Samsung Galaxy SII'ye Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Yüklememi Önerir Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII'ye Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Yüklememi Önerir Misiniz ?
Arkadaşlar Babamın Samsung Galaxy SII'sine 4.0.3 ICS yüklemeyi düşünüyorum acaba cihaza ne gibi + ları ve - leri olur ?

Arkadaşlar İnternette Dolaşırken Tesadüfen Benchmark Sonuçlarını Gördüm ve Galaxy SII'in benchmark sonuçlarında ICS daha performanslı gibi duruyor hatta aşağıdaki videoda karşılaştırılmaları var ;

AnTuTu Benchmark :

[video=youtube;HnI4E0eSjsY]http://www.youtube.com/watch?v=HnI4E0eSjsY[/video]

Samsung Galaxy S II (GT-i9100)
CPU : Exynos 4210 1.2 GHz Dual-core Cortex-A9
GPU : Mali-400MP
RAM : 1GB

- v2.3.4 KI4 (Gingerbread) Result : 5978
- v4.0.3 LP7 (Ice Cream Sandwich) Result : 6170

Quadrant Benchmark :

[video=youtube;TeqSz-mIaug]http://www.youtube.com/watch?v=TeqSz-mIaug&feature=fvwrel[/video]

Arkadaşlar Bu İki Videoda ICS önde gibi duruyor fakat Rambo'nun Sony Xperia Pro'sunda ICS tam bir rezaletti sizce ICS yüklemelimiyim ?

Euphoria-

Üye
Bence yükle işlemci yeterli.

klongs

klongs

Üye
temiz kurulum yaparsan bir şey olmaz adam icsyi yüklüyor eski romun kalıntıları kalıyor teli temizlemiyor romda uyuşmazlık oluyor sonra ics kötü diyor halbuki wipe data wipe cache yapsa orunsuz kullanır (Rambo hariç onun kernelinde sorun var)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
temiz kurulum yaparsan bir şey olmaz adam icsyi yüklüyor eski romun kalıntıları kalıyor teli temizlemiyor romda uyuşmazlık oluyor sonra ics kötü diyor halbuki wipe data wipe cache yapsa orunsuz kullanır (Rambo hariç onun kernelinde sorun var)

şarzı gingerbread'a göre çok daha çabuk bitiyor diyorlar doğru mu ?

cukuleaks

Üye
şarzı gingerbread'a göre çok daha çabuk bitiyor diyorlar doğru mu ?

Tam tersi sarj kullanimini farkla azaltiyor ics. Bende galaxy s var 4.0.4 kurulu hic bir sorunum yok. Sarj sureside cok uzadi. Cihazi 1.4 ghz olarak kullaniorm. 400 mb rami var suan. Tabi yukledigin kernelle bu ayarlari yapabilirsin. :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tam tersi sarj kullanimini farkla azaltiyor ics. Bende galaxy s var 4.0.4 kurulu hic bir sorunum yok. Sarj sureside cok uzadi. Cihazi 1.4 ghz olarak kullaniorm. 400 mb rami var suan. Tabi yukledigin kernelle bu ayarlari yapabilirsin. :)

bu kernel miş,root muş v.s bu tarz olaylardan pek anlamıyorum,benim için cihaz sorunsuz çalışsın yeter aslında tabi tüm özellikleriyle...

ics i yükledikten sonra memnun kalmazsam gb ye geri dönebilir miyim ?

klongs

klongs

Üye
odinle donersin

cukuleaks

Üye

Aynen.

- - - Eklendi - - -

bu kernel miş,root muş v.s bu tarz olaylardan pek anlamıyorum,benim için cihaz sorunsuz çalışsın yeter aslında tabi tüm özellikleriyle...

ics i yükledikten sonra memnun kalmazsam gb ye geri dönebilir miyim ?
Ve bence icaden memnun kalmaman imkansiz. Ben kullaniorm. Aldigim zaman gingerbread vardi turkcell rom. 1 saat bile kullanmadim ole cok kotuydu turkcell rom vardi. Hemmen ics yukledim . S3 touchwiz 5.0 oda caktim. Cf root yaptim. Devil kernel ide yukledim. Telefon yardiriyor. 1.4ghz 400 mb ram. Sarj fistik gibi :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Aynen.

- - - Eklendi - - -

Ve bence icaden memnun kalmaman imkansiz. Ben kullaniorm. Aldigim zaman gingerbread vardi turkcell rom. 1 saat bile kullanmadim ole cok kotuydu turkcell rom vardi. Hemmen ics yukledim . S3 touchwiz 5.0 oda caktim. Cf root yaptim. Devil kernel ide yukledim. Telefon yardiriyor. 1.4ghz 400 mb ram. Sarj fistik gibi :)

Devil Kernel,Siyah Kernel Nereden Buluyorlar Böyle Kernel İsimlerini Allahım Ya :naughty:

- - - Eklendi - - -

Tamam ama sendeki custom rom değil mi ?

klongs

klongs

Üye
benim deneyip de açamadığım uygulama olmadı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
iyi bakalım babama dedim ama o yüklemek istemiyormuş,içindeki programlar falan gidecek diye ama ben alınca yükleyeceğim 1-10 Temmuz Arasında alacağım inşallah param anca ozaman tam olacak:naughty:benim alacağım cihazda android 4 yüklüydü bu cihazı adamdan aldığımda nasıl sıfırlayabilirim ?

cukuleaks

Üye
Telefonlarada vurdu sicak (h)

cukuleaks

Üye
Hey Allahim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt