hadi hayirlisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ciğerim bu hesap dayımın ben sadece düzenli takip etmek için kullanıyorum. İki üyelik yasakya bunu da benim sanıp banlamasınlar diyorum o yüzden pek yazmıyorum.

Tamam;)Hoşgeldin.:op:

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
Ciğerim bu hesap dayımın ben sadece düzenli takip etmek için kullanıyorum. İki üyelik yasakya bunu da benim sanıp banlamasınlar diyorum o yüzden pek yazmıyorum.

tMam abicim insallah bir an once doneriz :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Cihanî Sultan

cmmndtr

Üye
hoşgördük beni ne kadar özlediğinizi bazı konularda gördüm Hünkarım sağol varol :) Süleyman Sen niye ceza aldın?

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

cmmndtr

Üye
sorma Hünkarım temmuz 1 de burdayım ama ondan önce Ali abinin inceleme videosunda görürsünüz beni yarın çekeriz belki arıycam bugün Ali abiyi.

- - - Eklendi - - -

Amk gazetesi var ya abi o yuzden :ehe

o gazete fena ya reklamları şahane :ehe

Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
sorma Hünkarım temmuz 1 de burdayım ama ondan önce Ali abinin inceleme videosunda görürsünüz beni yarın çekeriz belki arıycam bugün Ali abiyi.

- - - Eklendi - - -

o gazete fena ya reklamları şahane :ehe

evet abi bugun cikarsam alicam bitane :ehe incelemeyi bekliyoruz abi :)

cmmndtr

Üye
Ali abi romu değiştiremedi değiştirmeyi bekliycek mi inceleme için bilmiyorum kardeşim.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Hocam dayanamadınız dimi maxicepsizliğe :)

doctorrr

doctorrr

Üye
can usta was here gördüm gördüüüüm :aha:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Süleyman T.

Süleyman T.

Üye
benimde temmuzun 5 i :ehe

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
hep sizin suçunuz kardişim o kadar dendi didişmeyin şunlarla diye :nono:

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji

cmmndtr

Üye
Allah razı olsun baba ben de sizleri çok özledim. Yapmış bulunduk bi kere ters günüme denk geldi.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Allah razı olsun baba ben de sizleri çok özledim. Yapmış bulunduk bi kere ters günüme denk geldi.

Olur böyle şeyler :) Banada olmuştu bi kere Allah'tan sınav haftalarıma denk gelmişti de fazla hissetmemiştim.Sayılı gün çabuk geçermiş bütün forum Süleyman ve senin için gün sayıyordu.Neyse idare ediyorsunuz hiç yoktan dayınızın hesabı varmış :alkis

- - - Eklendi - - -

Ups Süleyman yine ceza almış 1 gün hay Allah'ım :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt