aklsm
Üye
tamam oldu eyvallah sağol
Birşey değil dostum da klavye hakkındaki görüşlerini paylaşabilir misin hataları felan varsa
tamam oldu eyvallah sağol
Dostum öyle yazmak zor olur. Muhtemelen bu senin kullandığın programın ayarından olur. Bunu düzeltmek için yaptığım klavyenin sol alt köşesinde seçenek simgesi var orayı biraz kurcalarsan bulabilirsin ... Bu sorunu düzelteceğini biliyorum sadece biraz kurcalaman gerekliTamamdir kardes T9 dan cikaramadim ama degisik biryolbuldum yaziyorum sonra shift tusuna basiyorum harfler gorunuyo ama sadece noktaliharfleriyazamiyorum
Birşey değil dostum da klavye hakkındaki görüşlerini paylaşabilir misin hataları felan varsa
dostum t9 dan çıkamadım çok karışık kurcalamak lazım o ınput programı türkçe olsa çok iyi olur. Klavye çok özelikli ama kullanamıyoyorum
hocam harflerin üstündeki (noktali virgul ve 2 nokta ustuste) ust tarafa cekince olmuyor bunu ayarlayabilir misin ? (soru işareti faln da üst tarafta onlari kolay bi hale getirebilir miyiz yada üst tarafa cekmeyi düzeltebilirmiyiz)
sayilarda sorun yok iki nokta ustte falan onun gibi alttakilerde var.
Dostum bazılarının 4. bir işlevi yok çünkü koyacak bi karakter bulamadım dostum![]()

yok hocam öyle değil
simdi mesela bi yaziyi seciyorum yani belli bi yerini secince cince 4 tane secenek cıkıyor. 1si kopyala 2.si kes 3.su yapistir sanirim.
ama 4.su ne cözemediim![]()
tamam hallettim o poblemiartik dirk aciliyor sozluk acmiyor
![]()
teşekkürler kardeş demekki bazen karıştırmak işe yarıyorkardes klavye ayarlarina giriyorsun 1. secenegin 4 . bolumu ne gir.oradakilerin hepsini (abc) yap problem cozulur![]()
teşekkürler kardeş demekki bazen karıştırmak işe yarıyor
suan senn klavyenle yaziyorum 
bende bazi harfler bos kutu olarak gozukuyo nasil duzeltebilirim.bunuda operanin klavyesinden yazabildim![]()