hadi hayirlisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
saymaya basliyorum :)) nokia mapda kayitli olan favori adreslerimi nokia driverden acamiyorum muzik yukleyemiyorum sarsim program kullanmama ragmen cabuk bitiyor n8 de surekli dinledigim internet radio 2 dk da bir kesiliyor facede istedigim gruba resim yukleyemiyorum surekli mobil up.. atiyor daha devam edebilirim :)) n8 den sonra wp den acaba cok mu sey bekledim diye icimden gecirmeye basladim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şarzin cabuk mu bitiyor ben sabah 8de aciyorum interneti akşam 5 civari tasarruf moduna geciyor. İnternet radyo dinlerken kilit ekranina gecerse batarya tasarrufu icin wifi baglantisi kesilir kilitlenme suresini uzatirsan kesinti yasamazsin. Faceye wp ile fesim upload etmede sıkıntı yaşıyorsan diyecek bişey bulamıyorum;)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
resimler mobil update adli albume gidiyor benim uye oldugum gruba yuklenmiyor ayrica ben muzigi wi fi ile degil tlfnun kendi internetinden dinliyor araba da n8 de hic kesinti yasamazdim ayni hatta ayni numarada kesinti oluyor hatta yol guzergahim bile ayni sarjdan yanada bir turlu yuzum gulmedi sabah sajdan cikardim guc tasarruf moduna aldim oglen sarj bitiyor uyarisi aldim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimler mobil update adli albume gidiyor benim uye oldugum gruba yuklenmiyor ayrica ben muzigi wi fi ile degil tlfnun kendi internetinden dinliyor araba da n8 de hic kesinti yasamazdim ayni hatta ayni numarada kesinti oluyor hatta yol guzergahim bile ayni sarjdan yanada bir turlu yuzum gulmedi sabah sajdan cikardim guc tasarruf moduna aldim oglen sarj bitiyor uyarisi aldim

senin cihaz 800mu 900mu bilmiyorum ama lumia800lerde şarz problemi vardi güncelleme yayinlandiktan sonra cok fark etmişti cihazini guncelledin mi hic. Ayrica maps'taki favorileri drive gorme istegini anlayamadim zaten mapsten direk olarak favorini secip yuru veya sur moduyla drive'a geciyor

Eykul

Eykul

Üye

senin cihaz 800mu 900mu bilmiyorum ama lumia800lerde şarz problemi vardi güncelleme yayinlandiktan sonra cok fark etmişti cihazini guncelledin mi hic. Ayrica maps'taki favorileri drive gorme istegini anlayamadim zaten mapsten direk olarak favorini secip yuru veya sur moduyla drive'a geciyor

Herkezi zehirledin AliKemalcik ya... Lumia ilee

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Iki telefon mu kullanacaksin... Onunda bir ust modeli cikar ya. Hem ne ki ooo :D

zaten iki telefon kullaniyorum birisi şahsi birisi şirket hattı. Tabii ki herşeyin daha iyisi çıkacaktır. Elimden geldigi kadar takip ediyorum bende

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 kullaniyorum simdilik boyle giderse vedalasacam ya samsun note kocaman ekraniyla bile daha fazla sarsa sahip mapsdan favoriyi acabiliyorum ama surus modunuda aciyorum ama 2d modunda aciliyor benim demek istegidim 3d modunda acmiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
3b modunda drive var mı bilmiyorum hic dikkat etmedim. Turn by turn diye bir navigasyon markette onda var diye hatirliyorum

- - - Eklendi - - -

cihazı nereden almıştın sen

- - - Eklendi - - -

Şimdi kontrol ettim de drive'da 3d aciyor haritayi ayarlarini kontrol et istersen

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
ben yurt disinda kaliyorum ayarlarda bulamadim Nokia maps Dan Nokia drivera gecis yapmiyor ornek vererek aciklayayim n8 de bir nokta da elini basili tuttugunda o noktaya sur yur secenekleri cikardi sur dedigin zaman 3d olarak gosterirdi suana kadar lumia beni soguttu kendisinden olumsuz yanlari olumlu yanlarini bastiriyor

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
batarya tasarrufu icin yeni ayarlar okudum ve denemek icin tlfda yaptim eger yeteri duzeyde tasarruf saglarsa sizlerle de paylasirim ama olmazsa zaten yapacak birsey yok cebimizde sarj aletiyle gezecez

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
batarya tasarrufu icin yeni ayarlar okudum ve denemek icin tlfda yaptim eger yeteri duzeyde tasarruf saglarsa sizlerle de paylasirim ama olmazsa zaten yapacak birsey yok cebimizde sarj aletiyle gezecez

dostum senin durumun enteresan bende aynı cihazi kullaniyorum hicbir sıkıntı yaşamadım. Mesela dun sabahtan itibaren 8-9 saat sureyle surekli internetteydim hatta marketten 300mb civarinda da oyun indirdim 13saat gitti şarjım. Aynı telefon diyorum ama romlarımız farklı benim telefonum 4g lte modeli. Bence sen yaziilimini kontrol et olmazsa country varyant rom flashla cihazina hem tango rom sahibi olursun:oke: yapamam diyorsan cihazın garantiliyse şarz problemi var diyerek servise ver bence.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Del Rey

Del Rey

Üye
dostum senin durumun enteresan bende aynı cihazi kullaniyorum hicbir sıkıntı yaşamadım. Mesela dun sabahtan itibaren 8-9 saat sureyle surekli internetteydim hatta marketten 300mb civarinda da oyun indirdim 13saat gitti şarjım. Aynı telefon diyorum ama romlarımız farklı benim telefonum 4g lte modeli. Bence sen yaziilimini kontrol et olmazsa country varyant rom flashla cihazina hem tango rom sahibi olursun:oke: yapamam diyorsan cihazın garantiliyse şarz problemi var diyerek servise ver bence.

Gelecek telefonum Lumia 900 mü olsa ne? Sorularıma verdiğin cevaplardan çok etkilendim. Beklediğimiz gibi harika olmuş sanıyorum :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Olabilir cihaza özel sıkıntı.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt