PSVita alınırsa alınır ki ben sıcak bakmıyorum daha oyunları artmadan ya da telefon şu devirde.Ama PSP yerine yoksa bir PS3 - XBox alabilirsin.Eğer oyun konsolu yoksa çok sevineceğine eminim.Artık psp ye oyun üretilmeyecek.Ona göre al
abartmabence galaxy s3 al psp gibi kullanırsın (:

teşekkür ederim kaankrc dediklerini dikkate alarak psp3004 ü alıyorum ufaklık sorun çıkarmazsa![]()
Bak sana bir tavsiye de bulunayım.Ace alacağına göre bütçen 600 civarında.Kardeşine al bir PS3 320 GB Slim ya da XBox 360 Slim ne PSP'yi telefonu unutur gibime geliyor.Oyun istiyorsa tabi
Yoksa PSP yerine Ace öneririm.PSP'ler bana göre başarız
Bence kardeşinin telefonunu sen al daha sonra at cebine 1-2 TL gönlü olsun ..![]()
Arkadaşlar benim de bir sorum var şu an elimde samsıng corby 2 telefon var. Mesaj-arama işimi görüyor sosyal ağlara felan da giriyorum ama bazen donuyor bazen yavaş çalışıyor oyun işimi de tam olarak görmüyor..Acaba diyorum hoşuma giden LG optimus L3 telefon var android 2.3 Gingerbread var ve internete hızlı giriyor ayrıca Adobe Flash desteği de var.Bir de PSP alma isteğim var. İkisinin arasında kaldım.Hangisi eğlence ihtiyacımı karşılar?? Ha bu arada para sınırı 400-430 tl hangisini almalıyım lütfen yardım edin!!!!!!