siz olsanız takas edermisiniz galaxy s3 ile iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Matador03

Matador03

Üye
iphone 5 çıkınca iphone 4s in hiç değeri kalmayacak ve 4.8 inçten sonra 3.5 inç ten kesinlikle zevk alamazsın bence değiştirme

İnsanların zevkiyle kendi zevkini karıştırmadan yorum yap ;)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 çıkınca iphone 4s in hiç değeri kalmayacak ve 4.8 inçten sonra 3.5 inç ten kesinlikle zevk alamazsın bence değiştirme
zaten iphoneyı dıger elıme aldıgımda mınıcık kaldı o ayrıda gonlum ıphoneye yakın yaw neden onuda cozemedım :d:

Matador03

Matador03

Üye
nerden garanti samsungun ceosumusun sen insanların kafasını karıştırıyorsun anca

Samsung o cihaza destek vermeyecek ve en fazla jelly beanden sonraki sürümü alacak görürsün ;)

klongs

klongs

Üye
jellybeanden sonraki sürümün gelmesine 1 yıldan fazla var ama

sataer

Üye
nerden garanti samsungun ceosumusun sen insanların kafasını karıştırıyorsun anca

galaxy s ics aldı mı? HAYIR! S2 nin de müşteri baskısıyla geldiğini bilmeyen bir Allah ın kulu yok! Başka konuda samsung bir yıl destek veriyor diyen kim ? İcs 4 le çıktı jelibonu alıp öyle kalacak sonra siz custom romlarla falan yaparsınız anca boş konuşma! Samsung ve htc kadar kısa destek veren tek firma yok! Ben doğruları söylüyorum sen fanlık yapıp millete samsung satmaya çalışıyorsun baban hissedar sanırım?

Matador03

Matador03

Üye
desene o zaman sadece jelly bean ile yetinecek :zuhaha:

15097

15097

Üye
alınmayacagını ve samsungun s3'e destek vermeyeceğini yanlıs anlamazsanız nerden öğrendiğinizi sorabilir miyim acaba :hmmm ?

Matador03

Matador03

Üye
Samsung iyi güzel cihaz üretiyor da destek vermiyor ya ayıp vallaha :ehe

- - - Eklendi - - -

alınmayacagını ve samsungun s3'e destek vermeyeceğini yanlıs anlamazsanız nerden öğrendiğinizi sorabilir miyim acaba :hmmm ?

Sadece tahmin be şekerim :)

sataer

Üye

galaxy s ve s2 gibi amiral gemilerine bakarsan anlarsın güzel kardeşim.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
karar verdim bende ıphoneyı alayım ozaman sekerım :naughty: :alkis

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead

Üst Alt