kaç mp bilmem ama yapılıyor görüntülü görüşmeen ıyısı edeyım ben ıkna dahada oldum))
- - - Eklendi - - -
bu ıphonede goruntulu gorusme yapabılıyomuyuz pekı galaxy s3 te yapılıyor on kamerası 2 mp cok net ıphonenın nasıl?

en ıyısı edeyım ben ıkna dahada oldum))
- - - Eklendi - - -
bu ıphonede goruntulu gorusme yapabılıyomuyuz pekı galaxy s3 te yapılıyor on kamerası 2 mp cok net ıphonenın nasıl?
nerden biliyorsun apple'da çalışan akrabaların mı varbence her türlü s3 daha iyidir,boşver takas etme bence iphone 5 ten önce iphone 4gs çıkacak...

herkes farklı şehirlerdeKarıştırmayın adamın kafasını. üstüne 150 tl alıyor bir de
- - - Eklendi - - -
Tüm maxicep ailesine çay ısmarlıyormuş![]()
150
az gelir o zaman 
olur valla nıye olmasınKarıştırmayın adamın kafasını. üstüne 150 tl alıyor bir de
- - - Eklendi - - -
Tüm maxicep ailesine çay ısmarlıyormuş![]()
)) su goruntulu gorusmeye takıldım suanbence her türlü s3 daha iyidir,boşver takas etme bence iphone 5 ten önce iphone 4gs çıkacak...
olur valla nıye olmasın)) su goruntulu gorusmeye takıldım suan
Bak şimdi arkadaşım beni iyi dinle.Facetime ile iphone 4 iphone 4s ipod touch 4 imac macbook ipad 2 ve new ipad arasında görüntülü görüşme yapabilirsin.ancak skype gibi ek programlar ile diğer görüntülü görüşme özelliği olan telefon ve bilgisayar arasında da görüntülü görüşebilirsinolur valla nıye olmasın)) su goruntulu gorusmeye takıldım suan