ovi tv kanalları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
ovi tv kanalları
arkadaşlar ovi mağazasında bulunan tüm ulusal kanalları indirmiştim ve sürekli sorunsuz kullanıyordum yanlız iki gündür kanalları açıyorum real playere yönlendirdikten sonra ses video oynatilmiyo kısmen oynatılma deneniyo diye yazı geliyor daha sonra bu adımı da geçtikten sonra ne ses ne görüntü hiç birşey yok ekranda sadece örneğin star tv.stream yada kanald.stream yazıyo ne demek oluyor bu şimdi

EkO_37

EkO_37

Üye
telefononun orjinal browserından bu siteye gir kanalları sorunsuz izle krdeşim ;)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
telefononun orjinal browserından bu siteye gir kanalları sorunsuz izle krdeşim ;)

Burayı biliyordum ama yinede ilgi alâkan adına teşekkürler kanal programlarını kaldırıp buradan takip ederim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tv kanalları

- - - Eklendi - - -

üstte link verdiğim konuya daha önce baktın mi :hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ok şimdi abimin telefondan bakıyim belki ayarlıyabilirim

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kanallar sürekli sistem altyapılarını değiştiriyorlar. bende E7 ile birlikte 5800 da var. az önce denedim, daha önce 5800 da açılan çoğu kanal açılmıyor. aynen dediğin gibi kısmen deneniyor uyarısı veriyor. ancak 5800 da star ve kanal d izlenebiliyor. bu kanallar 5800 da çalışıyor, denedim:

mms://yayin.canlitv.com/startv

mms://yayin.canlitv.com/foxtv

mms://yayin.canlitv.com/showtv

mms://yayin.canlitv.com/atv

mms://yayin.canlitv.com/kanald

mms://yayin.canlitv.com/kanalturk

mms://yayin.canlitv.com/TNT

mms://yayin.canlitv.com/olaytv

bunları tek tek .txt dosyalarının içine kaydet ve dosyaların uzantısını .ram olarak değiştir. sonra dosyalara tek tek tıklayarak izleyebilirsin. wi-fi kullanırsan daha iyi olur. kolay gelsin.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
kanallar sürekli sistem altyapılarını değiştiriyorlar. bende E7 ile birlikte 5800 da var. az önce denedim, daha önce 5800 da açılan çoğu kanal açılmıyor. aynen dediğin gibi kısmen deneniyor uyarısı veriyor. ancak 5800 da star ve kanal d izlenebiliyor. bu kanallar 5800 da çalışıyor, denedim:

mms://yayin.canlitv.com/startv

mms://yayin.canlitv.com/foxtv

mms://yayin.canlitv.com/showtv

mms://yayin.canlitv.com/atv

mms://yayin.canlitv.com/kanald

mms://yayin.canlitv.com/kanalturk

mms://yayin.canlitv.com/TNT

mms://yayin.canlitv.com/olaytv

bunları tek tek .txt dosyalarının içine kaydet ve dosyaların uzantısını .ram olarak değiştir. sonra dosyalara tek tek tıklayarak izleyebilirsin. wi-fi kullanırsan daha iyi olur. kolay gelsin.

:tşk:

- - - Eklendi - - -

bu linkler tıklanmıyo

marist

marist

Üye

:tşk:

- - - Eklendi - - -

bu linkler tıklanmıyo

tıkLamıcaksın zaten sadece arkadaşın verdikLerini not defterine kaydetecen ve sonundaki uzantıyı .ram yapacaksın. Böyle yaptıktan sonra dosyaya tıkLadığında kanal açılacak..

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi

tıkLamıcaksın zaten sadece arkadaşın verdikLerini not defterine kaydetecen ve sonundaki uzantıyı .ram yapacaksın. Böyle yaptıktan sonra dosyaya tıkLadığında kanal açılacak..

Yapamadım :( nasıl olacak ya not defteri derken neyi kastettin ayrıca uzantıyı ram nasıl yapmam gerekiyo yaptım ama olmadı

random1

random1

Üye
arkadaş şunu demek istemiş. masaüstünde text dosyası oluştur. içine bir kanal linki koy. onu farklı kaydet de ve uzantıyı ram yap. örnek: star.ram daha sonra bunları bir klasör içine koy telefona at. izleyeceğin zaman telefondaki klasörü aç ve istediğin kanal adına dokun ve izle.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş şunu demek istemiş. masaüstünde text dosyası oluştur. içine bir kanal linki koy. onu farklı kaydet de ve uzantıyı ram yap. örnek: star.ram daha sonra bunları bir klasör içine koy telefona at. izleyeceğin zaman telefondaki klasörü aç ve istediğin kanal adına dokun ve izle.

Çok :tşk:

- - - Eklendi - - -

aynen bu şekil uyguladım açılmıyo nedense txt dosya açtım bu bağlantıyı kaydettim sonunu ram yaptım hiç açılmıyo neden püf :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt