hadi hayirlisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
bende 3g de kullaniyorum sabah sarfdan aldigimda 14 Saat kullanim var diyor tassarruf moduna alinca da 16 saat oluyor

theposies

theposies

Üye
güzel olmuş :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende 3g de kullaniyorum sabah sarfdan aldigimda 14 Saat kullanim var diyor tassarruf moduna alinca da 16 saat oluyor

evet dostum senin telefonda sıkıntı var ben sabah baktim şarzdan cikarirken 21saat veriyordu guc tasarrufu acik degildi

- - - Eklendi - - -

bir de şoyle bir durum var eger akşamdan şarza takip birakirsan 2saatte dolar ve şarzi keser ama sen şarzdan cikarana kadar 6-7 saat gecer ve o zaman zarfi şarzdan cikarma saati olarak gozukmez muhtemelen boyle bir sorun yaşiyorsun. Ben sabah namazina kalktigimda takiyorum şarza ve dolduktan kisa sure sonra cikartiyorum

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
aynen dedigin gibi yapiyorum gece takip sabah aliyorum galiba oylede olabilir

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

evet dostum senin telefonda sıkıntı var ben sabah baktim şarzdan cikarirken 21saat veriyordu guc tasarrufu acik degildi

- - - Eklendi - - -

bir de şoyle bir durum var eger akşamdan şarza takip birakirsan 2saatte dolar ve şarzi keser ama sen şarzdan cikarana kadar 6-7 saat gecer ve o zaman zarfi şarzdan cikarma saati olarak gozukmez muhtemelen boyle bir sorun yaşiyorsun. Ben sabah namazina kalktigimda takiyorum şarza ve dolduktan kisa sure sonra cikartiyorum

Allah kabul etsin hünkarım.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
online GPS i kapattim ve mailleri elle kontrole aldim simdi biraz daha iyi gibi tekrar sikinti yasarsam garantiye gonderecem artik ne
yapalim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
online GPS i kapattim ve mailleri elle kontrole aldim simdi biraz daha iyi gibi tekrar sikinti yasarsam garantiye gonderecem artik ne
yapalim

Benim mesela sabah 7.30 da cikardim sarzdan butun sosyal aglarim maillerim acik ayrica ozel bir uygulamam var surekli internet kullanip esitleme yapiyor ve su anda %38 batarya gosteriyor cihaz.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye gidecek anlasildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt