YARDIM. Nokia 5800 Sunrise Cwf yükleme.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emox32

Üye
    Konu Sahibi
YARDIM. Nokia 5800 Sunrise Cwf yükleme.
Selam arkadaşlar.
Ben 5800 telefonuma başka bir siteden gördüğüm Sunrise Cwf'sini yüklemek istiyorum.
Ama o sitedeki konuya baktım zaten sitenin yabancısıyım ama pek bir şey anlamadım.Özeliklerini falan iyi tanıtmışlar ama indirmem gereken dosyaları ve nasıl yapmam gerektiğini anlamadım.
Telefonum şu anda son güncelleştirme yüklüdür.
Hani tuş kilidini sürükleme yapan güncelleştirme yani.
Buna uygun Sunrise sürümünü bulabilir misiniz ? ve indirmem gereken dosyaları tabiki.
Reklam yapmamalıyız ama en azından özel mesajla falan link atsanız olmaz mı ? yada maxicepte çok kaliteli bir cwf var mıdır ? hem hız,hem şarj,hemde nasıl desem telefonu yeni gibi yapıcak tekrar zaman geçirebileceğim bir cwf ?

• Beğen
Tepkiler: drej518

Mert045

Mert045

Üye
....

webwarrior1

Üye
Arkadaşlar telefonuma 5800 sunrise cfw kurdum. Her şeyinden memnunum fakat müzik çalarda şarkı güncellemesi yapamiyorum. Yeni mp3 ler yüklememe rağmen kütüphane yenilemesi yaptığım zaman0 parça eklendi uyarısı alıyorum . Çözümü varmı bunun? Teşekkürler !

ByKatre

ByKatre

Üye
Arkadaşlar telefonuma 5800 sunrise cfw kurdum. Her şeyinden memnunum fakat müzik çalarda şarkı güncellemesi yapamiyorum. Yeni mp3 ler yüklememe rağmen kütüphane yenilemesi yaptığım zaman0 parça eklendi uyarısı alıyorum . Çözümü varmı bunun? Teşekkürler !

bazı cfw lerde sadece e/music klasörünü tanıyo başka cfwlere bak derim yada cfw işinden anlıyorsan kendin modla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt