Haber Yeni Nokia 3310 Türkiye'de satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Nokia 3310 Türkiye'de satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?
Dünya çapında oldukça önemli bir ilgiyle karşı karşıya kalan yeni Nokia 3310 modeli, Temmuz ayı itibariyle ülkemizde Vodafone farkıyla satışa sunulacak.


2000'li yılların efsanesi olan ve dünyada en çok satan cep telefonu modelleri arasında hala yerini koruyan Nokia 3310, HMD Global'ın Nokia firmasını satın almasıyla birlikte yeniden güncellendi. Döneminde 126 milyon adet satan cep telefonunun hayranları büyük bir merakla bu yeni cep telefonunun satışa sunulmasını beklerken, global pazarda farklı ülkelerde satışa sunulmuştu.


Ülkemize gayri resmi yollarla sokulan yeni Nokia 3310 modelleri çeşitli e-ticaret siteleri üzerinden satışa sunulurken, HDM Global ve Vodafone tarafından imzalanan resmi anlaşmayla birlikte ülkemizde satışa çıkacak. Bizleri gençliğimize götürecek olan bu yeni Nokia 3310'un ülkemizde satışlarına başlanılacağı tarih Temmuz ayı olarak gösterilirken, sadece Vodafone Mağazaları'nda yerini alacak.


Tıpkı eski modeli gibi 30 güne kadar dayanan bekleme süresi ve 22 saatlik konuşma süresiyle dikkatleri üzerine çekecek olan Nokia 3310, 2.4 inç QVGA ekran, 2 MP arka kamera ve MicroSD kart girişini içerecek. Cihaz içeriğinde Opera Mini tarayıcıyla gelecekken, birçok farklı renk seçeneğiyle gençlerin ilgisini üzerine çekmeyi başaracak.


Akıllı cep telefonlarında aradıklarımızı bize tam anlamıyla sunamayacak olan yeni Nokia 3310, ikinci cep telefonu olarak yada yılan oyununu oynamak isteyen kişiler tarafından oldukça popüler şekilde tercih edilecek. Etkinlik kapsamında cihazın fiyat bilgisiyle ilgili bilgi verilmezken, aldığımız bilgilere göre Türkiye satış fiyatı 299 Türk Lirası olacak.
Yeni Nokia 3310 Türkiye'de satışa çıkıyor, fiyatı ne kadar?
 


MaxipmaN

Üye
En fazla 225 olmasi lazim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
lazye

lazye

Üye
200 Tl olmalı 300 Tl buna vereceğine 2.el android alırsın veya para biriktir yani gereksiz olmuş
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Saçmalamışlar yahu . Whatsapp çalıştırıyor sanki . Ikinci el temiz Nokia X2-00 al tuşlu telefonla whatsapp kullan manzara fotoğrafları çek flash bellek bağla vs vs daha çok şey yap . Sırf ismi var diye çıkarmışlar . Alırsam dedeme alırım ölünceye kadar kullansın adam
Katılıyorum çok para istiyorlar . Şunu da hesaplayalım vergi ve dolar bizim ülkede fazla ama sonuç değişmiyor bu fiyata bu telefon pahalı .
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Almanya fiyatının 50 Euro olduğunu düşündüğümüz zaman ülkemizde vergiler ile bu fiyatla satışa sunulması beni şaşırtmadı açıkçası
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
?
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
Polymath

Polymath

Üye
550 tl nedir ya:) Hepsiburada dalga geçiyor olmalı. 250 tl max olmasi gerekir
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nokia'ya diyeceğim tek şey çüş
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Suç telefon üreticilerinde değil. Bütün suç sırf milleti soymak için saçma sapan vergiler çıkartan hükümette. En fazla 100 lira eden bir telefonun 450 lirası vergi. Nereye gidiyor bu kadar para? Aldığım bütün elektronik aletler böyle. Yazık gerçekten.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Ülkemiz dışarıya satışla elde ettiği gelir çarkları döndüremeyince çarkı vatandaş döndürsün diyorlar haklılar ama bir yere kadar aldığımız maaşı vergiye mi sıvacağız biz . Şuna bak ederi taş kadar gideri olmuş dağ kadar
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Siyasete girmek istemiyorum ama çiftçiye mazotu 5 liradan verirsen ve üretmekten çok tüketirsen olacağı budur. Alacaklar yine olacaktır mutlaka ama paralarına yazık olacak gerçekten.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve craftx


Üst Alt