Matador03
Üye
iphone 5 çıkınca iphone 4s in hiç değeri kalmayacak ve 4.8 inçten sonra 3.5 inç ten kesinlikle zevk alamazsın bence değiştirme
İnsanların zevkiyle kendi zevkini karıştırmadan yorum yap
iphone 5 çıkınca iphone 4s in hiç değeri kalmayacak ve 4.8 inçten sonra 3.5 inç ten kesinlikle zevk alamazsın bence değiştirme
zaten iphoneyı dıger elıme aldıgımda mınıcık kaldı o ayrıda gonlum ıphoneye yakın yaw neden onuda cozemedımiphone 5 çıkınca iphone 4s in hiç değeri kalmayacak ve 4.8 inçten sonra 3.5 inç ten kesinlikle zevk alamazsın bence değiştirme

nerden garanti samsungun ceosumusun sen insanların kafasını karıştırıyorsun anca
nerden garanti samsungun ceosumusun sen insanların kafasını karıştırıyorsun anca
Samsung o cihaza destek vermeyecek ve en fazla jelly beanden sonraki sürümü alacak görürsün![]()
jellybeanden sonraki sürümün gelmesine 1 yıldan fazla var ama

alınmayacagını ve samsungun s3'e destek vermeyeceğini yanlıs anlamazsanız nerden öğrendiğinizi sorabilir miyim acaba?

tamam.şekerim??Samsung iyi güzel cihaz üretiyor da destek vermiyor ya ayıp vallaha
- - - Eklendi - - -
Sadece tahmin be şekerim![]()
tamam.şekerim??

alınmayacagını ve samsungun s3'e destek vermeyeceğini yanlıs anlamazsanız nerden öğrendiğinizi sorabilir miyim acaba?
Genel olarak kullanıyorum yani samimi bir hava olması için şahsen ama rahatsız oluyorsanız kullanmam![]()

belki bunda değiştirecek stratejiyigalaxy s ve s2 gibi amiral gemilerine bakarsan anlarsın güzel kardeşim.
olamaz mı?doğru kararkarar verdim bende ıphoneyı alayım ozaman sekerım![]()
![]()

belki bunda değiştirecek stratejiyiolamaz mı?

karar verdim bende ıphoneyı alayım ozaman sekerım![]()
![]()
viber'dan görüntülü konuşuruz ikimiz olmaz mı

karar verdim bende ıphoneyı alayım ozaman sekerım![]()
![]()
'lar senin için geliyor