avcitalip
Üye
sesli ve goruntulu gorusme sorunu cozuldumu
birde bu kolayh kurulum halen yokmu :S

sesli ve goruntulu gorusme sorunu cozuldumu
birde bu kolayh kurulum halen yokmu :S

vay açılışta meego yu seçip arama gibi özelliklerini kullanabilir miyiz ?
Dual boot olarak kullanilmaktadir. Acilista istersek cihazi Meego'da boot ediyoruz istersek Android'de boot ediyoruz.
iyiymiş alırsam direk kurcam çift işletim sistemli tel olur hala geliştiriliyor mu bu nitroid birde türkçe kullanabilir miyiz n9 tam benlik çok özgür
Evet gelistiriliyor. Android cekirdeginde hangi diller varsa dil destegi aynidir Türkçe olarak kullanilabiliyor. Beta sunulunca kurulumuna dair ayrintili anlatimi sunmaya calisacagim.
peki 16 gb yeterli mi yoksa 64 mü almalıyım

Lafa karışmak gibi olmasın da NITDroid kuracaksan bence 64 al.Konsol olarak kullanırsın.![]()
nasıl konsol olarak ?

Yani Android oyunları kurup oynarsın...Gta3,Gangstar,Asphalt 6-7,NFS MW,pes 12-13 akar gidersin.![]()

valla ya bütün oyunları açıyo![]()
valla ben çok büyük bir hata yaptım ve 16gb lık aldım.Sırf siyah aşıından dolayı.Neyse nitroid i yükledikten sonra 1 2 oyunla dönücez artık.
- - - Eklendi - - -
valla ben çok büyük bir hata yaptım ve 16gb lık aldım.Sırf siyah aşıından dolayı.Neyse nitroid i yükledikten sonra 1 2 oyunla dönücez artık.
Hayır halen Alfa 3 yazıyor news'de.Merhabalar.Her hangi bir gelişme var mı beta sürüm ile ilgili
Arkadaşlar bir şey soracam şu anlık telefon araması felan yok dimi sadece oyun ve uygulama ama ileriki sürümlerinde tam anlamıyla android'in bütün özelliklerinden yararlanabilecekmiyiz ?QUOTE]
Kendinizi tum ozelliklere sabitlemeyin oldugu kadar yapilir destek ne kadar verilirse o kadar gelisme olur.
Suan skype vb voip uygulamalarla normal konusmak mumkun dun yeni hir driver verildii yukledim henuz test etmedim
Arkadaşlar bir şey soracam şu anlık telefon araması felan yok dimi sadece oyun ve uygulama ama ileriki sürümlerinde tam anlamıyla android'in bütün özelliklerinden yararlanabilecekmiyiz ?QUOTE]
Kendinizi tum ozelliklere sabitlemeyin oldugu kadar yapilir destek ne kadar verilirse o kadar gelisme olur.
Suan skype vb voip uygulamalarla normal konusmak mumkun dun yeni hir driver verildii yukledim henuz test etmedim
Skype ile oluyosa iyi ama en azından hattı tanımayı yapsalar çok makbule geçer![]()
Skype ile oluyosa iyi ama en azından hattı tanımayı yapsalar çok makbule geçer[/QUOTE
Zaten mesajlarımk bir iki sayfa takip ederseniz aramanın yarı yarıya tamam olduğunu görürsünüz. Şuanda arama yapıldığı taktirde ses geliyor ama gitmiyor o da çözülür elbet alpha4 çıkacak alpha4 sürümü büyük ihtimal bu şekilde sunulacak.
Ayrıca şebeke zaten çalışıyor lütfen sorularımızı sormadan önce konunun ilk mesajını ve birkaç sayfasını okuyalım.