Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 'kamerafon' 808 PureView: Çok yakında Türkiye'de satışta
bencede kimse işletim sistemine bakmaz ancak bizim gibi telefon manyakları işletim sistemine bakıyor bizim milet 41 megapiksel telefonum var diye hava atmak için kapış kapış alır bazı insanlarda görüyor adamlar veya kadınlar anna belle nedir bilmiyorlar onun için kameradan çok büyük satış patlaması yapar bence herkese iyi forumlar
Batuhan Apatay
Üye
Daha ucuz olsaydı 1200 falan alınabilirdi.
akinorta
Üye
lumia 900 gelmeden almam
Violonist
Üye
belki bu telefon sayesinde symbian canlanır, tanınır, gelişir, sevilir, tutulur... Ne derseniz diyin
akinorta
Üye
bir kamera ile symbianın elinden tutulacağını zannermiyorum. Olacak olan en fazla çok iyi bir kaç tane kamera yazılımı çıkar.
pRime.
Üye
Fiyati 1500u gecmezse alabilirim. Ve hayir, sadece kamerasi icin almam; n8'den cok daha hizli olmasi, hdmi'i, nfc'si, fm vericisi, 4 inc ekrani, dolby gibi bir cok telefonda bir arada verilmeyen ozellikleri icin alabilirim. N9 da istiyorum aslinda ama onu yakin bir arkadasim alicak. bol bol kullanma sansim olur yani.
Fiyati 1500u gecmezse alabilirim. Ve hayir, sadece kamerasi icin almam; n8'den cok daha hizli olmasi, hdmi'i, nfc'si, fm vericisi, 4 inc ekrani, dolby gibi bir cok telefonda bir arada verilmeyen ozellikleri icin alabilirim. N9 da istiyorum aslinda ama onu yakin bir arkadasim alicak. bol bol kullanma sansim olur yani.
Katılıyorum sana zaten N8'den sonra alınabilecek tek telefon şuan için bence 808 ama keşke seçenekler arasında pureview 12mp de olsaydı o zaman gerçekten dehşet bir cihaz olurdu.
Katılıyorum sana zaten N8'den sonra alınabilecek tek telefon şuan için bence 808 ama keşke seçenekler arasında pureview 12mp de olsaydı o zaman gerçekten dehşet bir cihaz olurdu.