Nokia 808 PureView vs Sony NEX-5C DSLR Kamera Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia kamera konusunda zaten açık ara hep önde başkada bişeyi yok sevilecek diğer markalarda bunu görseler
nokia küllüm biter

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

bu makineler kompakt dslr diye geçiyor ve onlar kadar iyi çekimler yapıyorlar dslr like değil.

Ben burada kompakt dslr diye birşey görmedim ve öyle bir tabiride ilk kez sizden duyuyorum :) Sony'nin pazara heyecan katmak için yaptığı denemeler... Burda amacım 808 PureView'i kötülemek vs. değil. DSLR kadar iyi fotoğraf çektiğini ve bazen daha iyi çektiğini söyleyip göstermeye çalışıyorsunuz. Megapixel arttıkça kalite artmaz. Detay artar boyut büyür. Ancak çoğu kompaktı eler. Belki DSLR-Like ların bir kısmınıda eler ama bir DSLR'ın ne esnekliğini ne de kalitesini verebilir.

Umarım yanlış anlamazsın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia808 alicak olanlara tavsiyem bir tane de iyi bir tripod almalisiniz:)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

Ben burada kompakt dslr diye birşey görmedim ve öyle bir tabiride ilk kez sizden duyuyorum :) Sony'nin pazara heyecan katmak için yaptığı denemeler... Burda amacım 808 PureView'i kötülemek vs. değil. DSLR kadar iyi fotoğraf çektiğini ve bazen daha iyi çektiğini söyleyip göstermeye çalışıyorsunuz. Megapixel arttıkça kalite artmaz. Detay artar boyut büyür. Ancak çoğu kompaktı eler. Belki DSLR-Like ların bir kısmınıda eler ama bir DSLR'ın ne esnekliğini ne de kalitesini verebilir.

Umarım yanlış anlamazsın.

o telefonda gördüğünüz kareler dikkat ettiysen 41 megapiksel boyutunda değil. nokia, pureview teknolojisi sayesinde telefon 41 megapiksellik görüntüyü 8 ve 5 megapikselde gösterebiliyor ayrıca kompakt dslr tabiri çok yaygındır özellikle son çıkan bazı cihazlar bu şekilde yapılıyor panasonic'in de sanırım böyle cihazları mevcut lens takılabilen.

- - - Eklendi - - -

nokia808 alicak olanlara tavsiyem bir tane de iyi bir tripod almalisiniz:)
nokia'nın kendi aksesuarı var sanırım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

o telefonda gördüğünüz kareler dikkat ettiysen 41 megapiksel boyutunda değil. nokia, pureview teknolojisi sayesinde telefon 41 megapiksellik görüntüyü 8 ve 5 megapikselde gösterebiliyor ayrıca kompakt dslr tabiri çok yaygındır özellikle son çıkan bazı cihazlar bu şekilde yapılıyor panasonic'in de sanırım böyle cihazları mevcut lens takılabilen.

- - - Eklendi - - -

nokia'nın kendi aksesuarı var sanırım.

var ama Turkiye'de bulmak biraz zor ebay den falan sipariş vermek lazim. Malesef Turkiye'de yurtdişindaki nokiashoplardan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt