kasmasını biraz azaltırsın internet hızı ile.wifiden giriyosun daha yüksek mbps li internet ve daha hızlı veri yayan modemle gözle görülür fark ettirirsin![]()

yeni maxicep mobil üzerinde çalışmalar devam ediyormuş masaüstüne gerek kalmaz umarım.
Özellikle RAM sorunu bunun sebebi. Ve Nokia'larda RAM yetersiz.
ram değil patron.belle deki ram optimizasyonu gayet iyi.tüm sorun işlemcinin arm11 olması ve symbian tarayıcısının kötü yazılmış olması.
neden yeni tarayıcı yazmıyorlar anlamakta zorlanıyorum.
hafıza yetersiz demesinin sebebi ?
s40 da görebilirsin![]()

bunu görmemiştim. haklı.
- - - Eklendi - - -
nasıl olsa ölecek sistem diye üşeniyorlar sanırım. bir çok şeyde yaptıkları gibi
- - - Eklendi - - -
onu hiçbir belleli cihazda göremezsin.
android ce adamlar oyunu editliyor 
kardeşim altı üstü bir mühendis görevlendirecekler ve yeni bir tarayıcı yazdıracaklar.emin ol ki güzel bir çalışmayla bizi 1 yıl daha götürebilirler.sistem ölecek diye bu kadar şey yapılmaz ki artık bir yere kadar dayanıyoruz yani.başkasının eline bakınca böyle oluyoruz işte allah kmseye muhtaç etmesinandroid ce adamlar oyunu editliyor
![]()
opera mini hiç kasmıyor fakat beğen butonu kullanılmıyor

tarayıcı berbat
belle'li dedim ama![]()

Bir tarayıcı yazmak nokia için kolay ama sistemin geleceği parlak olmadığı için pek iplemiyor ve biliyorki çoğu nokia kullanıcısı bilinçsiz bu forumda takılmayıp wp işletim sistemini, lumiayı bilen kaç kişi biliyor? telefoncuların class 10'un ne olduğunu bilmediği bir yerde yaşıyoruz nokiada bunu biliyor telefonun arkasına 8 mp yazıyor millet o süper diyor aldanıp alıyor bir bakıyorki otofocus belası çıkıyor bilinçlenen kullanıcılar var tabi ama hala belleyi bilmeyenler bile var bu yüzden nokıa 2–3 sene daha satacak symbianları ufak tefek mağaza harita suite güncellemeleriyle göz dolduracak sonra symbian devri bitecek bir kısım androide geçti geçenler oldu hala olacak bir kısım lumiaları bekleyecek sonra o androide geçenlerde lumiaya geçecek nokia devri yeniden başlayacak![]()

Bir tarayıcı yazmak nokia için kolay ama sistemin geleceği parlak olmadığı için pek iplemiyor ve biliyorki çoğu nokia kullanıcısı bilinçsiz bu forumda takılmayıp wp işletim sistemini, lumiayı bilen kaç kişi biliyor? telefoncuların class 10'un ne olduğunu bilmediği bir yerde yaşıyoruz nokiada bunu biliyor telefonun arkasına 8 mp yazıyor millet o süper diyor aldanıp alıyor bir bakıyorki otofocus belası çıkıyor bilinçlenen kullanıcılar var tabi ama hala belleyi bilmeyenler bile var bu yüzden nokıa 2–3 sene daha satacak symbianları ufak tefek mağaza harita suite güncellemeleriyle göz dolduracak sonra symbian devri bitecek bir kısım androide geçti geçenler oldu hala olacak bir kısım lumiaları bekleyecek sonra o androide geçenlerde lumiaya geçecek nokia devri yeniden başlayacak![]()
nokia devri wp ile asla başlamaz. kimse androidin açık kaynak avantajlarından vazgeçip hiçbir şey yapamayan sisteme para vermez. anca nokia'cılar bunu yapar.