuathan

Üye
Valla ben giodan gayet menunum ama tabi bütcen ne kadarsa üstüne ekle arkadaşların dediği gibi başkasını al :oke:

eko01

Üye
9 aydır gio kullanıyorum ben telefonu aldıktan 3 gün sonra ideos x5 çktı galaxy gio için söyleyebileceğim tek şey internette sörf yapman olur gayet hızlı flash desteği yok biliyorsun sadece internette dolaşırım diyorsan öneririm birde açtığı oyun sayılı açsa bile kasıyor bende bulursam galaxy s alacagim son güncellemeden sonra hiç sarj tutmuyor

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kesinlikle 2.el galaxy s al. Ben asiri memnunum acamadigi hic ama hic bir uygulama yok suanlik. Nova3 disinda :) wonder kesinlikle alma kullandim. Stabilite galaxy s e gore cok kotu. Menu gecisleri falan bence cok kotu kasmalar felan var. Galaxy s al. Custom root cak.cyanogemod9 yukle. S3 touchwiz yukle. Devil kernel yukle . Ghzi 1.4 e cikart. Overclockla gpuyu 250 ye fiskirt. Al sana oyin canavari. Al sana telefon. Gio alirsan bin pisman olursun ayni sekilde wonder. Ekrani cok kucuk bence.
Birde swap yap oldu işte :ehe

denız_23

Üye
Öncelikle tavsiyem kesinlikle symbian işletim sistemli bir telefon almaman.

Telefon olarak Gio iyi fakat çalıştırdığı az HD oyun var.İnternette ise Flash Player desteği olmağı için pek rahat gezemezsin.Kamerası 3.2 Mp ve Flaş ı yok.Onun dışında Gio güzel telefondur fakat Android den tam verim alamazsın.

İkinci tavsiyem 2.el bir Galaxy S veya onun düzeyinde başka bir Android telefon al.Eğer bütçeni 700–800 e çıkarırsan Galaxy Wonder tavsiye ederim.
s.a 750-800 tl ıcın flash player destekli tel.tafsıyenız nedir.aklımda sam.galaxy w var.tafsıyenız ıcın tesk.nokia n8 kullanıyorum telefonumdan memnunum ancak flash player destegı olmaması nedenıyle degıstırıcem..

SouLW3

SouLW3

Üye
alma bence

1453omer1453

Üye
Kesinlikle nokia faln alıym deme bence 700 liraya faln galaxy W al çok daha iyi ama bütçen 500 tl den fazla değilse o paraya alabileceğn en iyi telefon :)

canermutluer

canermutluer

Üye
Arkadaşım bende aynı düşüncedeyim seninle ama ben mini 2 ve gio arasında kaldım mini 2 daha çok oyun açıyor temple run u kasmadan açıyor fiyatı ise 479-499 tl sana tavsiyem mini 2 al hiç kafanı yorma :D Şahsen ben mini 2 almayı düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...