Samsung Galaxy Note Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich & Premium Suite Güncellemesi Resmen Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrelives2

Üye
eğer pil ömrü, 2.3.6 sürümünden daha uzun gidecekse bende yüklemeyi düşünebilirim...

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Ayar kısmı çok detaylandırılmış. Pil ömrü geçen sürümden daha düşük. Ama bu detaylı ayarlardan bir şeyler yapılabilir belki.

ilkersahin6

Üye
Hocam s-memo videolardaki gibi degil dimi sizdede. Yani bir degiaiklik goremedim ben. Yanlis yada eksik yada hatali kurmadik dimi:)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note ICS Güncellemesi İçin Yorumum;
Rezil.
Şarjı fark edilir miktarda daha az gidiyor.
Ekran geçişlerinde küçük duraksamalar başladı.
S Not dışında işe yarar hiç bir gelişme olmamış.
Acilen bu sorunları düzeltecek bir güncelleme gerek. 2 Note da kontrol ettim ikiside bu şekilde. Ayrıca animasyonlar çok kötü TouchWiz artık bunu bi çözsün. Bir fotoğraf sildiğimde oluşan animasyon nedir öyle.
Kısacası telefonumun eski halinden daha memnundum.

gofrettin76

gofrettin76

Üye
yaw hicbisey anlamadım 4.0 kullanan arkadaslarım var cok memnunlad bende baktım cok begendim ama şarj konusunda pek bir bilgim yok,bu arada neden her gün güncellemeldri kontrol ettgim halde hicbir şey yok,illede kiesemi baglanıcaz ne sacma benim intdrneti alt kattan cekiyorum nasıl güncellicem ben?

klongs

klongs

Üye
wifiden gelmedimi

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Note'unda karnı doydu sonunda .d

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Bugün fark ettim ki ses algılamasıda kötüye gitmiş eskiden çok karışık bir mesajı bile sadece konuşarak yazabiliyordum şimdi alakasız şeyler algılıyor

klongs

klongs

Üye
senin romda uyumsuzluk var galiba okuduğum yorumlarda herkes güzel diyor

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
yapıcak bişey yok önümüzdeki güncellemelere bakıcaz :/

klongs

klongs

Üye
wipe data wipe cache yap düzelir ama uygulamaların silinir

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
nedir bu işlem tam olarak?

klongs

klongs

Üye
teli kapat ses açma home power tuşlarına bas ses açma ses kapama tuşlarıyla wipe dataya gel home tuşuna bas yese bas sonra wipe cache yap düzelir

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
teli kapat ses açma home power tuşlarına bas ses açma ses kapama tuşlarıyla wipe dataya gel home tuşuna bas yese bas sonra wipe cache yap düzelir

nedir bunun işlevi peki :) sıfırlamak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt