z.ibra
Üye
java oyunları biliyorum ben symbıan oyun arıyordum ama yine de ilginiz için teşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
E6 için oyunlar birkaç tane var
java oyunları biliyorum ben symbıan oyun arıyordum ama yine de ilginiz için teşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
E6 için oyunlar birkaç tane var
Oyunu android bir cihaza yukleyin ve zipten çıkartın sonra bu dosyayı bir sd card a taşıyın android bir cihazınız yoksa laptop da iş görecektir ancak dikkat edin çoğu oyun optimum fps sınırının altında kalacaktırmerhaba arkadaşlar elimde bir Nokia e6 var ve içinde ppsspp emülatör yüklü. Ama açacak oyun bulamıyorum çünkü telefonumun tarayıcısı (opera mini 7) hiç bir siteden indime desteklemiyor , desteklediği sitelerde ki oyunlarda 7z olarak sıkıştırılmış ve telefon 7z dosyaları açamıyor mümkünse bir kaç psp oyununu ekli dosya olarak paylaşabilir misiniz yada opera mini ile yükleme yapabileceğim bir site linki verebilir misiniz teşekkürler.
bu sistem gençliğimi aldı640x 480 ama tü m hd oyunlar 360x640 yani n8 e7 c7 için. Bazı hd oyunlar oyunu arkaplana atıp tekrar açınca tam ekran oluyor ama bu avatar ,spiderman , assasin creed olmuyor .
Mesaj birleştirildi:
hocam her symbıan la ilgili konuda siz ikinizi görüyorum. Bir ara tuşlu telefon önerisi diye bir konu açmıştım darkred blue bana nokia e6 yı önermişti orda da nokia x2 02 nin klavyesi hakkında tartışmaya girmiştiniz.
Afrika'daki Müslüman kardeşlerimize göre pek de aç sayılmayız günde 3-5 defa şeye gidiyorsan miden tok demektirşimdi ise fakiriz ama açiz
4 5 kere küçük garanti kanka. büyükte 1 kere belki genelde 2 günde 1. şimdi detaya çok girmeyeyimAfrika'daki Müslüman kardeşlerimize göre pek de aç sayılmayız günde 3-5 defa şeye gidiyorsan miden tok demektir
İyi ki detaya girmedin ha rengini filan yazcaktın heraldeşimdi detaya çok girmeyeyim
Neyden bahsediyon la?4 5 kere küçük garanti kanka. büyükte 1 kere belki genelde 2 günde 1. şimdi detaya çok girmeyeyim
Cidden anlamadın mıNeyden bahsediyon la?
Sen ve darkredblue şahış ikinizde garipsiniz🗿Cidden anlamadın mı
Bu şahıs çok terbiyesiz
Aynen kanka bende saat 03:00 am da (ayıb) maxicep foruma girdim moderatorler ve adminler camdan atlayıp beni klozette boğdu %167 reyal 😱😱😱4 5 kere küçük garanti kanka. büyükte 1 kere belki genelde 2 günde 1. şimdi detaya çok girmeyeyim
konu nasıl buralara geldi?Cidden anlamadın mı
Bu şahıs çok terbiyesiz
efenim teveccuhunuz beni şimartiyorsunuz.Cidden anlamadın mı
Bu şahıs çok terbiyesiz
eskiden forumda aktiflik sorun değildi şimdi gonyalı gibi troller şart yoksa forumun verileri düşerZamanında ben gereksiz birşeyler yazınca adminler sürekil beni uyarırlardı. Neredeyse banlanacaktım.
6630 zamanında az forumlarda gezmedim. Ne geyikler ne kavgalar dönerdi forumlarda.efenim teveccuhunuz beni şimartiyorsunuz.
Mesaj birleştirildi:
eskiden forumda aktiflik sorun değildi şimdi gonyalı gibi troller şart yoksa forumun verileri düşerkaldıkı konular önemsiz gibi birşey bu saatten sonra zaten çözülmüş edilmiş çoğu konu hemen bulunabiliyor. eskiden olsa 50 forum dolaşırdık bir mod dosyası için
![]()
bana kalırsa forumu ayakta tutan symbian dı6630 zamanında az forumlarda gezmedim. Ne geyikler ne kavgalar dönerdi forumlarda.
Elimde n8 var ona kurdum custom rom öyle kaldı orjinal romunu bulamadım öyle kullanıyorum.bana kalırsa forumu ayakta tutan symbian dıne geceler uykusuz kaldım ettim cfw modları teker teker at dene telfeona olmadı bir daha.çöktü tekrar hadi bi daha haydi bi daha neyse o başakaydı
![]()
bumuElimde n8 var ona kurdum custom rom öyle kaldı orjinal romunu bulamadım öyle kullanıyorum.
Hiç uğraşamam zaten değisen çok birşeyde olmuyor. Telefon donanımsal ve yazılımsal olarak kötü zaten.bumuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazılımdan gerksizleri atsan fark ederHiç uğraşamam zaten değisen çok birşeyde olmuyor. Telefon donanımsal ve yazılımsal olarak kötü zaten.