arkadaşlar anfiroid en yeni geçtim 1_2 sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anfiroid en yeni geçtim 1_2 sorum olacak
soru 1 ben cihazı root lasam sonra garantiye vermem verektiginde yszilimi cokertsem servis cihazın root landigini anlarmi soru 2 cihazı rot yaptığım zamam gogle harita social hub vb. silebilirmiyim soru 3 samsung ace 5830i işlemci overclock olurmu 1mhz kadar

lgkg300

lgkg300

Üye
androide yeni geçtin, hele biraz kullan iyicene hakim ol ondan sonra root felan düşün :)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
besim.farhan

besim.farhan

Üye
anfiroid ne Allah aşkına :p

emrelives2

Üye
sen bi okumayı yazmayı öğren. sonra gel yardım iste..

dadaraz

dadaraz

Üye
telefonundan yazmış heralde, yeni geçtiği için bilememiş... :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bende hemen ROM, ROOT işlerine başlamak istemedim ama mecbur kaldım.

soru 1 ben cihazı root lasam sonra garantiye vermem verektiginde yszilimi cokertsem servis cihazın root landigini anlarmi soru 2 cihazı rot yaptığım zamam gogle harita social hub vb. silebilirmiyim soru 3 samsung ace 5830i işlemci overclock olurmu 1mhz kadar

1- Türkiye garanti servisleri cihaz rootlu olsa bile orjinal romu yükleyip geri gönderirler, garantiden çıkartmazlar telefonu. Bugüne kadar "telefonunuz garanti dışı kalmıştır" diye telefonu geri gelen olmadı (ben görmedim).

2- Rootsuzda yükleyebilirsin bildiğim kadarıyla. Ancak bazı ROOT gerektiren uygulamalar (Screenshot It gibi ekran görüntüsü almayı sağlayan programlar vs.) yüklesen bile çalışmaz, ROOT isterler.

3- Overclock olayını bilmiyorum.

dekor67

dekor67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende hemen ROM, ROOT işlerine başlamak istemedim ama mecbur kaldım.

1- Türkiye garanti servisleri cihaz rootlu olsa bile orjinal romu yükleyip geri gönderirler, garantiden çıkartmazlar telefonu. Bugüne kadar "telefonunuz garanti dışı kalmıştır" diye telefonu geri gelen olmadı (ben görmedim).

2- Rootsuzda yükleyebilirsin bildiğim kadarıyla. Ancak bazı ROOT gerektiren uygulamalar (Screenshot It gibi ekran görüntüsü almayı sağlayan programlar vs.) yüklesen bile çalışmaz, ROOT isterler.

3- Overclock olayını bilmiyorum.

Bilgin için çok teşekkürler arkafasim sagolasin

- - - Eklendi - - -

sen bi okumayı yazmayı öğren. sonra gel yardım iste..

Bazı kelimeleri yanlış yazmış olabilirim ama akıl yürüten bi insan ne demek istediğimi anlar gerisini sen düşün

- - - Eklendi - - -

anfiroid ne Allah aşkına :p

Ol kelimeye takılma sen bilgin varsa yaz yoksada saygı duy

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bazı kelimeleri yanlış yazdım çünkü daha hayatında ilk defa klavye kullandım telefonda ama bu şekil cevaplar yazmanız çok ayıp bence bile bile yazmadık sonuçta neyse uzatmanın bi anlamı yok yardımcı olan arkadaslara teşekkürler dalga geçen arkadaslara da teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
umutku84

umutku84

Üye
Overclock olayında 1ghz demek istedin galiba. Pek bilgim yok ama büyük ihtimal çıkmıyordur. Bende gio var en fazla 900lere çıkardım. Bide çok fazla önerilmiyor bu overclock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt