Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çekmeme sorunu telefonun anteni üstte olduğu için sen onun üzerine elini koyunca zorlanıyor şarz konusunda ekran parlaklığını en düşüğe almanı veya sürekli güç tasarrufu modu açık kullanmanı öneririm ben 2.3 gün idare ettiğimi hatırlıyorum ama şuda var ben telefonumu her akşam yatmadan önce şarza koyan birisiyim bence sizde akşam yatmadan önce cihazınızı şarza koyun gece şarz olmasının size bir zararı olmaz çünkü mantıken uyurken telefonu kullanamazsınız
şarz konusunda c6-01 alırsanız yedek bataryada alabilirsiniz 10-15 TL falan Nokia Gold Yazanlar var onları tavsiye ederim japon malı veya c6-01 almak yerine c7 de düşünebilirsiniz fiyatı biraz daha pahalı ama bataryası daha büyük ve nfc var + fm vericiside var tercih sizin ama eğer ekranı c6-01 in ufak bu sizin için problem değilse c6-01 sizin için biçilmiş kaftan'dır
+1,fakat benim yorumumu oku ben kullanıp satmış birisiyim ama o fiyata alabileceğin en iyi telefon c6-01'dir...
kuralsiz9
Üye
Galaxy Gio al daha ucuz ekranı daha büyük duruyor.İki telefonda var bende tek - si kamerası çoğu oyun uygulama açıyor android olan olmadı neo v al symbian alma 2 telefnda var bende c6-01 de gio da.
gUiLLeMoTs
Üye
Şimdi sorularına cevap vermek gerekirse kamera gece çekimi pek iyi sayılmaz.Ancak gündüz çekimi çok kalitelidir.Şarja gelirsek oyun müzik mesajlaşma ile bir gün anca gidiyor.17 uygulama var 13 oyun 4 app. Kasma öyle çok belirgin değil.Tam tavsiyli bir telefondur.Garanti kapsamı çok kalitelidir.
Şimdi sorularına cevap vermek gerekirse kamera gece çekimi pek iyi sayılmaz.Ancak gündüz çekimi çok kalitelidir.Şarja gelirsek oyun müzik mesajlaşma ile bir gün anca gidiyor.17 uygulama var 13 oyun 4 app. Kasma öyle çok belirgin değil.Tam tavsiyli bir telefondur.Garanti kapsamı çok kalitelidir.
kamerası iyi ya gece o kadar iyi değil ama sonuçta bu c6-01,808 purewiev değil şarzı sana bağlı ben 3g yi kapatıyordum ekranı sonuna kadar kısıyordum şarzı bir gün rahatlıkla dayanıyordu...
matrixliozkan
Üye
Bende iyi diye biliyorum almayıda düşünüyorum şu an kullandığım cihaz 700 arkadaşlar ne der bilemiyorum
evet nokia 700 bide nokiadan başka telefon kullanamıyorum nokiayı seviyorum nokia ile telefonla tanıştık
aşian27
Üye
Bazen internette takılırken satış reklamları görüyorum; 600 liraya Nokia 701.Eğer internetten sipariş edebiliyorsan ve 600 lira civarı olan Nokia 701'i bulabilirsen hiç kaçırma.C6-01'den daha hafif, daha ince, daha büyük ve çok daha iyi.
Yanış anlamayın C6-01'i kötülemiyorum, çünkü bende C6-01 kullanıcısıyım.İlk bakışta özellikleri düşük görüse de gerçekten çok yüksek performans veriyor.Ayrıca 701'i alırsan Belle FP1 diye bir güncelleme alacak (Aldı mı bilmiyorum.) ve 1GHz işlemci hızı overclock -Hızaşırtma- ile 1.3 GHz'e çıkacak [Nokia 808'in işletim sistemi (%90 gelecek)].Hem 701'e güncelleme gelir mi diye soru sormana gerek yok direk gelir.Ama C6-01'e gelir mi bilinmez.