GTA III Galaxy Wonder Donma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
GTA III Galaxy Wonder Donma Sorunu
Arkadaşlar ben GTA III'ü Galaxy Wonder'ime yükledim. Oynanıyor ama 30-40 sn sonra takılıyor, sadece kilit tuşuna uzun basınca telefon kapanıyor. Ancak öyle çıkabiliyorum. Audio dosyasını sildim öyle de olmadı. Dosyaları wifi'yle çekmeyi denemedim. Onu da yarın yapacağım. Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler...

PriZm

PriZm

Üye
telefon overclocklumu? oyun 1.3 sürümümü?

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
overclock yapmadım. telefonu alalı bir hafta olduğu için bişey yapmak istemedim. ilk attığım sürümü bilmiyorum ama 1.1, 1.2, 1.3 sürümlerin hepsinin apk'sini bugün indirdim. yarın deneyeceğim.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bende de Aynı Sorun Var Yaklaşık 1 Dakika 0 Kasma İle Oynadıktan Sonra Oyun Donuyor...
Neo V

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
yok mu çözüm ? 1.4 ghz ile takılıyor |-)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bence uyumsuzluk var. ben galaxy s'te rahat oynuyordum

enes-1907

enes-1907

Üye
Bende de Aynı Sorun Var Yaklaşık 1 Dakika 0 Kasma İle Oynadıktan Sonra Oyun Donuyor...
Neo V
senin telefona apk sını veririm kardeş bnde tık bile yok canavar gibi oynuyorum.bana e mail adresi ver mail atayım sana

Deleted.

Üye
    Konu Sahibi
bana da bir apk bulabilecek var mı? neo v'ninki wonder'a da olur mu?

oqlahoma

Üye
Bendede ideosx5 te ics de oluyor yardım

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
apk dan kaynaklı farklı apk lar deneyin

Kerim.

Kerim.

Üye
Gta vc oynamani tavsiye ederim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şuan Cm9 rc2 ROM'unu kurup Ali_58'nin bir konusu vardı cm9 en üst seviyede kullanabilmek için , sadık'ın kernel konusu var onu kur denemeni kesinlikle tavsiye ederim :)

Heroata

Heroata

Üye
android oyunlarda durma sorunum9 rc2 ROM'unu kurup Ali_58'nin bir konusu vardı cm9 en üst seviyede kullanabilmek için , sadık'ın kernel konusu var onu kur denemeni kesinlikle tavsiye ederim :)[/QUOTE]

Hepsini kulanyorm hangi apk kulanym?

aleranol

aleranol

Üye
Eğer telefondan fazlasını istiyorsanız (yeni hd oyunlar:zzz:) fazlasını yapmalısınız. Çok değerli olsa bile malınız fazlası için fazlası gerekir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt