Nokia 'kamerafon' 808 PureView: Çok yakında Türkiye'de satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SilentOne

SilentOne

Üye
bi gelsinde inceleme yapalım beğenirsek alıcam

- - - Eklendi - - -

yada xperia s alıcam artık

atakan25

atakan25

Üye
tipi kötü sişko lumialar 10 basar

saynesim

saynesim

Üye
bencede kimse işletim sistemine bakmaz ancak bizim gibi telefon manyakları işletim sistemine bakıyor bizim milet 41 megapiksel telefonum var diye hava atmak için kapış kapış alır bazı insanlarda görüyor adamlar veya kadınlar anna belle nedir bilmiyorlar onun için kameradan çok büyük satış patlaması yapar bence herkese iyi forumlar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Daha ucuz olsaydı 1200 falan alınabilirdi.

akinorta

Üye
lumia 900 gelmeden almam

Violonist

Üye
belki bu telefon sayesinde symbian canlanır, tanınır, gelişir, sevilir, tutulur... Ne derseniz diyin

akinorta

Üye
bir kamera ile symbianın elinden tutulacağını zannermiyorum. Olacak olan en fazla çok iyi bir kaç tane kamera yazılımı çıkar.

pRime.

pRime.

Üye
Fiyati 1500u gecmezse alabilirim. Ve hayir, sadece kamerasi icin almam; n8'den cok daha hizli olmasi, hdmi'i, nfc'si, fm vericisi, 4 inc ekrani, dolby gibi bir cok telefonda bir arada verilmeyen ozellikleri icin alabilirim. N9 da istiyorum aslinda ama onu yakin bir arkadasim alicak. bol bol kullanma sansim olur yani. :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Fiyati 1500u gecmezse alabilirim. Ve hayir, sadece kamerasi icin almam; n8'den cok daha hizli olmasi, hdmi'i, nfc'si, fm vericisi, 4 inc ekrani, dolby gibi bir cok telefonda bir arada verilmeyen ozellikleri icin alabilirim. N9 da istiyorum aslinda ama onu yakin bir arkadasim alicak. bol bol kullanma sansim olur yani. :)

Katılıyorum sana zaten N8'den sonra alınabilecek tek telefon şuan için bence 808 ama keşke seçenekler arasında pureview 12mp de olsaydı o zaman gerçekten dehşet bir cihaz olurdu.

pRime.

pRime.

Üye
Katılıyorum sana zaten N8'den sonra alınabilecek tek telefon şuan için bence 808 ama keşke seçenekler arasında pureview 12mp de olsaydı o zaman gerçekten dehşet bir cihaz olurdu.

bence 5 ve 8 mp yeterli. zaten pureview ile çekildiğinde neredeyse mükemmel fotoğraflar ortaya çıkacak. :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Orası öyle ama yinede 12mp çözünürlüğe alıştıktan sonra pueview bile olsa 8mp yetersiz gelir sanki, gelse de artık gidip incelese bir yerlerde:)

KxTR79

KxTR79

Üye
telefon mükemmel kameralı yaa :)

pRime.

pRime.

Üye
Orası öyle ama yinede 12mp çözünürlüğe alıştıktan sonra pueview bile olsa 8mp yetersiz gelir sanki, gelse de artık gidip incelese bir yerlerde:)

Pureview modunu kapayıp 34 mp'de çekersin olmadı. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt