5. Maxicep İzmir buluşması | 27 Ekim 2007 | ve RESİMLER

Sponsorlu Bağlantılar

Kuzen

Kuzen

Üye
Her buluşmaya katıldım bir fiil ama bu buluşmaya gelmem imkansız olur.Çünkü 10 kasım da önemli bir sınavım var.Hergün dershaneye gidiyorum.:(

worldcild

Üye
ya ben san1r1m bos olurum ama 1lk defa kat1lcam..ac1kcas1 utan1yorum ve yabanc1l1k cekmekten korkuyorum arkdaslar...:(

SelmanTE

SelmanTE

Üye
korkmana gerek yok :ehe
ben gelecekleri söyliyim: negative, undergro.und,joly,quattro,a21a, kuzen.

:D:D standard kadro...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
dreamboys aşkım buna çok sevincek... tam bir maxicep fanatiği gibi bişi oldu... mutlaka katılmak isticektir ;) süper olur

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
ya ben san1r1m bos olurum ama 1lk defa kat1lcam..ac1kcas1 utan1yorum ve yabanc1l1k cekmekten korkuyorum arkdaslar...:(

Önceki İzmir buluşmalarının bazılarına bayan üyelerde katılmıştı, onlar nasıl yabancılık çekmediyse sen de çekmezsin. ;)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Önceki İzmir buluşmalarının bazılarına bayan üyelerde katılmıştı, onlar nasıl yabancılık çekmediyse sen de çekmezsin. ;)

bayan üye işte joly di ama. worldcild bayanmıydı :karisti::karisti::karisti:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yok bayan değil de, ben bayan üyeler çekinmeden gidiyorsa sen de hayli hayli gidebilirsin manasında yazdım. Biliyorsunuz ki bayan üyeler bu konuda hep çekingen olurlar. :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
hee anladım :)
worlcild arkadaşımda kusura bakmamıştır umarım :(

researcher

Üye
blackrose gelmiyomu.... her bulusmadan kaytarıyodu.....

Kuzen

Kuzen

Üye
Bu buluşma olayı herzamanki gibi olmaz inşallah.Çoğu kişi ben geliyorum der ama gün ve zaman geldiğinde ortada çekirdek kadrodan başka kimse yoktur :ehe

worldcild

Üye
yok arkadalar k1msey1 yanl1s anlamad1m ya...n gelmeye cal1scam..ya bn k1silik olarak biraz cek1ngenimdirde:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben senden daha çekingenim worldcild ama her buluşmaya gidiyorum... bu arada kuzen.. kıyamet kopsa sen geleceksin oraya.. bitmiştir...:)

ouSahin

ouSahin

Üye
keşke bizde olsak:(

Quattro

Quattro

Üye
Banada uygun gibi tarih..Allah kaza bela vermezse orda olurum...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Çekirdek kadro diyorsunuz da beni unuttunuz. Şartlar olgunlaşırsa. Ozanla anlaşma aşamasındayız. Orda olucam. :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Ayın 27'si herkese uygunsa benim için de uygundur, isterseniz gece yapın gelmemek ayıp olur. Ölüm kalım şartları dışında :)

-
Ahmet(van_hoijdonk) de muhtemelen misafirimiz olacak.

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
bikaç yıl önce olsaydı bende gelirdim

önemli not: negative şu avatarını değiştirsen çok güzel olur bence adamın asabını bozuyor haa

a21a

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi..:) tarih konusunda bir itiraz olmadı.. kesin tarih 27 Ekim 2007 Cumartesi

yer konusunda önerisi olan varsa belirtebilir... yoksa herkesin gelebileceği merkezi bir yer seçeriz... :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt