Frambuazlı cheesecake
s3 6'yı da alır artık hangi tatlı olacaksa onu![]()

s3 6'yı da alır artık hangi tatlı olacaksa onu![]()
galaxy s3 daha hızlı dıyolar ama sunu farkettım usb kısmında oyun oynadgında yada vıdeo ızledıgınde ısınma oluyor bu s3 lerde sahsen bend eoluyor nedenını cozemedımyahu 32 gb 4s diyoruz kasma olmaz onda
4s 32 gb piyasada ne kadar samsung galaxys3 ne kadar ?![]()
yanan s3 ü gördün mügalaxy s3 daha hızlı dıyolar ama sunu farkettım usb kısmında oyun oynadgında yada vıdeo ızledıgınde ısınma oluyor bu s3 lerde sahsen bend eoluyor nedenını cozemedım

Bence hemen takas etmelisin forumda konular açıldı. s3 o kısımdan alev alıyor.galaxy s3 daha hızlı dıyolar ama sunu farkettım usb kısmında oyun oynadgında yada vıdeo ızledıgınde ısınma oluyor bu s3 lerde sahsen bend eoluyor nedenını cozemedım
32 gb 4s 1800 mü nerde hanis3 1999 tl 4s de 1800 küsürdü sanırım.

sanırım kronık bı sorun bu :S
yanan s3 ü gördün mü![]()
s3 sıkıntılı bi telefon gibi geliyor bana1 asy once almıs galaxy s3 cıkınca tutturdu edelım dıye cıhazı denedım on ve arka tarafta jelatını duruyor zxaten tıtızdır tertemız srunu yok bıde 150 vereyım hadı dedı kaldım ıkılemde =)))
4s 32 gb tercihimdir 
1 asy once almıs galaxy s3 cıkınca tutturdu edelım dıye cıhazı denedım on ve arka tarafta jelatını duruyor zxaten tıtızdır tertemız srunu yok bıde 150 vereyım hadı dedı kaldım ıkılemde =)))

arkadaş 16 gb fiyatını söylediTeknosanın sitesinde az önce gördüm 2600 TL.(4s 32 gb)Hadi teknosa fiyatı abartmış olsun, yok babalar günü yok anneler günü indirimi filan olsun, en son 2300 TL civarlarına düşer fiyatı.1800 TL nerden çıktı anlamadım?Ha tabi saçma sapan online alışveriş sitelerini bahsediyorsan o başka.
Teknosanın sitesinde az önce gördüm 2600 TL.(4s 32 gb)Hadi teknosa fiyatı abartmış olsun, yok babalar günü yok anneler günü indirimi filan olsun, en son 2300 TL civarlarına düşer fiyatı.1800 TL nerden çıktı anlamadım?Ha tabi saçma sapan online alışveriş sitelerini bahsediyorsan o başka.