Samsung Galaxy Note Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich & Premium Suite Güncellemesi Resmen Yayınlandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich & Premium Suite Güncellemesi Resmen Yayınlandı!

Samsung N7000 için yaklaşık üç hafta önce başlayan güncelleme dağıtımı bugün resmen Türkiye’deki kullanıcılara ulaşmaya başladı! Android 4.0.3 sürümlü yazılım, Samsung’un “Premium Suite” adını verdiği bir dizi yenilikleri beraberinde getiriyor.

Oldukça büyük boyutlu olan güncelleme, cihazınıza bir OTA uyarısı ile ulaşacak. Bu uyarıyı kabul etmeniz halinde güncelleme işlemi gerçekleşecektir. Mobil internet paketinizle ya da kablosuz internet bağlantısı üzerinden indirmeyi gerçekleştirmenizi tavsiye ediyoruz. Herhangi bir veriniz silinmeyecektir.
Yükselme işlemini cihazınız üzerinden gerçekleştiremediyseniz Kies programını kullanarak bilgisayar ile kurulum gerçekleştirilebilir. Her iki yükleme yolunda da internet bağlantınızı kontrol etmeyi unutmayın.

<span style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; font-size: medium; ">[video=youtube;FvH6vbhOs6Y]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=FvH6vbhOs6Y[/video]

Ancak arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım ve Videodaki My Story kısmını bulamadım bulabilen varsa bana da haber versin teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

emrelives2

Üye
videoya baktım da sadece s memo ile gelişme var gibi

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
S not çok başarılı olmuş. Çok rahat. Ancak şu My Story kısmı bana dert oldu bulamadım gitti.

ilkersahin6

Üye
malesef premium suit altında sadece Snot gelmiş hemde ayrı olarak.. S memoyu yine aynı .. s memoyu Açtıgınızda fonksiyon özelliğinini olmadıgını görürsünüz.. sacma sapan olmuş.. rsim cekip sadece eskisi olan s memo ile paylaşım oluyor.. snot göstermelik konmuş

PriZm

PriZm

Üye
vay canına yeni memo programı çok güzel.inşallah port edilir.

emrelives2

Üye
bende 2.3.6 sürümü yüklü. bu yeni sürümün kur benisi tam olarak neler? pili daha hızlı tuketmesini istemem mesela.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
bu güncellemenin arkası gelir diye düşünüyorum. çünkü premium suite özelliklerinin hepsi yok çok şaşırdım doğrusu. ama S Not gerçekten başarılı olmuş haklarını yememek lazım. Ve eski sürümde kuramadığım Adobe Photoshop Touch bu sürümde kuruldu sorunsuz çalışıyor. İlk izlenimime göre pil daha hızlı gidiyor. Gerçi bütün gün telefonu kurcaladım bu yüzdende olabilir yarın daha net bir cevap veririm pil hakkında.

atoubo

atoubo

Üye
ben bulamadım güncellemeyi arkadaşlarrr ???

atoubo

atoubo

Üye
Arkadaşlar güncellemeyi nerden bulcaz bilgisi olan var mı

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
çoktan yüklemiştim memnunum :)

atoubo

atoubo

Üye
tmm yükledim süper oldu ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt