C6-01 Alcam Sorularım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6-01 Alcam Sorularım var
C6-01 Alcam Ama Bir Kac Sorun vArmış

1)Telefonun Kamerası nasıl

2)Telefonun Sarjı KAc gün Gider

3)Telefonu 10 uygulama yükledim diyelim 7 oyun 3 program Telefon donma Yaparmı

sorularım bu kadar

ANIL

ANIL

Admin
1-autofocus yok yakın çekimlerde sıkıntı olabilir. Çok iyi bir kameraya sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu senin nasıl bir kamera istediğine bağlı.
2-Kullanımına göre değişir. 1.5-2 gün arası gider.
3-Hepsini aynı zamanda açarsan donma olabilir. diğer türlü bir sıkıntı olmaz.

Silinen Üye 1446000

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1-autofocus yok yakın çekimlerde sıkıntı olabilir. Çok iyi bir kameraya sahip olduğunu düşünmüyorum. Bu senin nasıl bir kamera istediğine bağlı.

"Çok iyi bir kameraya sahip olduğunu düşünmüyorum" Derken Outo Focus Yüzünden mi Yoksa 8 Mp içinmi Bide 1 Video Ceksem 10 dk lık biri 3gp biri HD kac mb yer kaplar

pomak2010

pomak2010

Üye
bn bir nokia c6-01 sahipi olrak.sana cewap vereceğim.telefonun kamerası 8 megapixsel.akşam gündüz.gece hertürlü digital kalitede fotoğraf çekebilirsin.şarjı bana müzik dinlesemde oyun oynasamda 2-3 gün gidiyor.bnm kendi telimde 5 uygulama var 2 oyun 3 program war.kasma yapmıyor.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.bana sorarsan nokia c6-01 almanı tavsiye ederim bn 2,5 yıldan beri kullanıyorum daha hiç tamirci yüzü görmedi.tavsiyem NOKİA C6-01...:aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::aha::megafon::megafon:

doctorrr

doctorrr

Üye
yanlışın var benim 20 uygulamada hiç kasma olmadı orjinalde ciddi söylüyorum :)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
fiyatına göre alabileceğin en güzel telefon bence.

ANIL

ANIL

Admin
"Çok iyi bir kameraya sahip olduğunu düşünmüyorum" Derken Outo Focus Yüzünden mi Yoksa 8 Mp içinmi Bide 1 Video Ceksem 10 dk lık biri 3gp biri HD kac mb yer kaplar

Dedim ya senin nasıl bir kamera istediğine bağlı. c6-01 ile çekilen resimlere bak internet ona göre kararını verirsin. auto focus önemli diyorsan benim için c6 tavsiye etmem tabi.

- - - Eklendi - - -

yanlışın var benim 20 uygulamada hiç kasma olmadı orjinalde ciddi söylüyorum :)

olabilir dedim. olmasın zaten :)

harm0ny_1

harm0ny_1

Üye
bende kullanıyorum sağlamlık yönündende güzel düşe kalka bi hal oldu çizikler falan ama garanti yüzü görmedi daha :) uygulama yönündende güzel, 8dakikalık bi videoda 670mb flan kaplıyo 16gblık falan hafıza kartı alman mantıklı bende 8 var yetmiyor,şarjda sms,konuşma,net oldugu icin 1 gün gidiyor

V/RS

V/RS

Üye
kamera olarak bence süper digital makinemi kullanmıyorum artık sen düşün bende 42 program 3 oyun yüklü ve kasma yok şarjı ben çok nette takıldığım için 1 gün gidiyo ama nrmal kullanımda 2 gün gider ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
bende kullandım bu cihazı ekranı biraz ufak geldiği için sattım bence c7 al biraz daha pahalı ama almışken iyi birşey almak istersen c7 al

c7 nin +ları

1 GB Rom (daha sonradan çıkacak carla ya zemin hazırlanmış ama çıkmayacak diyorlar port edilebilir bence)
NFC ülkemizde hatta dünyada daha henüz yaygınlaşmamış bir teknoloji ama yaygınlaşırsa işine yarar belediye otobüsünde akbil gibi felan kullanılabiliyormuş
3.2 inç yerine 3.5 inç ekran daha büyük ekran
şarzı c6-01 den biraz daha fazla gidiyormuş
daha karizma bir cihaz

---------------------------------
eklemek istiyorum bu fiyatlara sakın android cihaz alma onların güneşten kopan bir parça gibidir yani özellikleri kısıtlıdır bir gs2 gibi kullanamazsın:oke:

- - - Eklendi - - -

yoksa çok iyi cihazlar sağlamdır eline alınca kaliteyi hissedebiliyorsun %70 i çelik :D ama c7 almanı öneririm hem daha az radyasyon yayıyor:oke:

- - - Eklendi - - -

bu arada eğer yazıların v.s resmini çekmeyeceksen otofokusun bir anlamı yok bendeki c6 cam gibi çekiyordu:oke:

atakan25

atakan25

Üye
c6-01 de 1gb rom var kirletiyonuz ya şöyle telefonları deli oluyorum ya

herneyse kamerası yakın çekim hariç süper diyebilirim uygulama yüklersen kasmaz ama class6 veya class 10 hafıza kartı alırsan daha performanslı olur şarjı çok az kullanımda abartisiz 5 günü gördüm ama kullanırsam 1.5-2 gün

avcitalip

avcitalip

Üye
c6-01 de 1gb rom var kirletiyonuz ya şöyle telefonları deli oluyorum ya

herneyse kamerası yakın çekim hariç süper diyebilirim uygulama yüklersen kasmaz ama class6 veya class 10 hafıza kartı alırsan daha performanslı olur şarjı çok az kullanımda abartisiz 5 günü gördüm ama kullanırsam 1.5-2 gün

doğru

c7 nin fazlalık olarak 8GB dahili hafızası var hafıza kartına gerek kalmaz ama eğer isterim dersen 32 GB ta kadar kaldırıyor yani toplam 40 GB oluyor:oke:

kuralsiz9

Üye
bende de var ama ekran küçük bence bi sony neo lara bak yüz tl fark farkı var ama symbian öldü ilerde alıp pişman olma

keys1903

keys1903

Üye
kasma yok 30 oyun 25 program yuklu video kaydı harıka net fotgraf da fena deıl

colarap

colarap

Üye
Ben hiç bir güncelleme yapmadan kullanıyorum anna da belle de yüklü değil onlarda nasıl bilmem ancak şarj 1 gün dayanıyor sadece gün boyu mesajlaşıyorum oyun falan oynamıyorum :)

Violonist

Üye
C6-01 Alcam Ama Bir Kac Sorun vArmış

1)Telefonun Kamerası nasıl

2)Telefonun Sarjı KAc gün Gider

3)Telefonu 10 uygulama yükledim diyelim 7 oyun 3 program Telefon donma Yaparmı

sorularım bu kadar

evcil bir hayvan besliyormuş hissi verdiren telefon. On numara bence :)

u_cosar

u_cosar

Üye
1.kamera iyi ama yakın çekimi kötü
2.şarjı normal zamanla (internet,müzik,oyun) 1,5 gün sürebilir
3.donma olmaz

lewwwent

lewwwent

Üye
tek sıkıntı akşam foto çekimlerinde kırmızı göz video çekimi 10 üzerinden 10 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt