Süleyman T.
Üye
Hem evet hem hayır![]()
Can'im

Hem evet hem hayır![]()

Can'im![]()
Ciğerim bu hesap dayımın ben sadece düzenli takip etmek için kullanıyorum. İki üyelik yasakya bunu da benim sanıp banlamasınlar diyorum o yüzden pek yazmıyorum.

Ciğerim bu hesap dayımın ben sadece düzenli takip etmek için kullanıyorum. İki üyelik yasakya bunu da benim sanıp banlamasınlar diyorum o yüzden pek yazmıyorum.

hoşgördük beni ne kadar özlediğinizi bazı konularda gördüm Hünkarım sağol varolSüleyman Sen niye ceza aldın?

hoşgördük beni ne kadar özlediğinizi bazı konularda gördüm Hünkarım sağol varolSüleyman Sen niye ceza aldın?

Amk gazetesi var ya abi o yuzden![]()

sorma Hünkarım temmuz 1 de burdayım ama ondan önce Ali abinin inceleme videosunda görürsünüz beni yarın çekeriz belki arıycam bugün Ali abiyi.
- - - Eklendi - - -
o gazete fena ya reklamları şahane![]()
incelemeyi bekliyoruz abi 

can usta was here gördüm gördüüüüm![]()

gün sayıyorum ha temmuzun birinde tahliye olacaksınBuralardayım baba![]()
daha 20 gün falan var özlemişim seni ya 
Allah razı olsun baba ben de sizleri çok özledim. Yapmış bulunduk bi kere ters günüme denk geldi.
Banada olmuştu bi kere Allah'tan sınav haftalarıma denk gelmişti de fazla hissetmemiştim.Sayılı gün çabuk geçermiş bütün forum Süleyman ve senin için gün sayıyordu.Neyse idare ediyorsunuz hiç yoktan dayınızın hesabı varmış