siz olsanız takas edermisiniz galaxy s3 ile iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
4s 32 gb piyasada ne kadar samsung galaxys3 ne kadar ? :)

franzliszt

franzliszt

Üye
bana sorarsan apple ı al derim ben apple kullanıcısıyım şuana kadar bütünüyle cihazlarımdan hep yüksek verim aldım başka markayada tasarım batmadıkça geçmicem :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
yahu 32 gb 4s diyoruz kasma olmaz onda
galaxy s3 daha hızlı dıyolar ama sunu farkettım usb kısmında oyun oynadgında yada vıdeo ızledıgınde ısınma oluyor bu s3 lerde sahsen bend eoluyor nedenını cozemedım

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Ayrıca kesinlikle takas et 4s 32 gb. apple senelerce desteği çekmez :D

Enes

Enes

Üye
galaxy s3 daha hızlı dıyolar ama sunu farkettım usb kısmında oyun oynadgında yada vıdeo ızledıgınde ısınma oluyor bu s3 lerde sahsen bend eoluyor nedenını cozemedım
yanan s3 ü gördün mü :)

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bence hemen takas etmelisin forumda konular açıldı. s3 o kısımdan alev alıyor.

15097

15097

Üye
ben olsam ederdim takas ama sen bilirsin birde iphone 4s 32 gb'mış. ama bir sor sen en iyisi iphone'un bir sorunu olup olmadıgını :oke:

sataer

Üye
pardon o 16 gb dı :) sen ver ver hiç bekleme bi jb yaparsın missss

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
1 asy once almıs galaxy s3 cıkınca tutturdu edelım dıye cıhazı denedım on ve arka tarafta jelatını duruyor zxaten tıtızdır tertemız srunu yok bıde 150 vereyım hadı dedı kaldım ıkılemde =)))

Enes

Enes

Üye
1 asy once almıs galaxy s3 cıkınca tutturdu edelım dıye cıhazı denedım on ve arka tarafta jelatını duruyor zxaten tıtızdır tertemız srunu yok bıde 150 vereyım hadı dedı kaldım ıkılemde =)))
s3 sıkıntılı bi telefon gibi geliyor bana :) 4s 32 gb tercihimdir :)

Epple

Epple

Üye
Teknosanın sitesinde az önce gördüm 2600 TL.(4s 32 gb)Hadi teknosa fiyatı abartmış olsun, yok babalar günü yok anneler günü indirimi filan olsun, en son 2300 TL civarlarına düşer fiyatı.1800 TL nerden çıktı anlamadım?Ha tabi saçma sapan online alışveriş sitelerini bahsediyorsan o başka.

StunnerDead

StunnerDead

Üye

üstüne bi de 150 tl daha ne :D

Enes

Enes

Üye
Teknosanın sitesinde az önce gördüm 2600 TL.(4s 32 gb)Hadi teknosa fiyatı abartmış olsun, yok babalar günü yok anneler günü indirimi filan olsun, en son 2300 TL civarlarına düşer fiyatı.1800 TL nerden çıktı anlamadım?Ha tabi saçma sapan online alışveriş sitelerini bahsediyorsan o başka.
arkadaş 16 gb fiyatını söyledi

sataer

Üye

16 GB ile karıştırdım yazdım :zzz:

15097

15097

Üye
etsin gitsin işte yaw uzatmadan :ehe

Üst Alt