Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich Resmen Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S II için Ice Cream Sandwich Resmen Yayınlandı
Galaxy s2 kullanıcılarının bekleyişi nihayet sona erdi! Samsung, resmi küresel blogundanIce Cream Sandwichgüncellemesini resmen açıkladı. İlk olarak Güney Kore’de dağıtılan Android 4.0.3 yazılımı, Avrupa’daki şu ülkelerde bugün dağıtılmaya başladı; İskandinav, Baltık, Polonya, İsveç ve Macaristan.
Resmi duyurunun yapılmasının ardından Sammobile sitesi, stabil Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sürümlü Firmware‘leri yayınladı
ce Cream Sandwich güncellemesinde Galaxy S II’yi yakında şu modellerin takip edeceği bildirildi; Galaxy Note, Galaxy S II LTE, Galaxy Tab 8.9 ve Galaxy Tab 10.1. Adı geçen modellerin bu ay içerisinde ICS sürümüne kavuşacağı daha önce açıklanmış olsa da ancak Nisan ayında dağıtımın yapılacağı tahmin ediliyor.
eni güncelleme sayesinde cihazınızın pil ömrü, hızı ve performansında artış meydana gelecek. Ayrıca kullanıcı arayüzünde bazı yenilikler yaşanacak, yeni FaceUnlock gibi hizmetler eklenecek
tüm Galaxy serisini geçen yıl Gingerbread versiyonuna güncellediğini söyleyen Samsung, değer paketi güncellemesini de resmen dile getirdi. Açıklamaya göre; Galaxy S, Galaxy Tab 7, Galaxy S Plus, Galaxy SL (I9003), Galaxy W, Galaxy Hoppin ve Galaxy M Style modelleri Photo Editor, Face Unlock, Snapshot gibi bazı ögeler içeren yeni Gingerbread güncellemesini Mart sonunda alacak.
http://www.maxicep.com/android-roml...ve-garantinizi-bozmaz-616020.html#post4469369

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
batarya çubuğu normalde mavi olması gerekir ve benelux ülkeleri için s2 ve note cihazlarınada geldi

kaan dean

kaan dean

Üye
Benelux henüz çıkmadı

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
benim arkadaşta var kies te tanıdı onu hangi ülkedesin abi herhalde orjinal rom yüklemiş

kaan dean

kaan dean

Üye
Hollandaya gelmedi henu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Hollandaya gelmedi henu
vay sendemi hollandadasın arkadaşla iletişime geçtim benimkine de kendisininkinede rom yüklemiş eski haline aldı cihazları ama en azımdan elimde ics li nexus s var :D

kaan dean

kaan dean

Üye
nerde arkadasin iletisim kurup bilgilerimizi paylasabiliriz...bende nexus alicaktim son dakika galaxy S 2 ye yoneldim..

----------Eklendi @ 16:15:37 ---------- Yazıldı @ 15:43:35 ----------

Galaxy s2 kullanıcılarının bekleyişi nihayet sona erdi! Samsung, resmi küresel blogundanIce Cream Sandwichgüncellemesini resmen açıkladı. İlk olarak Güney Kore’de dağıtılan Android 4.0.3 yazılımı, Avrupa’daki şu ülkelerde bugün dağıtılmaya başladı; İskandinav, Baltık, Polonya, İsveç ve Macaristan.
Resmi duyurunun yapılmasının ardından Sammobile sitesi, stabil Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sürümlü Firmware‘leri yayınladı
ce Cream Sandwich güncellemesinde Galaxy S II’yi yakında şu modellerin takip edeceği bildirildi; Galaxy Note, Galaxy S II LTE, Galaxy Tab 8.9 ve Galaxy Tab 10.1. Adı geçen modellerin bu ay içerisinde ICS sürümüne kavuşacağı daha önce açıklanmış olsa da ancak Nisan ayında dağıtımın yapılacağı tahmin ediliyor.
eni güncelleme sayesinde cihazınızın pil ömrü, hızı ve performansında artış meydana gelecek. Ayrıca kullanıcı arayüzünde bazı yenilikler yaşanacak, yeni FaceUnlock gibi hizmetler eklenecek
tüm Galaxy serisini geçen yıl Gingerbread versiyonuna güncellediğini söyleyen Samsung, değer paketi güncellemesini de resmen dile getirdi. Açıklamaya göre; Galaxy S, Galaxy Tab 7, Galaxy S Plus, Galaxy SL (I9003), Galaxy W, Galaxy Hoppin ve Galaxy M Style modelleri Photo Editor, Face Unlock, Snapshot gibi bazı ögeler içeren yeni Gingerbread güncellemesini Mart sonunda alacak.
http://www.maxicep.com/android-roml...ve-garantinizi-bozmaz-616020.html#post4469369

BU ARADA VIDEO ICIN ve video sahibi LETHAS a tesekkur edelim

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nerde arkadasin iletisim kurup bilgilerimizi paylasabiliriz...bende nexus alicaktim son dakika galaxy S 2 ye yoneldim..

----------Eklendi @ 16:15:37 ---------- Yazıldı @ 15:43:35 ----------

BU ARADA VIDEO ICIN ve video sahibi LETHAS a tesekkur edelim
bu telefonu google ile samsung yaptığı için herzaman güncel tutulacağını düşündüm o yüzden aldım

66s2

66s2

Üye
ya bu ics sgs2 için ne zaman tr de olur bilgisi olan var mı?

yokumuz

Üye
ben almanya da yasiyorum ben bile hala güncelleyemedim ikide bir kontrol ediyorum herhangi bir güncelleme yok diyor kafayi yiyecegim

61semih

61semih

Üye
arayuz aynı ve bu bende hayal kırıklıgı yaratmadı değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt