Acaba Telefon mu alsam Psp mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melihimk

Üye
    Konu Sahibi
Acaba Telefon mu alsam Psp mi
12 yaşındaki kardeşim karnenin verdiği heyecanla galaxy ace telefonunu gösterdi.iyi hoşta daha yaşı küçük olduğu için çok kararsızım.Telefonla yapabileceği tek şey müzik veya oyun oynamak diye düşünüyorum.psp 3004 alsam pişman olurmuyum acaba?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Valla şuanki telefonuna bağlı neyi daha çok istediği.Müzik + oyun + internet + mesaj için kullanacaktır telefonu ki şu devirde PSP almak bana mantıksız geliyor.Cep telefonu oyunlarının grafikleri PSP oyunlarının grafiklerinden çok daha iyi :) PSVita alınırsa alınır ki ben sıcak bakmıyorum daha oyunları artmadan ya da telefon şu devirde.Ama PSP yerine yoksa bir PS3 - XBox alabilirsin.Eğer oyun konsolu yoksa çok sevineceğine eminim.

berkde

Üye
genel olarak psp de müzik video oyun vb çoğu şey var . hemde oyunlar daha kaliteli bana sorucak olursan sadece dediklerini yapıyosa psp 3004 alman daha mantıklı hem de paran cabinde kalır .

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Artık psp ye oyun üretilmeyecek.Ona göre al

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Artık psp ye oyun üretilmeyecek.Ona göre al

Ayrıca Android oyunlarını daha kaliteli olduğu bana göre kesin.En rahat kanıya FIFA - PES karşılaştırmalarından varabilirsiniz.Ya da GTA.

• Beğen
Tepkiler: melihimk

melihimk

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kaankrc dediklerini dikkate alarak psp3004 ü alıyorum ufaklık sorun çıkarmazsa :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bence galaxy s3 al psp gibi kullanırsın (:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
teşekkür ederim kaankrc dediklerini dikkate alarak psp3004 ü alıyorum ufaklık sorun çıkarmazsa :)

Hocam PSP alma demiştim ama neyse :D Bak sana bir tavsiye de bulunayım.Ace alacağına göre bütçen 600 civarında.Kardeşine al bir PS3 320 GB Slim ya da XBox 360 Slim ne PSP'yi telefonu unutur gibime geliyor.Oyun istiyorsa tabi :)Yoksa PSP yerine Ace öneririm.PSP'ler bana göre başarız

aleranol

aleranol

Üye
valla psp de var bende 3004 ve c7 de var. Bir kere istediğin telefon c7den daha iyi grafikler sunamaz ki arkadaşımda var amele oyunlarını adam gibi grafik diye oynuyor. Yazık o telefonu oyun için alma. Psp ile telefonu karşılaştırırken pspye yakından bakınca pixelleri görüyorum ancak oyunun çizgilerinin göremiyorum bkz.god of war.
Psp oyun için çok ideal. S2 altı cihazlar psp kalitesinde oyunda henüz tam olarak başarılı değiller bu bir gerçek. Yalnız psp den müzik dinlerken sesi biraz daha kısık. İyi ama bana yetmiyı telefonda bile %50 fazladan ses kullanıyorum :tebessüm:
sanırım kardeşin mesaj dilan istiyor eğer öyleyse mesaj istiyosa ace al. Ama oyunu felan seviyor video da izliyorsa psp 3004 al sana kırmanda da yardımcı olurum. Bide 16gb hafıza kartı aldınmı ooh ne rahat.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
2 yıl psp hayali kurmuştum ama alınca 3 ayda sıkıldım. kuzenime verdim.
bence ps3 almak daha mantıklı. ancak telefon alacaksanızda ace almayın çok şikayet var.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bence kardeşinin telefonunu sen al daha sonra at cebine 1-2 TL gönlü olsun .. ;)

sinoo389

Üye
Arkadaşlar benim de bir sorum var şu an elimde samsıng corby 2 telefon var. Mesaj-arama işimi görüyor sosyal ağlara felan da giriyorum ama bazen donuyor bazen yavaş çalışıyor oyun işimi de tam olarak görmüyor..Acaba diyorum hoşuma giden LG optimus L3 telefon var android 2.3 Gingerbread var ve internete hızlı giriyor ayrıca Adobe Flash desteği de var.Bir de PSP alma isteğim var. İkisinin arasında kaldım.Hangisi eğlence ihtiyacımı karşılar?? Ha bu arada para sınırı 400-430 tl hangisini almalıyım lütfen yardım edin!!!!!!

restmod

restmod

Üye
Arkadaşlar benim de bir sorum var şu an elimde samsıng corby 2 telefon var. Mesaj-arama işimi görüyor sosyal ağlara felan da giriyorum ama bazen donuyor bazen yavaş çalışıyor oyun işimi de tam olarak görmüyor..Acaba diyorum hoşuma giden LG optimus L3 telefon var android 2.3 Gingerbread var ve internete hızlı giriyor ayrıca Adobe Flash desteği de var.Bir de PSP alma isteğim var. İkisinin arasında kaldım.Hangisi eğlence ihtiyacımı karşılar?? Ha bu arada para sınırı 400-430 tl hangisini almalıyım lütfen yardım edin!!!!!!

Oyun icin o fiyata psp tabikide o fiyattaki bi telefon oyun istegini karsilamaz yada saglam bi tablet alabilirsin o fiyata

CasuS_87

CasuS_87

Üye
psp al oyun oynayacaksa :)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
psp daha iyi seçim olur oyun icin

sinoo389

Üye
teşekkurler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım ama o fiyata tablet derken??? onlai en az 1000 tl felan olmuyo mu :P

MaxipmaN

Üye
onlara yaklaşma boşver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt