Samsung Galaxy SII'ye Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Yüklememi Önerir Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye

ben htc kullanmıyorum s2 kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

Kardesim

dikkatini çekerim senin cihaz s2 değil s , ve s in custom romları gibi rom yok başka telefonlara . s2 ye çıkanlar hep dandik

Bilmiyorum. Kardesim suanda arayuz yuklu kullaniyor. Touchwiz 4.0 ve telefon surumu 4.0.3 eskisine gore igrencmis. En iyisi 2.3.6 ymis ole dedi simdi. S2 kullaniyor. :/ bilmiorm. Galaxy s de 4.0.4 touchwiz 5.0 kullaniorn mukenmel otesi.

Matador03

Matador03

Üye
Bilmiyorum. Kardesim suanda arayuz yuklu kullaniyor. Touchwiz 4.0 ve telefon surumu 4.0.3 eskisine gore igrencmis. En iyisi 2.3.6 ymis ole dedi simdi. S2 kullaniyor. :/ bilmiorm. Galaxy s de 4.0.4 touchwiz 5.0 kullaniorn mukenmel otesi.

acaba bende mi yüklesem ki :hmmm

klongs

klongs

Üye

ben htc kullanmıyorum s2 kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

dikkatini çekerim senin cihaz s2 değil s , ve s in custom romları gibi rom yok başka telefonlara . s2 ye çıkanlar hep dandik
turkbey rom tavsiye ederim v5 ikullaniyordum servise vermem gerekince stock roma dondum sonra usendim yuklemeye ama cok guzeldi ve custom romlarda kitchen yazanlardan uzak durun onlar acemi isi oluyor

Matador03

Matador03

Üye
turkbeyin gorselliği hoşuma gitmiyor be mehmet :hmmm

klongs

klongs

Üye
vk romda guzele benziyor max payne bitsin bir deneyim

Matador03

Matador03

Üye
olur bir deneriz

klongs

klongs

Üye
kurulum talimatlarına uy chicken romlar dışında çoğu romdan yüksek performans alırsın

cukuleaks

Üye
En guzel rom cyanogenmod 9. Buyuk farklada digerlerinden onde. Telefonun performansini ustte tuttugu yetmezmis gibi birde sarj suresini ciddi olarak uzatiyor. Suana kadar wildfire ve galaxy s telefonlara yukledim. 2 sindede mukemmel calisiyor.

Matador03

Matador03

Üye
cyanogenmod 9 s2 de berbat :ehe

klongs

klongs

Üye
​kullanmadım ama kullananlar genelde kötü diyor

crysisci

Üye
HacKLess İşlemcinin kendi hızını ek bir işlemci almadan nasıl arttırıyorsun 1 ghz islemciyi 1.4 nasil yapiyorsun bendede galaxy s2 var 1.2 ghz

klongs

klongs

Üye
overclock

cukuleaks

Üye
HacKLess İşlemcinin kendi hızını ek bir işlemci almadan nasıl arttırıyorsun 1 ghz islemciyi 1.4 nasil yapiyorsun bendede galaxy s2 var 1.2 ghz

Klongs cevabı kısadan vermiş.custom Root yapıosun telefonu tüm yetkilere açıyorsun. Sonra kernel yüklüyorsun (Örn: Semaphore kernel veya devil kernel ) Ordan ghzi ayarlıyorsun. Hiçbir zaman en üste çekmiyeceksin ama. Telefon çıldırabiliyor. Mesela bende en fazla 1.4 e kadar izin verior. ben 1.2 gibi kullanıorm bazen 1.4 de yapıorm. Zaten canım sıkıldıkça kernel yüklüyorum. Ama dikkat et bu konular hakkında yeteri kadar bilgin yoksa telefonun ölebilir bile. Şahsen ben telefonu 2 kere ölümden döndürdüm. Ama bu işleri biliyordum. Bilmesem garantiye verecektim orasıda kullanıcı hatası diyecekti. Zaten bu işlemler telefonu garantiden çıkarır...

PriZm

PriZm

Üye
Klongs cevabı kısadan vermiş.custom Root yapıosun telefonu tüm yetkilere açıyorsun. Sonra kernel yüklüyorsun (Örn: Semaphore kernel veya devil kernel ) Ordan ghzi ayarlıyorsun. Hiçbir zaman en üste çekmiyeceksin ama. Telefon çıldırabiliyor. Mesela bende en fazla 1.4 e kadar izin verior. ben 1.2 gibi kullanıorm bazen 1.4 de yapıorm. Zaten canım sıkıldıkça kernel yüklüyorum. Ama dikkat et bu konular hakkında yeteri kadar bilgin yoksa telefonun ölebilir bile. Şahsen ben telefonu 2 kere ölümden döndürdüm. Ama bu işleri biliyordum. Bilmesem garantiye verecektim orasıda kullanıcı hatası diyecekti. Zaten bu işlemler telefonu garantiden çıkarır...
ek bir bilgi vereyim: Semaphore kernel 1.2 ghz hızına kadar overclock izin veriyor ama bus yolu ile overclock ettiğinden dolayı ram,gpu da aynı zamanda overclock oluyor.ama her telefonda stabil olmayabilir.

Devil kernel:bu kernel tam bir oyuncu kerneli. 1.4 ghz ye kadar overclocka izin veriyor,üstün oyun performansı sunuyor ve gpu overclockuna izin veriyor.ama en önemlisi bu kernelin Linaro ve O3 ile yazılmış olması.

cukuleaks

Üye

ek bir bilgi vereyim: Semaphore kernel 1.2 ghz hızına kadar overclock izin veriyor ama bus yolu ile overclock ettiğinden dolayı ram,gpu da aynı zamanda overclock oluyor.ama her telefonda stabil olmayabilir.

Devil kernel:bu kernel tam bir oyuncu kerneli. 1.4 ghz ye kadar overclocka izin veriyor,üstün oyun performansı sunuyor ve gpu overclockuna izin veriyor.ama en önemlisi bu kernelin Linaro ve O3 ile yazılmış olması.

Bak devil kernelin oyun için olduğunu bilmiyodum. Bide şu gpu yu nasıl yükselttin ? Swap ramde işe yaradımı ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Nerden anladin ? Tobe tobe nerden anliyosunuz ya :D s2 kardesimin bu arada :D

- - - Eklendi - - -

İyi geceler. Sabah kalkarken aksam yatarken sut icmeyi unuymayalim. Cidden diyorum ben iciyorum sahsen :)

- - - Eklendi - - -

Bende Almanya macini izliyorum iyi aksamlar herkese

anlarım ben. Pikselleri bile söyleyebilirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt