Galaxy S'i ni şarza tak şarzı bitiyor![]()
vallahi sarja takijca bitiyo 3 saat once taktim sarja %39 iken suan %25 hala sarjda
vallaha sasirttin beni.Aha tobe tobe ! İnmisin cinmisin nerden bildin la?vallahi sarja takijca bitiyo 3 saat once taktim sarja %39 iken suan %25 hala sarjda
vallaha sasirttin beni.
senin bataryada problem olabilir,okadar çabuk bitmesi normal birşey değil çünki
Alin buda benden
resimde gördümsenin bataryada problem olabilir,okadar çabuk bitmesi normal birşey değil çünki
![]()
Rootlu su anda. 1.4 ghz. Bi kac ayarida yukselttim ondan olabilir.
fotoğrafı SII ile çekmişsin. Oww
s2 kardesimin bu arada 
tabiki bunlardanda kaynaklanabilir,neyse iyi geceler ben yatıyorum...

Nerden anladin ? Tobe tobe nerden anliyosunuz yas2 kardesimin bu arada
- - - Eklendi - - -
İyi geceler. Sabah kalkarken aksam yatarken sut icmeyi unuymayalim. Cidden diyorum ben iciyorum sahsen
- - - Eklendi - - -
Bende Almanya macini izliyorum iyi aksamlar herkese
evet bende süt içiyorum,aslında dalga geçilecek bir konu değil süt içmek...
neyse konu kaymasın,demin çarşıda gezerken xperia arc s gördüm sizce hangisi daha iyi bir cihaz s2 ye göre ? adam bana bunun kamerası daha iyi ödül falan aldı dedi ama ben inanmadım ?
1080p . Sulukler yuzerken cikardigi tozlari gosteriyor. Yemin ederim ses desen zaten mukemmel. Fotografi hic sorma on kamerayla cektigi fotolari arkayla cekti sandim ki on kamerayi sen dusun artik
dizayn desen mukemmel. İncecik telefon. Goruntu kalitesi s2 yi diger telefonlardan ayiran en onemli ozellik super amoled plus olmasi ve bunu cooook iyi bi sekilde kullanmasi. S3 te hd plus kullandilar ama her yerde yorumlar var s2 nin goruntusundeki canliligin s3 ten yuksek oldugu.Hatta bi forumda vardi videosu adamlar s2 ile s3 u karsilastiriyorlar. Ekran piksel dizilimi s2 de 3 er galba s3 te 2 ser piksel dizilimi varmis. S2 bu konuda ekranda daha iyiymis. Ayrica s3 kullananlarin soyledigine gore su gozunu ayirdiginda ekran kapanmasi hicde reklamlardaki gibi deilmis. Adam soyluyor gozumu kirpmadigim halde kafami cevirmedigim halde acilip kapaniyor ekran diye. Bide yandan baska biri telefona bakarsa ekran cildiriyormus.Konuyu s3 e cekmemin amaci s2 ile s3 arasinda ekranin uzunlama buyuk olmasindan baska hicbir fark olmamasidir. Yani s2 yaklasik 1300 lira ve inanin bu fiyata boyle telefon beni hayretlere dusurdu. Kardesim kullaniyor. Telefonu rootladi. Voltage control programi ile ghzi 1.5 e cekti. Gpu yuda 400 mhz yapti. Al sana s3. 
Ben temiz kurulum yaptigim halde sorunlu ics , surekli uygulamalar durdurulup duruyor . Bence gingerbread ile devam et sen

. Su anda dunyanin en iyi telefonu bence nokia lumia. He android olarak soruyorsan (s3 e ragmen) suan en guzel telefon s2. Kardesim kullaniyor. Yaw sistem ozellikleri tavan yapmasi yetmiyormus gibi kamerasi ve seside harika muhtesem otesi. Kardesim gecen gun s2 ile deredeki suluklerin videosunu cekti1080p . Sulukler yuzerken cikardigi tozlari gosteriyor. Yemin ederim ses desen zaten mukemmel. Fotografi hic sorma on kamerayla cektigi fotolari arkayla cekti sandim ki on kamerayi sen dusun artik
dizayn desen mukemmel. İncecik telefon. Goruntu kalitesi s2 yi diger telefonlardan ayiran en onemli ozellik super amoled plus olmasi ve bunu cooook iyi bi sekilde kullanmasi. S3 te hd plus kullandilar ama her yerde yorumlar var s2 nin goruntusundeki canliligin s3 ten yuksek oldugu.Hatta bi forumda vardi videosu adamlar s2 ile s3 u karsilastiriyorlar. Ekran piksel dizilimi s2 de 3 er galba s3 te 2 ser piksel dizilimi varmis. S2 bu konuda ekranda daha iyiymis. Ayrica s3 kullananlarin soyledigine gore su gozunu ayirdiginda ekran kapanmasi hicde reklamlardaki gibi deilmis. Adam soyluyor gozumu kirpmadigim halde kafami cevirmedigim halde acilip kapaniyor ekran diye. Bide yandan baska biri telefona bakarsa ekran cildiriyormus.Konuyu s3 e cekmemin amaci s2 ile s3 arasinda ekranin uzunlama buyuk olmasindan baska hicbir fark olmamasidir. Yani s2 yaklasik 1300 lira ve inanin bu fiyata boyle telefon beni hayretlere dusurdu. Kardesim kullaniyor. Telefonu rootladi. Voltage control programi ile ghzi 1.5 e cekti. Gpu yuda 400 mhz yapti. Al sana s3.
Yani sonuc olarak soruna cevap veriyorun. S2 gibi bir telefon varken digerlerinin konusulmamasi lazim bence. Ayrica sony ericssonlardaki bravia engine teknolojisinij kotu bir yani var. Ekrana sagdan veya soldan bakarsaniz renklerde bozulma oluyor. Ben neo v alacaktim sirf bu yuzden vazgectim. Suan galaxy s kullaniorm cok mutluyum gayet guzel telefon. Kardesimdede s2 var. Orjinal haliyle nova3 u kasarak oynuuordu. Voltage controlle o islemleri yapti s3 e esit hale getirdi. Suan nova3 u birak kasmayi ustune ustluk akici bi sekilde oynuyor. Online bile kasmiyor. Sen dusun.
Sony ericssonlarin cok begendigim bir kismi var ve bunu kimse inkar edemez. Tasarim. Sony ericssonun disinda hic bir telefon tasarima onem vermiyor fazla. Sony ericsson zaten tasarimda gecmisten beri odul alan bir sirket. 2008 de surgulu bir telefondan tasarim odulu almisti.
Neyse olay bu. Ha bana sorarsan ben lumia alirim. Neden diye sorarsan gelecegin telefonu. Windows isletim sistemi. Windows cok buyuk bi sirket. Nokia ile anlastiysa vardir bi hikmeti. Zaten suanda microsoft lumialara yani windowsa oyun ve uygulama yaziyor ve yakinda tikir tikir cikartacak. Bide lumianin yenisi ciktimiydi : lumianin yenisi su ozelliklerde olacakmis--> 1200p video kaydi. 41 mp purewiev kamera (nokia 808 deki kamera yani.) 1.6 ghz islemci. Suan bukadarini hatirliyorum.
Sonuc olarak androidden bahsediyorsak s2 her turlu s2![]()
)Ben temiz kurulum yaptigim halde sorunlu ics , surekli uygulamalar durdurulup duruyor . Bence gingerbread ile devam et sen
ben kies aracılığıyla yükseltmiştim, wipe faalan yapmadan, çok kötü bir ics deneyimi yaşadım. Telefon bu akşam garantiden geliyor, Litening rom yükleyeceğim, galaxy s2 için en iyi somlardan biri, bakalım ics deneyimim nasıl değişecek.
Custom rom olarak icyi yuklerseb sikintin olmaz cunku onlar modifiyeli romlar. Cyanogenmod9 u yukleyince direk 4.0.4 ics oluyor. Ama custom rom iste. Orjinal ics cok sikinti cikartir bence cm9 yap custom ron yani. Ben kullaniyorm mukemmel suan.
bir alalım deniyeceğim,custom romlarda şarz durumu nasıl ?
yok zaten s2 alacaktım,babamda var çok güzel bir cihaz s3 e bencede taş çıkartır,ben zaten fazla oyun oynamam internete girerim genelde s2 nin internet performansıda çok iyi(gingerbread'da,ics i bilmiyorum)
lumia konusuna gelirsek ben nokia'nın ayağa kalktığını görmeden birdaha nokia almam ki zaten bundan sonra üniversitede falan telefon değiştiririm belkide değiştirmem çünkü bu s2 çok güzel bir cihaz lumialar da wp var arayüzü beni gıcık ediyor zaten sevmedim lumiaları android'de şuanda hayat var...
ama ben illa gs3 alacam diyenler varsa biraz daha beklesinler Galaxy Beam gelecek projektörlü telefon(iphone 5 gibi)
sonuç olarak benim merak ettiğim galaxy s2 ye ics yüklesem Furkan'ın yaşadığı sorunları bende yaşarmıyım,sanırım ics s2 de problem olmuyormuş,ics in problemli olması cihazına göre değişiyormuş olmadı custom rom kurarım...
- - - Eklendi - - -
senin telefon htc gingerbread'da bile sense arayüzü yüzünden kasıyor biraz...
Bende custom rom yuklu. 4.0.4 ics . Acamadigim hic birsey yok![]()