Cihanî Sultan
Üye
evet onu kastediyorum ve oyuna getirilen değil oyuna getirenin kendisi odur.![]()
Biraz arkasından konuşmuş gibi oluyoruz ama olayın tam içyüzünü bilmiyorum...
evet onu kastediyorum ve oyuna getirilen değil oyuna getirenin kendisi odur.![]()
Meseleyi ozelden konusursaniz sevinirim. Zira konum tartisma konusuna donusup kilitlenme riski olusabilir.

Sırf bu konuya zarar gelmemesi için ağzımı açmıyorum ama isterseniz özelden merak ettiklerinizi açıklayabilirim.
Mert merak etme ben istemedikçe konuda tartışma çıkmaz.![]()

..Sonra N10 çıksa 1.2ghz çift çekirdek 1.5gb ram.12 mp kamera 1080p video.Nokia oyun uygulamaya destek versin.Tarayıcıda flash olsun.Daha ne olsun
.Bu özelliklere sahip N10 S3'ten daha iyi performans vermezse adım cihat değil.Meego bu sonuçta 

.Şu stephon elop'a suikast düzenlensede nokia şu wp'den vazgeçse..Sonra N10 çıksa 1.2ghz çift çekirdek 1.5gb ram.12 mp kamera 1080p video.Nokia oyun uygulamaya destek versin.Tarayıcıda flash olsun.Daha ne olsun
![]()
.Bu özelliklere sahip N10 S3'ten daha iyi performans vermezse adım cihat değil.Meego bu sonuçta
.
Şaka bir yana mert kardeşim bu nitroid konusunda çok sabırsızlandım.Bir an önce çıksada android'in oyunlarına kavuşsak
Sırf bu konuya zarar gelmemesi için ağzımı açmıyorum ama isterseniz özelden merak ettiklerinizi açıklayabilirim.
Mert merak etme ben istemedikçe konuda tartışma çıkmaz.![]()
bir de resimler öyle bulanık çıkmış ki cihazın yüzeyi neredeyse hiç belli olmuyor.

Satıyorsan bizemi satıyorsun cihazı tabii kızarız. Altına yazmadığın konu kalmamış. Ayrı konu açtıysan bekleyeceksin bu kadar basit.

resim çekecek telefon bulamadım Serdar,c6-01 i satarken n9 ile çekmiştim ama n9 u satarken neyle çekeceğimi bilemedim babamın arkadaşında bir c6-01 vardı şimdide onunla resim çektim önceki resimler Samsung Wave 733 mü neydi 5MP kamerası vardı onunla çekmiştim onlar bulanıktı yine bunlar iyi,neyse ayrı birşey alacak kişi yeterki istesin ben cihazın video'sunu bile çekerim
- - - Eklendi - - -
duyurmak amaçlı çünkü kimse 2.el forumuna bakmıyor belki adam tesadüfen görecek neyse doğrusu siz haklısınız yazmamalıydım kusura bakmayın![]()
, çok erdemli bir davranışdır.Hatanı kabul etmek,halk diliyle tükürdüğünü yalamak, çok erdemli bir davranışdır.
ilkten spam olur diye düşünmedim,ilgisi olan birisi görür belki diye düşündüm,zaten cihaz satıldı alıcının onayını bekliyorum
evet satıldı cihaz ve kurtuldunuz![]()
Tamam arkadaşlar alanada satanada hayırlı olsun bununla ilgili kutlamalar bölümüne konu açarsanız sevinirimZira konumla uzaktan yakından ilgisi yok.
Tamam.Halen Beta yahut Alfa#4 çıkmadı galiba?
Aceleye gerek yok. Çıkarsa haberdar ederim. Şu sıralar pek video çekemiyorum. Akk dolayısıyla hızım 20'den 1'e düştü. Şu sıralar kurulum için geniş bir anlatım hazırlıyorum. Beta çıktığında sunacağız muhtemel.