Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hadi hayirlisi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zorbaa
Üye
Konu Sahibi
bende 3g de kullaniyorum sabah sarfdan aldigimda 14 Saat kullanim var diyor tassarruf moduna alinca da 16 saat oluyor
evet dostum senin telefonda sıkıntı var ben sabah baktim şarzdan cikarirken 21saat veriyordu guc tasarrufu acik degildi
- - - Eklendi - - -
bir de şoyle bir durum var eger akşamdan şarza takip birakirsan 2saatte dolar ve şarzi keser ama sen şarzdan cikarana kadar 6-7 saat gecer ve o zaman zarfi şarzdan cikarma saati olarak gozukmez muhtemelen boyle bir sorun yaşiyorsun. Ben sabah namazina kalktigimda takiyorum şarza ve dolduktan kisa sure sonra cikartiyorum
zorbaa
Üye
Konu Sahibi
aynen dedigin gibi yapiyorum gece takip sabah aliyorum galiba oylede olabilir
evet dostum senin telefonda sıkıntı var ben sabah baktim şarzdan cikarirken 21saat veriyordu guc tasarrufu acik degildi
- - - Eklendi - - -
bir de şoyle bir durum var eger akşamdan şarza takip birakirsan 2saatte dolar ve şarzi keser ama sen şarzdan cikarana kadar 6-7 saat gecer ve o zaman zarfi şarzdan cikarma saati olarak gozukmez muhtemelen boyle bir sorun yaşiyorsun. Ben sabah namazina kalktigimda takiyorum şarza ve dolduktan kisa sure sonra cikartiyorum
Benim mesela sabah 7.30 da cikardim sarzdan butun sosyal aglarim maillerim acik ayrica ozel bir uygulamam var surekli internet kullanip esitleme yapiyor ve su anda %38 batarya gosteriyor cihaz.