N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
vay açılışta meego yu seçip arama gibi özelliklerini kullanabilir miyiz ?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
vay açılışta meego yu seçip arama gibi özelliklerini kullanabilir miyiz ?

Dual boot olarak kullanilmaktadir. Acilista istersek cihazi Meego'da boot ediyoruz istersek Android'de boot ediyoruz.

cyber

cyber

Üye
Dual boot olarak kullanilmaktadir. Acilista istersek cihazi Meego'da boot ediyoruz istersek Android'de boot ediyoruz.

iyiymiş alırsam direk kurcam çift işletim sistemli tel olur hala geliştiriliyor mu bu nitroid birde türkçe kullanabilir miyiz n9 tam benlik çok özgür

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
iyiymiş alırsam direk kurcam çift işletim sistemli tel olur hala geliştiriliyor mu bu nitroid birde türkçe kullanabilir miyiz n9 tam benlik çok özgür

Evet gelistiriliyor. Android cekirdeginde hangi diller varsa dil destegi aynidir Türkçe olarak kullanilabiliyor. Beta sunulunca kurulumuna dair ayrintili anlatimi sunmaya calisacagim.

cyber

cyber

Üye
Evet gelistiriliyor. Android cekirdeginde hangi diller varsa dil destegi aynidir Türkçe olarak kullanilabiliyor. Beta sunulunca kurulumuna dair ayrintili anlatimi sunmaya calisacagim.

peki 16 gb yeterli mi yoksa 64 mü almalıyım

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
valla ya bütün oyunları açıyo :D

Genel hatlarıyla oyunlar açılıyor açılmayanlarda var. Max payne mobile fialn açılıyor mesela güncel olanlardan yada ilk yani anamesajıma bakarsaız açtığım oyunların video ve fotoğraflarına bakabilirsiniz. Benim tavsiyem bütçeniz yeterliyse 64'lüktür. Oyunlar 200 mbtan 2gb'a kadar çeşitli data büyüklüklerine sahip bunları göz önüne almakta fayda var.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
cozturk

cozturk

Üye
valla ben çok büyük bir hata yaptım ve 16gb lık aldım.Sırf siyah aşıından dolayı.Neyse nitroid i yükledikten sonra 1 2 oyunla dönücez artık.

- - - Eklendi - - -

valla ben çok büyük bir hata yaptım ve 16gb lık aldım.Sırf siyah aşıından dolayı.Neyse nitroid i yükledikten sonra 1 2 oyunla dönücez artık.

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Aslında cihazı alacağın zaman ben seni uyarmıştım 16'lık konusunda hayırlısı artık olmadı bitirir bitirir atarsın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir tane flash bellek taşi yaninda oradan istedigin oyunu kurarsin n9un bir guzelligi de hafiza konusunda cözüm üretme rahatligi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

fatiheml

Üye
Merhabalar.Her hangi bir gelişme var mı beta sürüm ile ilgili

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bir şey soracam şu anlık telefon araması felan yok dimi sadece oyun ve uygulama ama ileriki sürümlerinde tam anlamıyla android'in bütün özelliklerinden yararlanabilecekmiyiz ?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir şey soracam şu anlık telefon araması felan yok dimi sadece oyun ve uygulama ama ileriki sürümlerinde tam anlamıyla android'in bütün özelliklerinden yararlanabilecekmiyiz ?QUOTE]

Kendinizi tum ozelliklere sabitlemeyin oldugu kadar yapilir destek ne kadar verilirse o kadar gelisme olur.

Suan skype vb voip uygulamalarla normal konusmak mumkun dun yeni hir driver verildii yukledim henuz test etmedim

Silinen Üye 1833842

Silinen Üye 1833842

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bir şey soracam şu anlık telefon araması felan yok dimi sadece oyun ve uygulama ama ileriki sürümlerinde tam anlamıyla android'in bütün özelliklerinden yararlanabilecekmiyiz ?QUOTE]

Kendinizi tum ozelliklere sabitlemeyin oldugu kadar yapilir destek ne kadar verilirse o kadar gelisme olur.

Suan skype vb voip uygulamalarla normal konusmak mumkun dun yeni hir driver verildii yukledim henuz test etmedim

Skype ile oluyosa iyi ama en azından hattı tanımayı yapsalar çok makbule geçer :D

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Skype ile oluyosa iyi ama en azından hattı tanımayı yapsalar çok makbule geçer :D[/QUOTE

Zaten mesajlarımk bir iki sayfa takip ederseniz aramanın yarı yarıya tamam olduğunu görürsünüz. Şuanda arama yapıldığı taktirde ses geliyor ama gitmiyor o da çözülür elbet alpha4 çıkacak alpha4 sürümü büyük ihtimal bu şekilde sunulacak.

Ayrıca şebeke zaten çalışıyor lütfen sorularımızı sormadan önce konunun ilk mesajını ve birkaç sayfasını okuyalım.

Üst Alt